Colin Farrell kupio je raskošnu rustikalnu vilu okruženu zelenilom, zavirili smo u nju i oduševili se

YouTube
Vidi originalni članak
  • Možda nije dobio Oscara prije nekoliko tjedana, ali Colin Farrell je 'dobio' novu kuću u Los Angelesu
  • Glumac je u tišini prodao svoju dugogodišnju kuću u Los Felizu i kupio novu vilu u istoj uglednoj četvrti
  • Obnovljena i renovirana kuća, novi dom slavnog glumca, nalazi se na više od hektara, ima pet spavaćih soba i šest kupaonica na 465 četvornih metara

Colin Farrell, filmska zvijezda irskog podrijetla, nedavno je kupio raskošnu rutikalnu vilu u Los Felizu. Ta je kuća nekada bila vlasništvo holivudskog redatelja Franka Lloyda, nagrađenog Oscarom. 

Life&style Prodaje se vila iz kultnog filma 'Vrućina' u kojoje je živio Robert De Niro, imanje je prava fantazija

Obnovljena i renovirana kuća nalazi se na više od hektara, ima pet spavaćih soba i šest kupaonica na 465 četvornih metara. Značajke uključuju izložene grede i visoke zasvođene rešetkaste stropove, veliku formalnu dnevnu sobu s odvojenim sobama za radnu sobu i biblioteku, kuhinju/dnevnu sobu otvorenog koncepta, nekoliko vanjskih blagovaonica i rustikalnu špilju s vodopadom. Primarni apartman ima dvije kupaonice i uključuje parni tuš, beskonačnu kadu i veliku zajedničku garderobu.

Samostojeća kuća za goste ima starinski kamin, kupaonicu i vanjski tuš. Ostale pogodnosti nekretnine uključuju kućno kino, vinski podrum (s prostorijom za kušanje vina), solarni sustav, sigurnosni sustav s ugradbenim zidnim monitorima i Nest HVAC kontrolom. 
Farrell je platio 5,9 milijuna dolara za novu kuću.

Nikada nije službeno stavljena na prodaju, ali podaci potvrđuju da je Colin Farrell također nedavno potiho prodao svoju kuću u Los Angelesu u kojoj je živio 17 godina. Smještena u osamljenoj ulici u brdima Los Feliza, kuću u stilu mediteranske vile iz 1920-ih, prodao je za oko 5,3 milijuna dolara. Kuću je prodao Ludwigu Ahgrenu, poznatom YouTuberu. 

Life&style Eva Longoria prodaje predivno imanje na Beverly Hillsu okruženo zelenilom, prepuno boja i topline

Posjeti Miss7.24sata.hr