Autor 'Lupina' priprema akcijsku poslasticu s Idrisom Elbom na putu iz Dubaija za London

Apple TV+
Vidi originalni članak

Apple je jučer objavio prvi trailer za svoju napetu nadolazeću akcijsku seriju 'Hijack' s Idrisom Elbom u glavnoj ulozi. Sedam epizoda ove miniserije prati posadu i putnike na letu za London koji je otet od strane terorističke organizacije. U traileru vidimo Sama (Idris Elba) kao iskusnog pregovarača u poslovnom svijetu, kako se ukrcava na let koji potom preuzimaju naoružani ljudi. Sat počinje otkucavati dok Sam prvo pokušava pregovarati, a zatim i nadmudriti teroriste, pritom otkrivajući veću zavjeru.

Life&style U lipnju nam stiže toliko dobrih filmova i serija da bismo rado provele cijeli mjesec pred televizorom

Radnja se odvija u stvarnom vremenu, tijekom sedmosatnog leta od Dubaija do Londona, a prikazuje priču iz perspektiva nekoliko putnika na dotičnom letu te tima stručnjaka za borbu protiv terorizma i pregovarača koji rade na presretanju zrakoplova i sigurnom spašavanju talaca. Uz samo sedam sati prije no što zrakoplov ostane bez goriva, i putnici i istražitelji koji su čvrsto na zemlji morat će brzo razmišljati žele li spasiti baš svaku osobu na letu.

Uz Sama Nelsona, poslovnog pregovarača s darom da improvizira u napetim situacijama, u seriji glumi i Zahra Gahfoor koji se pojavljuje kao protuteroristički časnik koji vodi istragu o otmici, dok ostatak glumačke ekipe uključuje Christine Adams, Maxa Beesleyja, Eve Myles, Neila Maskella, Jaspera Brittona, Harryja Michella, Aimée Kelly, Mohameda Elsandela te Bena Milesa. 

Life&style Ovo nas je silno razveselilo, Downton Abbey mogao bi dobiti još jednu sezonu!

Autori serije su George Kay i Jim Field Smith, a izvršni producent je sam Idris Elba koji predvodi i ostatak ekipe - Jamie Laurenson, Kousettu i Krisa Thykiera. Ova uzbudljiva serija prva je koja dolazi iz produkcijske kuće 'Green Door Picturesa' Idrisa Elbe, a na Apple TV+ stiže 28. lipnja.

Posjeti Miss7.24sata.hr