Bira se najbolji radnik/radnica u Hrvatskoj, dobit će nagradu od 100.000 kuna u gotovini!

shutterstock Ilustrativna fotografija žene na radnom mjestu
Vidi originalni članak
  • Četvrtu godinu za redom traži se najbolji radnik u Hrvatskoj. Znaš li savršenog kandidata?
  • Pored osjećaja ponosa, dobitnik će kući ponijeti i nagradu u iznosu od čak 100 tisuća kuna u gotovini 
  • Bez brige, postoje nagrade i za drugo i treće mjesto, a prijave za najbolje ove se godine primaju do 26. rujna

Ako imaš kolegicu ili kolegu na svojemu poslu koji se posebno ističu po marljivosti, zalaganju i odnosu prema radu, onda bi ona/on mogli biti savršen kandidat za najboljeg radnika i ponosno uzeti nagradu od 100.000 kuna. 

Riječ je o projektu Mali svjetionik koji svake godine daje nagradu onim najboljima. Bira se osoba koja služi kao primjer i uzor drugima po marljivosti, zalaganju i odnosu prema radu. U priopćenju projekta Mali svjetionik kažu da, kao što je svrha svjetionika pokazati put i pružiti optimizam, tako je svrha ove nagrade pokazati Hrvatskoj one ljude čija osobnost inspirira i ulijeva nadu ne samo u budućnost, već i u sadašnjost. 

Life&style Što se dogodi kad žene prestanu obavljati kućanske poslove? Kampanja #JutrosSamStala poziva nas da podijelimo priče

Sve će funkcionirati tako da javnost prijavljuje i putem SMS glasanja bira najboljeg radnika u Hrvatskoj, a cijeli projekt organiziraju i potiču tvrtke Mazars i Tim Kabel, sa Udrugom Partner te zakladom Rhema.Ova nagrada dodjeljuje se već četvrtu godinu, a osim glavne nagrade od 100.000 kuna u gotovini postoje i nagrade za drugo i treće mjesto u iznosu od 10 i 5 tisuća kuna. 

Rad prije 10 sati ujutro jednak mučenju, dokazalo je istraživanje!

Prošlogodišnja najbolja radnica je zaposlenica Tiska Ivanka Pole, koja je tako zaslužila 100.000 kuna u gotovini. Ne čudi nas što je proglašena upravo žena, jer na kraju krajeva, one su te koje uz posao i kod kuće ček još jedna smjena. Za odgoj djece, kućanske poslove, kuhanje, peglanje i sve one "mrske" nam poslove itekako zaslužujemo priznavanje. Možda će i ove godine tako najbolji radnik, ponovno biti, radnica. 

Life&style 5 presudnih stvari koje sam naučila čisteći tuđe kuće da prehranim djecu

Prijave za najbolje ove se godine primaju do 26. rujna, glasanje za najbolje između top 10 kandidata je od 25. listopada do 7. studenog, a proglašenje najboljeg radnika ili radnice 12. studenog. Znaš li savršenu kandidatkinju? 

Posjeti Miss7.24sata.hr