Ako voliš cvijeće, ovih 10 inspirativnih Instagram profila isplati se pratiti

Instagram@rene_bitorajac Predivni profili sa cvjetnim aranžmanima koji će te nadahnuti
Vidi originalni članak
  • Svaki interijer i eksterijer dodatno će oživjeti kada mu dodaš - cvijeće
  • Ako si ljubiteljica flore, pronašli smo za tebe Instagram profile povećene cvijeću koji će te oduševiti
  • Na njima ćeš pronaći inspiraciju kako još ljepše ukrasiti dom ili jednostavo uživati u prizorima

Ljubiteljice cvijeća možda su u potrazi za inspiracijom kako oplemeniti dom, terasu ili vrt cvijećem, a svakako uživaju u prirorima cvijeća, posebno ako je maherski odabrano i aranžirano. Ako voliš sobne biljke kao i one za vanjske prostore, vjerujemo kako ne možeš odoljeti raznim cvjetnim aranžmanima. Pronašli smo stoga divne cvjetne Instagram profile koje možeš pratiti -užitak su za oči i odmor za dušu. Njihove slike će ti uljepšati dan, ali i inspirirati te kako bi napravila vlastite aranžmane.

1. @floretflower

Erin Benzakein, poljoprivrednica je i cvjećarka iz Washingtona. Na njenom Instagram računu nalaze se fotografije prekrasnog, bujnog cvijeća. Njezin je račun prepun sanjivih cvjetnih polja, aranžmana i najvećih i najživljih buketa na koje ćeš ikada baciti oko. Apsolutno prekrasno.  

Life&style Biljka ti umire? Možda je 'sabotira' prevelika tegla za cvijeće

2. @farmgirlflowers

Farm Girl Flowers izlaže dnevnu dozu cvjetnih aranžmana. Planiraš li vjenčanje ili samo želiš dodati malo više zelenila u svoj feed, sigurno ćeš pronaći pravu količinu inspiracije kod Farm Girl Flowers. 

3. @swallowsandsamsons

Swallows and Samsons mala je cvjećarnica koja se nalazi u Sheffieldu u Velikoj Britaniji. Njihov profil je apsolutno očaravajući, romantičan i oduzima dah. Uistinu pokazuje snagu savršeno posloženog buketa. 

12 biljaka najboljih za šareni jesenski balkon ili vrt - s dolaskom hladnijih dana ne odričemo se boja!

4. @bowsandarrowsflowers

Opčinjujuće, zar ne? Ponekad, cvjetni aranžman može izgledati savršeno jer je jednobojan, što pokazuje i ovaj profil. Njihova je stranica posebno dobra za planiranje vjenčanja, ali možeš uzeti inspiraciju za gotovo svaku prigodu.  

5. @trillefloral

Izvanredne aranžmane viđene na profilu Trille Floral izradila je Cara Fitch. Sa sjedištem u Australiji, njen rad je dostupan širom svijeta. Ima mnoštvo fotografija vrijednih divljenja i aranžmana u boji koji će te potpuno inspirirati. 

6. @theflowerhat

Cvjetni znalac, zvani Julio, cvjećar je događaja, uzgajivač cvijeća i edukator iz Montane. Njegov je profil šaren, šarmantan i savršen za pronalaženje cvjetne inspiracije. 

7. @textureflorals

Nicole Rossi bivša je arhitektica koja je postala cvjetna dizajnerica. Ona oživljava Instagram svojim živahnim i razigranim aranžmanima. Njezin jedinstveni stil učinit će da cvijeće vidiš u potpuno novom svjetlu.

8. @tarrnationflowers

Tarrnation Flowers uzgajivač je cvijeća i dizajner iz New Hampshirea. Vanessa Tarr žena je koja stoji iza ovog veličanstvenog prikaza, a njeni aranžmani će te natjerati da se preseliš u planine i pokreneš vlastitu farmu.

Life&style Na ovo mjesto u svom domu nikada ne bi smjela staviti vazu za cvijeće, brže će ti uvenuti

9. @thefarmhouseflowerfarm  

Instagram račun Marryn Mathis poput pravog je cvjetnog sna. Ona i njezina obitelj obnavljaju staru seosku kuću i pokreću vlastitu farmu cvijeća. Slijedi njihovo putovanje, ako i sama maštaš o cvjećarnici, voliš dekoriranje ili tražiš inspiraciju bit će ti super.

10. @__flowerwitch

Još jedan dan, još jedan cvijet moto je koji se krije iza profila Flowerwitch. Lako je izgubiti pojam o vremenu dok se krećeš po ovoj svijetloj i veseloj stranici. Gotovo možemo osjetiti miris ruža kroz zaslon.

Posjeti Miss7.24sata.hr