Slavni dvojac iz kultne serije 'Pravi detektiv' ponovno zajedno, ovaj put u novoj humorističnoj seriji

HBO
Vidi originalni članak
  • Dva slavna glumca koja su odradili sjajan posao u seriji 'Pravi detektiv' ponovno su se sastali na snimanju nakon devet godina 
  • Matthew McConaughey i Woody Harrelson glumit će u humorističnoj seriji za Apple TV+
  • Ono što je posebno zanimljivo u cijeloj priči je da će glumiti – sami sebe! 

Ljubitelji 'Pravog detektiva' mogu biti sretni: Woody Harrelson (61) i Matthew McConaughey (53) ponovno zajedno snimaju seriju. Još uvijek neimenovani Apple TV + format komedije, koji će se u početku sastojati od deset polusatnih epizoda, ideja je producenta i scenarista Davida Westa Reada (između ostaloga, bio je izvršni producent serije 'Schitt's Creek').

Life&style Saul Goodman postao je isfrustrirani profesor engleskog. Nova serija Boba Odenkirka izgleda odlično

McConaughey i Harrelson će glumiti verzije samih sebe. Naime, živjet će sa svojim obiteljima na McConaugheyevom ranču u Teksasu. 

Naravno, (pre)blisko okruženje će ovo prijateljstvo staviti na kušnju. U najavi stoji kako je to dirljiva priča o nevjerojatnom paru „koja se vrti oko čudne i predivne veze između Matthewa McConaugheyja i Woodyja Harrelsona“. Dvojica glumaca i dugogodišnji prijatelji navedeni su kao izvršni producenti uz Reada.

Ponovni susret nakon devet godina

McConaughey i Harrelson glumili su detektive državne policije Louisiane, Rusta Cohlea i Martyja Harta, u HBO-ovoj kriminalističkoj dramskoj seriji 'Pravi detektiv' iz 2014. godine. U drugoj sezoni (2015.) Colin Farrell i Vince Vaughn preuzeli su ulogu detektiva, u trećoj sezoni 2019. je Mahershala Ali u jednoj od glavnih uloga. 

Jodie Foster glumi detektivku Liz Danvers u novoj četvrtoj sezoni 'Pravog detektiva'. Zajedno s kolegicom Evangeline Navarro istražuje zločine na Aljasci.

Life&style Trailer za treću sezonu hit serije 'Only Murders in The Building' potvrdio je angažman slavne glumice

Posjeti Miss7.24sata.hr