Divno! Zagrebački salon zdravstvenim djelatnicima daruje šišanje i frizuru u znak zahvalnosti

Shutterstock/Getty
Vidi originalni članak
  • Objava zagrebačkog beauty studija La Rosa oduševila je brojne korisnike Facebooka
  • Kao zahvalu zdravstvenim radnicima za sve što rade za nas u ovo vrijeme, odlučili su im pokloniti  šišanje i frizuru
  • Svake nedjelje od 7 do 17 sati, osim zdravstvenim djelatnicima, poklanjaju frizure i starijima i nemoćnima

Trenutno svuda u svijetu, a tako i u Hrvatskoj, vlada stresno i kaotično vrijeme pa nas svaka lijepa gesta oduševi, a za jednu od njih je zaslužan i zagrebački beauty studio La Rosa. Iz salona su odlučili, kao zahvalu svim zdravstvenim djelatnicima, darovati im besplatno šišanje i frizuru. Zdravstveni djelatnici posljednjih mjeseci daju i više od svog maksimuma i to u ne uvijek odgovarajućim uvjetima kako bi pomogli svima kojima je njihova pomoć neophodna. Zaslužili su priznanje za to.

blagdani stižu Pripremi maramice! Božićna reklama Coca-Cole je toliko dirljiva da svi moramo pustiti suzu

''La Rosa nedjelje za zdravstvene djelatnike! Kao zahvalu za sve što rade za nas, svake nedjelje od 7-17 h svim doktorima, medicinskim sestrama te laborantima koji su zaposlenici bolnica u Zagrebu poklanjamo besplatno šišanje te frizuru. Uz njih isto poklanjamo starijima i nemoćnima. Za svaki termin potrebno se naručiti telefonski ili u inbox. Vaš La Rosa team'' pisalo je u objavi te su naveli kako se ovo ne odnosi na djelatnike Domova zdravlja. 

Lijep postupak ovog salona možda potakne i ostale salone, ali i djelatnosti, ne samo u glavnom gradu, da se osim riječima zdravstvenim djelatnicima zahvali i djelima. 

Posjeti Miss7.24sata.hr