Ella Dvornik u videu pokazala transformaciju u 4 mjeseca vježbanja: "Svaki dan u teretanu i bljutava hrana"

Screenshot
Vidi originalni članak
  • "Svaki dan u teretanu i bljutava hrana" recept je za uspjeh Elle Dvornik koja je u kratkom videu podijelila proces transformacije svoga tijela u samo 4 mjeseca
  • Influenserica često sa pratiteljima dijeli svoja iskustva vezana uz vježbanje i novu prehranu s kojima se svi možemo poistovjetiti jer i Ella, baš kao većina nas - zapravo mrzi vježbati i ne moći jesti majonezu
  • Upravo zato, ono što je napravila u samo 4 mjeseca zaslužuje svaku pohvalu!

Ella Dvornik na društvenim mrežama redovito dijeli objave o svojim treninzima i posebnoj prehrani koju je započela ovog ljeta s ciljem transformiranja svoga tijela. Najpoznatija hrvatska influenserica za sebe često kaže kako je lijena i kako joj se teško motivirati na vježbanje, kao i na "dosadnu prehranu", međutim svakodnevno ju motivira njena trenerica @majdavasic koja je ne pušta kući sve dok ne odradi cijelih sat i pol vježbanja. 

Vježbaš, a ništa?! 5 razloga zašto još ne vidiš rezultate treninga

"Mrzim ići u teretanu, al je brutalan osjećaj probudit se ujutro i vidjet rezultate", napisala je Ella uz fotografiju svog trbuha. Pored nje stavila je fotografiju svog "ciljanog trbuha" kakvom se nada nakon par godina vježbanja.

Brojni pratitelji pohvalili su Ellin već sada ravan trbuh, a, naravno, našlo se i onih kojima je ružan ideal kojem influenserica teži. Ona je na takve komentare jednostavno napisala "Ja sam svjesna da je nekima to ružno, meni je to lijepo." I to je zapravo sve što je i bitno. Ella im je usput održala i kratku životnu lekciju, napisavši: "Poanta života je da uživate, da se volite i da pritom ne štetite drugima oko sebe. Dok god drugima ne činite loše, a poželjno je i da činite dobro, zaista se ne trebate opterećivati ničim."

Stars Ella Dvornik otkrila što i kako jede: "Ima da dobijem pločice idući mjesec inače ću po Big Mac"

Što god da radi sa svojim tijelom - radi to dobro. Influenserica je na društvenim mrežama podijelila video u kojem prikazuje transformaciju svoga tijela, točnije trbuha, u samo 4 mjeseca. I dok je meni njen trbuh izgledao super i na samom početku, tek pred kraj videa postaje jasno koju je promjenu postigla. 

Na pitanje "Kako?", Ella kaže: "Svaki dan u teretanu i bljutava hrana". Moram reći da me to, kao nekoga tko je prije 2 mjeseca krenuo na sličan put i za sad ne vidi značajne (čitaj ikakve) pomake i nije naročito ohrabrila. Ok, priznajem, ja i dalje jedem hamburger, tu i tamo. A Ella ionako kaže da se prvi rezultati počinju vidjeti tek nakon 2 mjeseca.

Posjeti Miss7.24sata.hr