Britvice, čačkalice... Žene su nam otkrile najluđe stvari koje uvijek nose u svojoj torbi

Instagram/Jenlyn Rodriguez
Vidi originalni članak
  • Sigurno postoji neka stvar u tvojoj torbi koju nosiš samo ti i ima posebno značenje za tebe
  • Možda je nekome smiješna, ali tebi je zasigurno od velike koristi
  • Pitali smo djevojke koja je najluđa stvar koju nose u svojoj torbi i zbog čega im je bitna

Neke od nas preferiraju velike, a neke male torbe. Ali sigurno u svojoj torbi imaš neku "čudnu" stvar koju ne nosi baš svatko. Ta stvar ima neko posebno značenje za tebe, ali je i korisna. Mi ljubiteljice malih torbi uvijek se pitamo šta će ženama velika torba i što sve nose u njoj, a njih pak brine pitanje kako nama sve stane u malu torbu. Zato smo odlučile napraviti malu anketu i istražiti kakve sve neobične stvarčice žene znaju uvijek nositi sa sobom. 

Matea Opačak (21)

Najčudnija stvar koju nosim u torbi su čačkalice, ali nije toliko čudna kada svima zatrebaju u određenom trenutku, a jedino ih ja imam. Kao studentica, jedem gdje god stignem, a čačkalice su baš ona stvar koja se ne može naći na faksu ili kupiti na kiosku. Malo je čudna situacija kada mi netko otvori torbicu, a ja imam čačkalice. Zato su svi oduševljeni kad im zatrebaju, a jedino ih ja imam i to u svojoj torbi!

Ivana Radoš (21)

U svojoj torbi uvijek nosim britvicu. Mislim da sve cure znaju da kad se negdje žuriš, a imaš trapke koje su kraće i gležnjevi se vide, uvijek moraš biti spremna. Nisi se stigla obrijati doma, onda bar po putu, da zavaraš ljude.

MODA Pronašle smo genijalne modele cipela koji će vizualno izdužiti tvoje noge

Anamarija Stanić (24)

Naime, najluđa stvar koju imam u svojoj torbi je pernata kemijska. Moja omiljena stvarčica koja je predmet zezancije na mom poslu. Medicinska sestra sam i radim s djecom, mladima i starima. Pa me često nazivaju 'pernata' medicinska sestra.

Paula Benko (23)

U torbi uvijek nosim suzavac. Razlog tome je što često idem noću sama kući ili prolazim kroz neke 'puste' ulice, pa u slučaju da me netko napadne, uvijek uza sebe imam sigurnu stvar za samoobranu. Imala sam par situacija gdje me netko napao i htio mi ukrasti torbu , ali hvala Bogu na suzavcu. Od tad suzavac je uvijek samnom u torbi.

MODA Pronašli smo "it" komad sezone idealan za krizme, maturalne večeri i vjenčanja!

Posjeti Miss7.24sata.hr