Belgijski dizajner Vincent Van Duysen za Zara Home: predivna kolekcija za dom stiže uskoro

vincentvanduysen.com
Vidi originalni članak
  • Poznati belgijski dizajner i arhitekt Vincent Van Duysen udružio je snage sa Zara Home u novoj kolekciji
  • Namještaj i dekorativni predmeti za uređenje dnevnog boravka prvi su dio kolekcije koja će odisati njegovim bezvremenskim dizajnom
  • Kolekcija će biti dostupna za prodaju od 30. lipnja. Jedva čekamo!

Iako smo trenutno zaokupljeni sniženjima koja vladaju u trgovinama, nove kolekcije i dalje pristižu pa je tako objavljeno kako ćemo uskoro imati priliku vidjeti zajedničku kolekciju Zara Home i belgijskog dizajnera i arhitekta Vincenta Van Duysena, koja će uključivati bezvremenski dizajnirane predmete za uređenje dnevnog boravka u kojima će se ogledati njegovi prepoznatljivi stilovi.

Van Duysen od početka svoje karijere spaja arhitektonske projekte s dizajnom interijera i produkt dizajnom. U projektima koristi materijale kojima se onda stvara čisti i bezvremenski dizajn, koji stavlja osjetila, teksturu, svjetlo i  fizički osjećaj prostora na prvo mjesto. Funkcionalost, izdržljivost i udobnost ključni su aspekti njegovog rada, koji nadilazi prolazne trendove.

Kolekcija pod imenom Zara Home + by Vincent Van Duysen koju ćemo uskoro imati priliku vidjeti samo je dio suradnje koja će nove predmete iz kolekcije lansirati dva puta godišnje.

Life&style Zara Home pronašla je inspiraciju za svoju Picasso liniju u novoj pariškoj izložbi

Za početak, kolekcija će se sastojati od namještaja za dnevni boravak i dekorativnih predmeta poput stolića za kavu i stolnih lampi, a svi dizajni predstavljat će dašak prošlih domova koje je Van Duysen već dizajnirao. Također, fotelje izrađene od drva s kožnim detaljima bit će dostupne u više boja, a dvosjedi i fotelje bit će presvučeni pamukom, lanom ili tvidom.

“Osjećaj je poput dolaska kući – dimenzije, osjetilni aspekti, izgled, sve to reflektira moj rad. Moj DNK spaja se sa Zara Home”, rekao je Van Duysen.

Njegov stil i način rada čini se savršenim spojem s estetikom brenda Zara Home. Van Duysenov bezvremenski, čisti stil proveden je kroz svaki dizajn u kolekciji te će predmeti zasigurno nadživjeti trendove. Također, predmeti iz kolekcije dizajnirani su s naumom da se uklope u svaki stil i dom što će svakom kupcu olakšati da lakše inkorporira dizajne u svoj dom, a odlikuje i udobnost i lakoća korištenja.

Nova kolekcija Zara Home + by Vincent Van Duysen bit će dostupna od 30. lipnja na zarahome.com i u odabranim Zara Home trgovinama.

Life&style Toplina Mediterana i seoski život: nova Zara Home kolekcija vodi nas u sunčanu Apuliju!
 

Posjeti Miss7.24sata.hr