'Bali-beg' najavio novi projekt u kojem ponovo ima dugu kosu, ženski dio publike oduševljen

Instagram/@marianne_theodorsen Turski glumac Burak Özçivit pojavit će se u igrici
Vidi originalni članak
  • Kada se Burak Özçivit ošišao, dobar dio ženske publike pomislio je kako je glumac, najpoznatiji po ulozi Bali-bega iz 'Sulejmana', izgubio na seksepilnosti
  • Baš tome dijelu fanova sada će se posebno svidjeti novi Barakov izgled
  • Naime, zgodni turski glumac za potrebe jednog projekta pojavio se s dugom kosom, a opet je zajašio konja

Fatalnom turskom glumcu Buraku Özçivitu, poznatom po ulozi Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni', mnoge nisu još sasvim oprostile jer je ošišao svoju dugu kosu koja mu je priskrbila epitete zavodnika. Fanovi koji su preferirali izgled s dužom kosom sada će sigurno uživati u prizoru kako je Burak za potrebe novog projekta ponovo 'osvanuo' s dugim vlasima.

Osim toga, ponovo je zajahao konja uz samouvjeren stav 'osvajača', a sve za potrebe nastanka video igrice ‘Fetih Altın Çağ’' u kojem u ulozi junaka osvaja svijet.

Stars Zgodni Bali-beg samo jednom fotografijom pokazao što misli o glasinama o svome razvodu

Strateškom igricom ‘Fetih Altın Çağ’ impresioniran je i sam glumac, a sigurno mu i odgovaraju komplimenti koji je dobio od svojih pratitelja nakon što je na svome Instagram profilu obavijestio o projektu.

Mnogi su na profilu glumca ostavili emotikone srca, a neki su istaknuli kako ga u ovoj ulozi podsjeća na osmanlijskog osvajača.

Hoće li sinčić Bali-bega lomiti srca kao i slavni otac? Mnogi misle kako je mali Karan slika i prilika oca

''Napravili smo prvi korak s 'Fetihom Altınom Çağom', bila je to dobra suradnja. Radit će se o jako ugodnom iskustvu igranja. Za mene je to bilo odlično iskustvo'', rekao je medijima zgodni glumac.

Osim što uživa u svojim projektima, miljenik ženske publike voli vrijeme provoditi i sa svojom obitelji, suprugom glumicom Fahriye Evcen i sinčićem Karanom.

Podsjetimo, Burak i Fahriye zaljubili su se na snimanju serije "Calikusu" prije gotovo osam godina, a vjenčali su se 2017. godine u Sait Halim pašinoj vili iz 19. stoljeća. Za njihovo je bajkovito vjenčanje Burak izdvojio i basnoslovan iznos, a poduzeo je i mnoge mjere osiguranja da im poseban dan protekne bez ometanja. Jednom je prilikom glumac rekao da ga je upravo Fahriye uvjerila da prava ljubav zaista postoji. Iako su mediji u posljednje vrijeme pisali o trzavicama u braku, glumac je zajedničkim fotografijama s ljetovanja demantirao glasine o mogućem razvodu.

Posjeti Miss7.24sata.hr