Bila je u 'Titaniku', rodila dijete Clintu Eastwoodu, hodala s Clooneyem. Sada je neprepoznatljiva sa sijedom kosom...

Profimedia Frances Fisher
Vidi originalni članak
  • Glumačka zvijezda, koja je prije imala bujnu, ali crvenu kosu, ima slavne prijateljice poput Cher, Jane Seymour i Jessice Chastain, glumila je u nekoliko desetaka filmova
  • Ovih je dana neprepoznatljiva s dugom valovitom i sijedom kosom - ali joj odlično stoji!
  • Ttko je ova 72-godišnja zvijezda? Kad vidiš stare slike, vjerojatno ćeš se sjetiti...

Glumila je u epskom filmu 'Titanik' s mlađahnim kolegama Leonardom DiCapriom i Kate Winslet. Ova holivudska veteranka također ima dijete s Oscarom nagrađenim glumcem i redateljem Clintom Eastwoodom - kćer Francescu koja je također u show businessu. Zvijezda, koja je prije imala tamnocrvenu kosu, ima gomilu slavnih prijateljica te godinama radi u kazalištu te na filmu i ima doista bogatu karijeru.  

Pojavila se na premijeri filma 'The Substance' Demi Moore u Los Angelesu i bila je gotovo neprepoznatljiva s dugom valovitom sijedom kosom. Tko je ova 72-godišnja glumica koja je glumila u više od dvadeset filmova? Riječ je o Frances Fisher.

Glumačka karijera i privatni život Frances Fisher 

Fisher je hvaljena i nagrađivana glumica koja je vjerojatno najpoznatija po ulozi stroge mame Kate Winslet u filmu 'Titanik'. Karijeru je započela u kazalištu, a kasnije je glumila detektivku Deborah Saxon u CBS-ovoj dnevnoj sapunici 'The Edge of Night' (1976. – 1981.). Na filmu je poznata po ulogama u filmovima 'Unforgiven' (1992.), 'Istiniti zločin' (1999.), 'Kuća pijeska i magle' (2003.), 'Laws of Attraction' (2004.), 'Kraljevina' (2007.), 'Dolina nestalih' (2007.), 'Jolene' (2008.), 'Odvjetnik iz Lincolna' (2011.) i 'The host' (2013). Od 2014. do 2015. Fisher je glumila u ABC-jevoj dramskoj seriji 'Resurrection'. Godine 2019. glumila je u HBO-ovoj televizijskoj seriji 'Watchmen'.

Godine 1970., kada je Fisher imala 18 godina, udala se za svoju srednjoškolsku ljubav Billyja Macka Hamiltona. Razveli su se dvije godine kasnije.

Life&style Kultni film 'The Goonies' vraća se nakon 40 godina! I to s originalnim glumcima

Glumica je početkom ili sredinom 1990-ih bila u vezi s kolegom iz filma 'Unforgiven, Clintom Eastwoodom. Tada je par dobio kćer, Francescu (1993. godine). Nakon razlaza s Eastwoodom, Fisher je hodala s kolegom Georgeom Clooneyjem 1995. godine.

Njezina kći s Clintom, Francesca Eastwood, ima uspješnu vlastitu karijeru. Najpoznatija po ulogama u filmovima kao što su 'Jersey Boys', 'Final Girl', 'Outlaws and Angels', 'M.F.A.', 'The Vault' i 'Old'. Također je bila u reality TV showu: glumila je sa svojom obitelji u reality seriji 'Mrs. Eastwood & Company'. Njezin partner je Alex Wraith i zajedno imaju malo dijete.

Life&style Drew Barrymore prisjetila se vlastite ovisnosti, a krivac je film 'Trepni dvaput': "Sramila sam se, a ne pijem već 5 godina"

Posjeti Miss7.24sata.hr