Elegantan luksuz na čak 460 kvadrata! Zaviri u stan Jackie O i milijardera Onassisa

Vidi originalni članak
  • Veličanstveni londonski dom u bivšem vlasništvu obitelji Onassis prvi je puta u 28 godina pušten u prodaju
  • Za 25 milijuna funti (cca 212.500 milijuna kuna) novi vlasnik može dobiti čak pet spavaćih soba, četiri kupaonice, prostranu kuhinju, radnu sobu, bar...
  • Prozračnost stana naglašavaju visoki stropovi i francuski prostori koji vode na prostranu terasu idealnu za organiziranje zabava

Raskošni bivši dom obitelji Onassis u londonskom Mayfairu pušten je u prodaju s cijenom od 25 milijuna funti. Zapanjujući veleposlanički stan je bio londonski dom sestre grčkog milijardera i pomorskog magnata Aristotela Onassisa i njegove supruge Jackie Kennedy Onassis. 

Nalazi se na na svjetski poznatom Grosvenor trgu u četvrti Mayfair i s veličinom od 465,24 m2 se prostire preko cijelog prvog kata stambene zgrade. Ima impresivno predsoblje, pet spavaćih soba, četiri kupaonice i prostranu obiteljsku kuhinju. 

Kuhanje Imamo odličan prijedlog za brz i jednostavan ručak - a znamo i super trikove za kuhanje savršene tjestenine!

Postoje čak tri prijemne sobe i knjižnica, a klizna vrata vode na prekrasnu terasu. 

Nekada je to bilo savršeno mjesto za raskošne zabave visokog društva koje je obitelj Onassis redovito organizirala šezdesetih i sedamdesetih godina. 

Veličanstvenost stana je naglašena visokim stropovima i velikim francuskim prozorima, prostranim sobama i terasom okrenutom prema jugu. Svijetle kupaonice imaju velika ogledala koja se protežu preko pola zida, a kuhinja je,jednom riječju, golema. 

EKSKLUZIVNO Kao u dvorcu! Zaviri u raskošan dom obitelji Obama čije je središte genijalna kuhinja koju gazdarica Michelle obožava

Glavna spavaća soba ima veliku walk in garderobu i kupaonicu, a ovo rakošno zdanje sadrži još i radnu sobu te koktel bar, a uz veliku terasu i balkon od 20 metara četvornih. 

Na tržište ga je postavila agencija za nekretnine Wetherell po prvi puta u 28 godina. 

Posjeti Miss7.24sata.hr