Botanički vrt u Zagrebu organizira drugu godišnju rasprodaju viška biljaka, donosimo sve detalje

Instagram @houseplantclub
Vidi originalni članak
  • Botanički vrt PMF-a u Zagrebu ove subote organizira drugu godišnju rasprodaju biljaka
  • Cijene će se kretati od 10 do 200 kuna, ovisno o starosti, veličini i vrijednosti, odnosno rijetkosti vrste i kultivara
  • Evo kako će izgledati prodaja biljaka i što će se moći kupiti

Za sve one koji žele osvježiti svoj dnevni prostor novom biljkom i obogatiti svoju zelenu oazu imamo odlične vijesti. Naime, Botanički vrt PMF-a u Zagrebu ovu subotu, 8. listopada, održat će drugu godišnju rasprodaju biljaka gdje će svatko moći pronaći nešto za sebe i to super povoljno. Cijene će se kretati od 10 do 200 kuna, ovisno o starosti, veličini i vrijednosti, odnosno rijetkosti vrste i kultivara.

Life&style Razgovarali smo s ponosnom vlasnicom najčarobnijeg sobnog cvijeća, samo orhideja je 120

Prodaja će se odvijati u zapadnom dijelu Vrta, odnosno u dvorištu uz kolni ulaz Vrta u Runjaninovoj ulici. U prodajni centar se ulazi s južne strane kolnog ulaza, dok se izlazi na mala vrata na sjevernoj strani.

Koje biljke će se moći nabaviti na drugoj rasprodaji?

Na drugoj rasprodaji od biljaka će se moći pronaći sobno (stakleničko) bilje, sukulenti (kaktusi, mlječike...) i mesožderke, kao i ostatak biljaka koje su ostale od prve rasprodaje, među kojima su: rizomi (podanci) kultivara perunika, manja količina raznih drvenastih biljaka (grmovi i stabla) i vrtnih trajnica.

7 fantastičnih Instagram profila koje će obožavati svi koji vole cvijeće i vrtlarenje

Iz Botaničkog vrta najavljuju kako je potrebno uzeti svoje vrećice, cekere ili torbe jer se vrećice neće moći kupiti. Također savjetuju da se automobili parkiraju u Runjaninovoj i Crnatkovoj ulici jer nije moguć ulaz automobilima. Što se tiče plaćanja, ono je moguće i gotovinom i karticom.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr