Dior je pretvorio Harrods u ogromnu kućicu od medenjaka i izgleda senzacionalno!

Adrien Dirand, Dior
Vidi originalni članak
  • Povodom obilježavanja 70 godina Diora u Harrodsu, pariški je brend doslovno okupirao Brompton Road i stvorio najljepšu božićnu bajku
  • Uz impresivne pop-up butike, u ovoj se ekskluzivnoj robnoj kući smjestio i tematski Dior Café gdje se neki od najpoznatijih Dior proizvoda kupuju u verziji medenjaka
  • Također, na licu mjesta kupljeni proizvodi mogu se personalizirati. Ova bajka u Harrodsu ostaje do 3. siječnja

Svega nas tjedan dana dijeli od početka zagrebačkog adventa, a iako odbrojavanje do Božića još uvijek nije službeno počelo, mnogi su gradovi već osvanuli u blagdanskom ruhu. Jedno od najčarobnijih na svijetu svake je godine ono iz Londona koji zahvaljujući milijunima lampica, crvenih baršunastih mašni i raskošnih dekoracija blista kao malo koji kutak zemaljske kugle, Jedna od tradicionalno najljepše ukrašenih zgrada u cijelom Londonu zasigurno je Harrods, luksuzna robna kuća smještena na Brompton Roadu u Knightsbridgeu. Uz to što je već osvanuo u prepoznatljivom blagdanskom ruhu, Harrods je ove godine posebniji no ikad i to zahvaljujući izložbi 'Fabulous World of Dior' koju ne smije propustiti niti jedan ljubitelj mode i ljepote koji se zatekne u engleskoj prijestolnici.

Zauzevši 44 Harrodsova ikonska izloga, Dior je odlučio prikazati najbolje od svega što je ikada izašlo s potpisom ove slavne pariške kuće, a sve upakirano u prigodnu blagdansku temu kućice od medenjaka. Uz impresivne pop-up butike, u ovoj se ekskluzivnoj robnoj kući smjestio i tematski Dior Café, umotan u dekor inspiriran božićnim bajkama i pričama, a u kojem se može sjesti uz veliki cappuccino, ali i naručiti kekse ukrašene logom Diora za poklon dragim osobama. 

Life&style Saša Šekoranja nas je iznenadio morskim Božićem. Njegov izlog pun je zlatnih ribica koje ispunjavaju želje

Tu su i dva pop-upa posvećena Dior makeupu, njezi kože i parfemima gdje se, između ostalog, može pronaći i Diorovo svečano izdanje ruževa za usne, paleta sjenila i rumenila s ugraviranim inicijalima Christiana Diora te prepoznatljivim logom brenda i temom sazviježđa kao savršen božićni poklon, mašnicu na bočici Miss Dior parfema ovdje se na licu mjesta može personalizirati, a darove se može upakirati u posebnu ambalažu koju je, posebno za ovu priliku, dizajnirao talijanski umjetnik Pietro Ruffo.

Unutar slavne robne kuće instalirana je i 'Tvornica' Lady Dior u kojoj se kultna torbica kakvu je obožavala i princeza Diana može prilagoditi vlastitim željama, a dobar dio interijera otpada i na svilene kofere za prtljagu i šminku u limitiranom izdanju zlatno-cvjetnog  printa te Miss Dior stolice koje je dizajnirao Philippe Starck. Dakako, ovom se prigodom mogu kupiti i neki ekskluzivni komadi, a tu su i najminijaturnija izdanja kultnih Diorovih torbi ikada napravljena.

Life&style Stigla najiščekivanija božićna reklama: John Lewis nas je opet raznježio svojom, nikad jednostavnijom porukom

Sama izložba jednako je fascinantna i mališanima, i onima opsjednutim modom i ljepotom, a ovu je Diorovu božićnu bajku uistinu potrebno vidjeti da bi se u nju povjerovalo. 'The Fabulous World of Dior' nezaobilazna je stanica na popisu svakoga tko se ovih blagdana zatekne u Londonu, a imamo ju vremena posjetiti sve do 3. siječnja.

Posjeti Miss7.24sata.hr