'Bijeli lotos' se seli u Aziju, a svi se pitaju hoće li Jennifer Coolidge uskrsnuti u trećoj sezoni

HBO Foto: HBO
Vidi originalni članak
  • 'Bijeli lotos' oduševio je gledatelje diljem svijeta, kako prvom, tako i drugom sezonom, stekavši reputaciju jedne od najboljih serija posljednjih godina
  • Treća sezona mogla bi biti satiričan i smiješan pogled na smrt i istočnjačku religiju i duhovnost, a bit će smještena u Tajlandu, točnije Bangkoku, Chiang Maiu, Koh Samuiu i tajlandskom dijelu Zlatnog trokuta
  • Jennifer Coolidge osvojila je najviše simpatija od svih u seriji, a unatoč smrti njezinog lika u drugoj sezoni, pojavile su se glasine o njezinom angažmanu i u trećoj sezoni

HBO je definitivno naravio posao stoljeća kada je odlučio snimiti 'Bijeli lotos', budući je riječ o jednoj od najboljih serija ne samo protekle godine, već u jako dugo vremena. Već se veselimo trećoj sezoni i prikupili smo sve informacije koje su se dosad pojavile, uključujući moguće glumce, najvjerojatniju lokaciju, ali i odgovor na glasine da bi se Jennifer Coolidge mogla vratiti u novoj sezoni.

Obje sezone dosad pratile su goste i zaposlenike hotela Bijeli lotos na nekoj drugoj lokaciji, a i treća će se sezona nastaviti u istom tonu, i pratit će novu grupu gostiju i radnika koji borave na nekoj drugoj destinaciji. Nakon prve sezone koja se odvijala na Havajima, i druge u Italiji, treća sezona odvijat će se u Tajlandu, točnije u Bangkoku, Chiang Maiu, na otoku Koh Samui te u tajlandskom dijelu Zlatnog trokuta, a kako je prenio Variety, tvorac serije, Mike White, trenutačno traži moguće lokacije snimanja. 

Life&style DJ Tiësto remiksirao je uvodnu pjesmu u hit seriju koju s guštom nismo preskakali - i jako nam se sviđa

"Prva sezona se na neki način vrtila oko novca, a druga oko seksa. Mislim da bi treća sezona možda mogla biti satiričan i smiješan pogled na smrt i istočnjačku religiju i duhovnost", rekao je. Johnny Knoxville, prijatelj Mikea Whitea, otkrio je da su zajedno istraživali lokaciju u Tokiju, no iako je Mike očigledno odustao od Japana, treća sezona definitivno ostaje na istoku.

Connie Britton imala jer jednu od glavnih uloga u prvoj sezoni, a mogli bismo je ponovno gledati i u idućoj. "Mike je želio da budem u drugoj sezoni, a postojala je jedna ideja koja mi se svidjela za lik. Namjera nam je provesti ju u djelo u trećoj sezoni. Dio glumačke postave nije uspio u drugoj sezoni i nadamo se da će uspjeti u trećoj. Voljela bih vidjeti spinoff svakog lika u toj seriji", priznala je.

Life&style Iznajmljuje se prelijepa vila iz 'Bijelog lotosa', evo koliko moramo uštedjeti za jednu noć u njoj

Mike je nagovijestio i da bi se i Greg (John Gries) mogao vratiti, budući da postoji velika rupa u zapletu druge sezone s njegovim likom. "Hmm, činjenica da svi ti tipovi umiru na brodu, čini se kao da mora postojati netko tko će to sve povezati s Gregom. Ali možda ćete morati pričekati da saznate što se događa', rekao je za Variety. 

Glasine o povratku Jennifer Coolidge koja je osvojila najviše simpatija od svih likova u seriji komentirao je i Casey Bloys, predsjednik i izvršni direktor HBO-a i HBO Maxa, upitan o mogućnosti da uskrsne u trećoj sezoni. Naime, u drugoj sezoni Jenniferin lik pada s jahte i umire, no čini se da je mnogo onih koji se ne mogu tako lako pomiriti s njezinim odlaskom.

"Mike White okuplja ljude koje već poznajete, ali na način koji vam omogućuje da ih ponovno otkrijete ili vidite u novom svjetlu", misteriozno je nagovijestio Casey, ostavivši na stolu sve karte. Samo se iskreno nadamo da nam ovom izjavom nije tek probudio nadu nizašto.

Posjeti Miss7.24sata.hr