Bilo je i suza... Reese Witherspoon ponovno je okupila ekipu filma 'Plavuša s Harvalda'

Instagam
Vidi originalni članak
  • Obožavatelje filma 'Plavuša s Harvarda' zasigurno je razveselila vijest da se radi na novom nastavku filma
  • A vjerujemo kako će s radošću dočekati informaciju da se originalna postava virtualno okupila kako bi proslavila 20. godišnjicu snimanja ove kino uspješnice
  • Vijest o okupljanju objavila je sama Elle Woods, odnosno glumica Reese Witherspoon, a mi ti otkrivamo gdje možeš pogledati njihov sastanak

Dvadeset godina od snimanja prvog nastavka, ekipa filma 'Plavuša s Harvarda' ponovno se okupila na istom mjestu. Doduše zbog pandemije koronavirusa okupljanje je održano putem videopoziva, a na svom službenom Instagramu najavila ga je glumica Reese Witherspoon.

Nova uloga "Nije dovoljno lijepa", "Loša glumica", "Presvijetla je"... Izbor glumice za novi film o Kleopatri izazvao niz reakcija

Glavna protagonistica filma ujedno je otkrila kako je okupljanje prošlo u zabavnom tonu te je oduševljena što je imala priliku vidjeti originalnu postavu filma koji ju je lansirao u zvjezdanu orbitu.

“Smijali smo se, plakali smo, a možda smo se odvažili iskušati i 'sagni se i potegni' potez", napisala je Reese u opisu kratkog trailera okupljanja u kojem se referirala na legendarni potez 'Bend and Snap' koji 'zajamčeno privlači pažnju suprotnog spola te rezultira s 84 posto šanse da te muškarac pozove na večeru'.

Božićne radosti Uskoro stiže božićni film u kojem Dolly Parton glumi anđela - i zaplet nam se baš sviđa

Ako i ti želiš vidjeti kako danas izgleda ekipa ovog legendarnog filma sve što trebaš učiniti je u srijedu 21. listopada u ponoć posjetiti Hello Sunshine YouTube kanal na kojem će biti objavljena snimka okupljanja. Uz Reese, u virtualnom druženju su sudjelovali su i Luke Wilson (Emmett), Selma Blair (Vivian), Ali Larter (Brooke), Jennifer Coolidge (Paulette), Holland Taylor (Professor Stromwell), Jessica Cauffiel (Margot) te Alanna Ubach (Serena).

Life&style Sjećaš li se filma 'Kako se riješiti frajera u 10 dana'? Kate i Matthew bi nas mogli ponovno razveseliti

Ostaje vidjeti hoće li ekipa prodiskutirati i vijest koja se pojavila ovog proljeća, a prema kojoj bi na velikim ekranima uskoro mogli vidjeti i treći nastavak ovog filma. Prema trenutno dostupnim informacijama, scenarij će potpisivati hvaljena komičarka Mindy Kaling. Kao producent se vraća Marc Platt koji je već sudjelovao na snimanju prethodna dva filma o otkačenoj plavuši, a u produkciji filma sudjelovat će i sama Elle Woods, odnosno glumica Reese Witherspoon.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr