Astrolozi tvrde: Ovih 6 horoskopskih znakova najviše si razbijaju glavu svime i svačime

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Gotovo svake noći se nemilice okrećeš po krevetu i nikako da mirno zaspeš? 
  • Očajnički želiš isključiti mozak i oporaviti se od stvarno dugog dana - ali tvoj um to ne dopušta? 
  • Hm, je li to možda zbog tvog horoskopskog znaka? Astrolozi tvrde da jest! Osobito ako spadaš u neke od ovih 6 znakova zodijaka

Nikako da se smiriš, tijelo ti je umorno, ali tvoj um djeluje 180 na sat? Možda će te sada šokirati činjenica da tvoj horoskopski znak može imati nešto s tvojim hiperaktivnim umom…

Dakle, ako osjećate kao da ti je doista nemoguće usporiti um, onda možda svemir ima nekoliko odgovora za tebe u tom pogledu. Golem razlog zašto tvoj um uvijek radi kao da je na brzoj traci jest zato što si netko tko se smrtno boji neuspjeha.

Ljubavni jadi Koliko je velik rizik da će te prevariti – prema njegovom horoskopskom znaku

Voliš se pripremati za ono što ti život nabaci - kako bi izbjegla neuspjeh i što više smanjila mogućnost pogreške. Ta opsesivna želja da si uvijek spremna na sve završi spaljivanjem vlastitog uma u tom procesu. Teško ti je živjeti u trenutku jer ti um to ne dopušta. Uvijek je riječ o hipotetskim i budućim scenarijima koji se možda čak neće dogoditi. A to može biti jako frustrirajuće noću kad sve što želiš jest spavati – ali tvoj um odbija surađivati s tobom.

via GIPHY

Želiš znati jesi li pretjerano zamišljena zbog svog horoskopskog znaka? Onda čitaj dalje…

1. Vodenjak

Imaš um koji je sposoban za velike dubine i čuda. To je tvoj najveći dar - ali to je i tvoje najveće prokletstvo. Tako si nevjerojatno pametna; ali to također znači da imaš hiperaktivni um koji ispituje toliko teorija i perspektiva. Konstantno obrađuješ sve što konzumiraš svojim osjetilima; i to činiš na razini koju većina ljudi nije sposobna dosegnuti.

HOROSKOP Na prvi pogled ili? Koliko se brzo koji horoskopski znak zaljubljuje, a koliko se brzo ohladi?

2. Djevica

Ti ste čisti perfekcionist. Uvijek želiš biti sigurna da sve funkcionira u skladu s tim; i znaš da je jedini način na koji to možeš učiniti samo ako upravljaš svime. Međutim, to također može biti vrlo stresno za vlastiti um. Ti ste opsesivna rješavateljica problema. A kad vidiš problem koji te gleda ravno u lice, ne dopuštaš si krenuti dalje sve dok se problem ne riješi u potpunosti.

via GIPHY

3. Blizanci

Tako se lako možeš omesti. Osobe rođene u znaku blizanaca prebacuju fokus s jedne na drugu stvar. I zbog toga ćeš završiti sa stvarno pretrpanim umom. Imaš vrlo nestrukturirane misli i to je uzrok za čisti kaos unutar tvog mozga.

Astro Strastvena i vrijedna, brižna majka i vatrena ljubavnica: zašto su horoskopske lavice tako veličanstvene?

4. Strijelac 

Tvoja narav je razlog zašto si pretjerano zamišljena. Nikada se ne želiš obvezati na jednu odluku o bilo čemu - jer se previše bojiš pogrešnog izbora. Uvijek želiš biti sigurna da donosiš čvrste odluke o bilo čemu - i kao rezultat toga se noću vrtiš po krevetu. Na kraju razgovaraš sa samom sobom o mnogim odlukama i potom vodiš beskrajne unutarnje rasprave.

via GIPHY

5. Škorpion

Jako si zatvorena i nepovjerljiva prema ljudima koji te okružuju te često prosuđuješ ljude. Analiziraš sve koji su u interakciji s tobom - jer se želiš uvjeriti da se ne stavljaš u slabu poziciju u interakciji s njima.

Love&Sex Ovi horoskopski znakovi se zaljubljuju u štrebere. Skoro uvijek!

6. Jarac 

Vrlo si pedantna i sve analiziraš. Kao jarac si veliki sanjar i jako si ambiciozna. Uvijek želiš biti sigurna da je sve što radiš učinjeno sa strukturom i svrhom. Ne želite bez veze ulagati napor i trud. Stoga u sve što radiš ulažeš puno vremena i promišljanja. 

via GIPHY

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

Posjeti Miss7.24sata.hr