Domaća blogerica pokazala je kako je uredila malu kuhinju, rezultat je nevjerojatan

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Ana Karadžole, blogerica je i influencerica koja je poznata i pod nadimkom Psychocouture
  • Na Instagram profilu pokazala je kako je od male kuhinje napravila funkcionalan prostor
  • Odabir je pao na crnu kuhinju koja se izvrsno uklopila u prostor, a pokazala je slike prije i poslije

Domaća blogerica koja stoji iz bloga Psychocouture, Ana Karadžole, posljednjih je tjedana na Instagramu dijelila kako napreduje proces selidbe u novi stan, ali i njegovo uređenje. No, ipak najviše posla joj je zadala zaista malena kuhinja, a čiji izgled je osmislila sama Ana. Mnogi su se mogli poistovjetiti s blogericom jer nije jednostavno opremati svoj stambeni prostor s ograničenim budžetom i kvadraturom. 

Life&style Zavirili smo u stan popularne manekenke Gigi Hadid. Njezine lude ideje mnogi su popljuvali

Uz objavu finalnog izgleda kuhinje, Ana je napisala: ''...Trebalo je neko vrijeme da nađem nekoga tko će mi to odraditi dobro i povoljno budući da sam bila na jako tight budžetu, no uspjela sam i prezadovoljna sam kako je ispala! Prostor je vrlo mali - širina bez hladnjaka je oko 140 cm, no zato sam dala izraditi i šank odnosno otok po mjeri s kojim sam dobila ekstra radni prostor i prostor za blagovanje. Što se tiče same kuhinje, stolar je iskoristio svaki milimetar prostora tako da ispod mini pećnice (koja je i dalje dovoljno prostrana!) imam mali cubby za lonce i tave, iznad mikrovalne mini policu za čajeve, a cijela kuhinja je spuštena gotovo skroz do poda i zatvorena malom crnom lajsnom. Sudoper i ploča za kuhanje su pomaknute svaka na svoju stanu najviše koliko smo mogli da se iskoristi radni prostor između njih. Htjela sam napraviti crnu kuhinju budući da je stan jako svijetao i mislim da bi se bijela kuhinja previše “utopila” i ful mi se sviđa sto sam se odlučila na ovu varijantu.''

Domovi poznatih Nina Badrić pokazala svoju blagovaonicu i dnevni boravak na Hvaru, ljudi su oduševljeni

Kada usporedimo fotografije prije i poslije, zaista je nevjerojatna činjenica da se radi o istom prostoru. Osim što izgleda veoma moderno, ova mala kuhinja je napravljena i vrlo praktično te sadrži sve potrebno za spremanje obroka. Ono što nam se najviše svidjelo je otok odnosno šank koji cijelom prostoru daje posebnost, a vjerujemo kako će i Ani biti jedno od dražih mjesta u stanu. 

Posjeti Miss7.24sata.hr