Bivši poznati reper danas priprema bugere. Morale smo se uvjeriti jesu li tako dobri kako pričaju

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • Reper Travis Scott nedavno je u američkom McDonaldsu dobio priliku osmisliti vlastiti meni, a ova čast prije njega pripala je samo košarkašu Michaelu Jordanu
  • A da ni mi ne zaostajemo za trendovima te imamo vlastitog, doduše bivšeg, repera koji osmišljava burgere pokazao je Renato Đošić Renman
  • Natjecatelj posljednje sezone show 'Tri, dva, jedan kuhaj' pokrenuo je vlastiti burger bar, a mi smo jedva dočekale istražiti njegovu ponudu

Nerijetko se estradni umjetnici odluče okušati u gastronomskim vodama, a posljednji koji se odvažio na ovaj potez je Renato Đošić Renman. U novozagrebačkom naselju Siget, u prostoru u kojem je nekoć djelovao street food Fun Bobby, odlučio je otvoriti vlastiti burger bar.

Premda je hrvatskoj javnost Renman prvenstveno poznat kao pionir rep scene i sudionik showa 'Farma', njegov izlet u ugostiteljske vode ne ćudi budući da je 'zanat' brusio radom u kućicama koje poslužuju hranu na različitim festivalima. A u njegove kulinarske sposobnosti imali smo se priliku uvjeriti i u posljednjoj sezoni zabavne emisije 'Tri, dva, jedan kuhaj' u kojoj  je snage udružio s kolegom reperom Markom Lasićem Neredom.

Viralne senzacije Žena je pokazala kako je hamburger ostao nepromijenjen nakon 24 godine, McDonalds je objasnio zašto

Bila je to dovoljna pozivnica da se zaputimo u Froudeovu ulicu 7c i posjetimo KSS Burger One. Krilatica 'KSS' u nazivu prema Renmanovim riječima označava „kvalitetne, sočne i sjajne burgere“, a na trenutačnom meniju možeš izabrati između njih četiri: Classic, Chezz mf, Country i Chicken.

Cijene im se kreću od 42 do 55 kuna, a naručiti se mogu i u double varijanti (u tom slučaju cijene se kreću od 52 do 70 kuna). Naravno, nisu izostavljeni ni oni najmlađi pa ćeš za dječji burger trebati izdvojiti 28 kuna. Sjajna je vijest što je u cijenu svakog burgera uključena i porcija krumpirića.

Slasni recept Jelo koje je srušilo Internet: Slavna glumica podijelila je obiteljski recept za slasni pečeni krumpir

"Tajna mojih burgera je primjena samo domaćih sastojaka iz naših OPG-ova, od salate do brioš peciva, a meso koje koristim je 100 posto juneće", otkriva Renman koji je priznao kako je njemu omiljen burger klasični cheeseburger.

Vođene ovim priznanjem mi smo se odlučile isprobati Chezz mf, njegovu inačicu ovog klasika te Country koji nam je izazvao zazubice već na sam spomen sastojaka koji se koriste za njegovu izradu. Prepečeni špek, drobljeni luk, kiseli krastavci te standardi namazom od milerama, poriluka i kopra…zvučalo je fantastično.

Life&style Hoćeš li probati? Korisnica TikToka podijelila odličan trik kako smazati hamburger i krumpiriće

Moramo priznati nismo ostale ni gladne, ni razočarane. Meso je bilo mekano i sočno, pecivo svježe, krumpirići hrskavi. Riječ je o solidnom ostvarenju koje će te uspješno zasititi, no neće nužno uzrokovati eksploziju okusa. Ipak, otvaranje ovog kioska zasigurno će razveseliti ljubitelje burgera jer su dobili još jednu lokaciju na kojoj mogu uživati u isprobavanju svog omiljenog jela. Sudeći prema broju ljudi koje smo zatekle na ovoj lokaciji, interesa ne nedostaje.

Nadalje, valja napomenuti kako je KSS Burger One osmišljen kao kiosk u kojem se hrana konzumira 's nogu', uz čašu omiljenog piva ili gaziranog pića. U planu je i uvođenje dostave, a do tada ćeš morati prošetati do Sigeta gdje ćeš Renmanove burgere imati priliku isprobati svakog dana osim nedjelje, od 10 do 22 sata.
 

Posjeti Miss7.24sata.hr