Ako voliš vino i fotkanje možeš postati "vinska influencerica" i zaraditi brdo love

Instagram/Jenlyn Rodriguez
Vidi originalni članak
  • Brend Rosé All Day nudi posao "rosé influencera", a pobjednicu čeka 10.000 dolara
  • I putovanje u Francusku gdje piješ, provodiš se, fotkaš, a ni ono što zauzvrat očekuju nije teško

Obožavateljica si vina, posebno onog ružičaste boje. S roséom u ruci često te vidimo i na tvom Instagramu? Od sad tu ljubav možeš i unovčiti. Naime, brend Rosé All Day,  vinska tvrtka smještena u regiji Languedoc-Roussillon u Francuskoj, nudi posao rosé influencera! 

TRIKOVI Stalno pospremaš, ali tvoj stan ti se nikad ne čini potpuno čist? Možda je vrijeme da doznaš za ovih 7 stvari

Prema njihovoj objavi, cilj je pronaći savršenu osobu, koja voli piti vino, pri tom izgleda vro uvjerljivo (pokazuje istinsku strast?) dok to radi i zanimljiva je. Pobjednik kojeg (ili koju) izaberu dobit će 10.000 dolara u gotovini, ali i put u Francusku, u dvorac koji je u vlasništvu tvrtke gdje će snimiti fotke za objavu. A ukoliko pobijediš, zadatak je da barem jednom mjesečno, idućih godinu dana, objaviš post koji je snimljen na izletu u Francuskoj. Nije na odmet ako u njemu bude puno vina, hvalisanja, ali i novih pratitelja tvog pofila. 

Pretendiraš li ozbiljno na ovaj posao, možda ti pomogne mali šalabahter...

  • U Francuskoj se zove rosé, u Italiji se zovu rosato, a u Španjolskoj rosado.
  • Ružičastu boju vino dobiva od kožice grožđa koja je ostavljena neko vrijeme u dodiru s drobljenim grožđem. Što duže to traje, to će biti tamnija ružičasta boja. Inače, kožica se uklanja nakon nekoliko sati. 
  • Francuska Provansa smatra se najboljom regijom za proizvodnju roséa.
  • Ono je bilo prvo vino koje je nastalo oko 7000. godine prije Krista, a crvena i bijela vina pojavila su se tek nekoliko tisuća godina kasnije.
  • Iako ga smatramo osvježavajućim, "ljetnim" vinom, to zapravo nije tako. Idealan je cijele godine, na primjer kao aperitiv, a izvrsno se slaže i s roštiljem, jače začinjenom hranom, sushijem, pizzom te još mnogo različitih vrsta hrane iako to na prvu ne bismo rekli
  • Također, ovu vrstu vina ne treba pustiti da 'ostari'. Najbolje je za konzumaciju dvije do tri godine nakon proizvodnje

VINO I INO Vino sa suzama jednoroga? Pripisuju mu dva čarobna svojstva

Prijave traju od 8. lipnja pa do 2. rujna, a način prijave je vrlo jednostavan. Sve što moraš je zapratiti Instagram profil @Rose_All_Day, objaviti 'ubojitu' fotku s roséom uz hešteg #RoséAllDay te na istom tom sadržaju tagirati @Rose_All_Day. 

Posjeti Miss7.24sata.hr