Emmyji u drukčijem izdanju: Jennifer Aniston gasila požar, a evo tko je oduševio glamuroznim haljinama

Screenshot/aperolspritzofficial
Vidi originalni članak
  • Ovogodišnja virtualna dodjela nagrada Emmy ni po čemu nije bila obična, a mnogima je nedostajao glamur crvenog tepiha – ipak, našla su se pokoja iznenađenja  
  • Mnogima je iznenađenje i nagrada za najbolju žensku ulogu, a dodjelom nagrada dominirali su serije "Nasljeđe","Schitt‘s Creek" i "Čuvari" 
  • Voditelj Jimmy Kimmel i Jennifer Aniston gledateljima su priuštili pravu malu predstavu, a nisu baš svi odustali od glamuroznih večernjih toaleta 

Ovogodišnja dodjela nagrada Emmy bila je po mnogočemu drugačija. Zbog pandemije izostao je glamur crvenog tepiha, a producenti su poslali setove s kamerama i mikrofonima svim nominiranima diljem svijeta koji su naposljetku sami birali kakve će ih, kada će ih i gdje publika vidjeti. No, osim dobro osmišljene virtualne dodjele kakvu dosad nismo gledali, bilo još ponekih iznenađenja, počevši od najvažnijeg – dodjele samih nagrada

LJEPLJIVE TRAKE? Kristen Bell otkrila je neglamuroznu stranu odijevanja za crveni tepih

Najveće iznenađenje večeri, pišu mediji, tako je dodjela nagrade za najbolju žensku ulogu u dramskoj seriji koja je otišla u ruke 24- godišnje Zendayi. Mlada glumica  koja je u HBO-ovoj "Euforiji" glumila tinejdžerku ovisnicu iza sebe je tako ostavila favoritkinje Lauru Linney ("Ozark") i Jennifer Aniston ("Jutarnji šou").  

Nagrada za najbolju dramsku seriju pripala je HBO-ovom ‘’Nasljeđu'’, priči o podjelama u obitelji medijskog mogula. Nagradom najboljeg glumca okitio se Jeremy Strong koji je u seriji zaigrao ulogu sina- gubitnika. Osim toga, ‘’Nasljeđe’’ je dobilo i nagrade za scenarij i režiju.

Najviše nagrada, njih devet, pobrao je neočekivani hit male televizijske mreže Pop TV - serija "Schitt's Creek" o bogatoj obitelji koja je prisiljena živjeti u derutnom motelu. HBO-ova drama "Čuvari", prožeta rasnim temama, dobila je nagradu za najbolju mini seriju i najbolji scenarij.

Jennifer Aniston i Jimmy Kimmel pobrinuli su se za zabavne trenutke 

Novi uvjeti dodjele nagrada koja se emitirala online uživo na ABC-ju, čini se, inspirirali su voditelja Jimmy Kimmela i glumicu Jennifer Aniston koja mu je pomagala. Naime, prije nego što su izgovorili ime pobjednice u kategoriji za najbolju žensku ulogu u humorističnoj seriji (Catherine O'Hara, Linda Cardellini, Issa Rae, Christina Applegate, Tracee Ellis Ross i Rachel Brosnahan)  Jennifer i Jimmy dezinficirali su kuvertu i bacili je u koš, a potom i zapalili. Jennifer su potom dodali aparat za gašenje požara koja je ‘spasila situaciju’, a voditelj je zatim otkrio da kipić kući nosi Catherine O'Hara za ulogu u seriji 'Schitt's Creek'. 

Svečane toalete ipak nisu izostale

Iako je zbog pandemije dodjela odisala kućnom atmosferom, a glumačkim zvijezdama dala priliku da svoje nagrade prime u nešto opuštenijem izdanju, o nekim modnim izdanjima ipak se pričalo. 

Dobitnica Zendaya pozornost je plijenila u voluminoznoj haljini Christophera Johna Rogersa koja u prvi plan stavila glumičin dekolte. Neobičnu haljinu Zendaya je upotpunila s cipelama Christiana Louboutina, crnim salonkama koje je osvježio svjetlucajući dodatak u obliku srca.

No, njezina druga toaleta te večeri, glamurozna haljina na točkice i gornjim dijelom u obliku svjetlucajućeg topa, još je više oduševila gledatelje. Haljinu potpisuje Giorgio Armani Privé.

Potrudila se i Tracee Ellis Ross koja je za ovu priliku odabrala zlatnu lepršavu haljinu Alexandrea Vauthiera, a upotpunila je Jimmy Choo salonkama u istoj boji. Tracee je u haljini koja plijeni pozornost istaknula dekolte te dubokim prorezom i vitke noge, a dozu zaigranosti omogućili su voluminozni volani. 

Uvijek elegantan Jennifer Aniston ostala je vjerna svome izričaju te se odlučila za crnu jednostavnu i efektnu haljinu koju potpisuje John Galliano za Christian Dior. A sofisticiran i besprijekoran izgled upotpunila je Diorovim sandalama te istaknutijom ogrlicom. 

Posjeti Miss7.24sata.hr