Emmezeta ima novu kolekciju vaza i ne možemo se odlučiti koja nam je najljepša

Instagram @emmezeta_hr
Vidi originalni članak
  • Koliko god se trendovi u uređenju interijera mijenjali, cvijeće nikada ni u jednom trenu nije bilo demode
  • I nas je same kao zaljubljenike u cvijeće oduševila Emmezetina nova kolekcija vaza u kojoj će svatko pronaći šarmantan dodatak domu baš po svom ukus
  • Kolekcija je objeručke prigrlila sveprisutni trend prirode u domu, a neki modeli već prizivaju ljeto motivima mora

Od ljubitelja čistih linija i minimalizma do zaljubljenika u eklektiku i maksimalizam, oko jedne će se stvari složiti svi dizajneri interijera, ali i svi oni koji s ovom profesijom nemaju veze, ali ih lijepo uređeni prostori vesele jednako kao i samo putovanje do tog cilja, a to je da baš svaki prostor izgleda ljepše, toplije, šarmantnije, življe i razigranije uz vaze s cvijećem u njima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emmezeta Hrvatska (@emmezeta_hr)

Kroz posljednjih su se nekoliko desetljeća i godina izmijenili brojni trendovi u uređenju interijera, no cvijeće ni u jednom trenu nije bilo demode. Možda su se samo kroz sezone mijenjale preferencije pa je tako posljednjih godina suhom i divljem poljskom cvijeću popularnost značajno porasla, ukorak s rastom popularnosti u interijerima svega što je inspirirano (netaknutom) prirodom, no vaze sa cvijećem, kako svježim tako i suhim, i dalje su jedan od omiljenih detalja.  

Life&style Zaljubili smo se u vaze u obliku ženskih tijela koje izrađuje Tina Šarić

Bilo da radije biramo staklo (u boji) i kristal u paru sa svježim ružama, tulipanima ili ljiljanima, ili da smo više od keramičkih ćupova ukrašenih lavandom, lunarijom ili smiljem, oduševila nas je Emmezetina nova kolekcija vaza u kojoj će svatko pronaći šarmantan dodatak domu baš po svom ukusu. 

Mogli bismo reći da je i ova kolekcija objeručke prigrlila sveprisutni trend prirode u domu, a što se u većini komada ogleda kroz materijale, boje i uzroke pa su tako u njoj svoje mjesto našli modeli izrađeni od ratana, terakote i keramike, ali i modeli od porculana kojima neće odoljeti niti jedan romantičar. 

Life&style Zaljubili smo se u ove IKEA ukrasne jastučiće, a još više u priču o ženama koje ih šiju

Dio kolekcije već priziva ljeto kroz malene vaze od stakla u boji ukrašene špagom i pravim morskim školjkicama, a jednakom energijom odiše i nešto posebniji komad u nježnim nijansama mora i plaže izrađen od stakla u obliku školjke lepeze, kao stvoren za sanjarenje o bezbrižnim vrućim danima, pjesmi cvrčaka, mirisima borova pomiješanih sa soli...

Posjeti Miss7.24sata.hr