Dijamantni prsten inspiriran Haribo bombonima savršen je za zaruke, ali ipak dolazi uz cijenu

Shutterstock/ Taylor&Hart
Vidi originalni članak
  • Prosidba je događaj koji se pamti, a i rado prepričava cijeli život 
  • Imali li boljeg podsjetnika na tu uspomenu od intenzivnih emocija koji može pobuditi jedan sasvim neobičan, a tako poznat zaručnički prsten?
  • S tom mišlju vodila se zlatarnica Taylor&Hart koja je napravila repliku Haribovog gumenog bombona u obliku prstena, a cijena pravog nakita je baš prava sitnica!

Bliži se Valentinovo, a mnogi parovi baš oko ovog najromantičnijeg dana u godini poželjet će svoj odnos odvesti na novu razinu. Osim hrabrosti trebat će im i jedan sasvim poseban prsten kojim će zaprositi svoju bolju polovicu. A kako ih potraga ne bi iscrpila, jedno od rješenja pripremila je zlatarnica Taylor&Hart. Njihov prsten koji je inspiriran gumenim bombonom u obliku prstena poznatog proizvođača slatkiša Haribo bit će sigurno prvi izbor za nostalgičare!

Life&style Koji ti od predivnih zaručničkih prstenova iz Seks i grada najviše odgovara? Provjeri!

‘’Kažu da biste uvijek trebali zagrliti svoje unutarnje dijete. Pa zaključujemo, zašto ne ostvariti svoje snove iz djetinjstva? Pogotovo kad su u pitanju dijamanti, safiri i zlato. Otkako su se pojavili 90-ih, gumeni bomboni u obliku prstenova bili su sinonimi za dječje prosidbe i simpatije. Svi su vjerojatno jednom bili zatraženi za ruku na školskom dvorištu’’, stoji na službenim stranicama zlatarnice Taylor & Hart koji su se na izradu prstena odlučili zbog brojnih zahtjeva. 

SKROMNOST JE SUPER Razočarala se zaručničkim prstenom i tražila savjet kako da ga vrati. Evo što su joj odgovorili...

No, 18-karatni dijamantni prsten s onim gumenima ima zajedničko uglavnom samo boje - crvenu i žutu. Umjesto jestivog obruča s crvenom prehrambenom bojom kupac prstena dobit će rubinski crveni obruč s 224 dijamanta dok se na vrhu prstena nalazi zlatna 18 karatna ‘košara’ ispunjena s 40 dijamanta a koju je smješten žuti safir. 

‘’Ovim dizajnom uhvatili smo čistu čaroliju prve zaljubljenosti koja obara s nogu. Bez obzira koliko imate godina, vaš poseban dan trebao bi biti ispunjen istim uzbuđenjem koji ste osjetili i s prvom simpatijom’’, poručili iz zlatarnice Taylor & Hart. 

Ipak, prstenom iz zlatarnice moglo bi se kupiti na desetke tisuća pravih Haribo poslastica, obzirom da cijena ovog nakita iznosi 25.000 funti, odnosno 215.000,00 kuna

Love&Sex "Pa što ako je moj vjenčani prsten jeftin, važna je ljubav" - post koji je podijeljen 100.000 puta

Vjerujemo kako će nostalgičarima nimalo običan prsten sigurno donijeti dodatno uzbuđenje i posjetiti ih na dječje dane. Za razliku od gumenih slatkih bombona, ovaj prsten ni u kojemu slučaju nije poželjno zagristi. Ionako vjerujemo da su u pitanju pravo zlato i dijamanti. 

Posjeti Miss7.24sata.hr