Ako u ovoj mozgalici ne uspiješ pronaći kišobran u samo dvije minute - pokisnut će tvoj ego

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Mozgalice nisu samo zabavan način kraćenja vremena, već su i izvrstan način održavanja mentalne higijene
  • U skladu s promjenjivim jesenjim vremenom, u novoj mozgalici koju ti donosimo, među jatom nojeva izgubio se jedan kišobran
  • Možeš li ga pronaći? Nije nimalo jednostavno. Pokušaj, a ako ne uspiješ unutar dvije minute, odgovor se nalazi na kraju teksta

Polako nam se bliži jesen, a s njom i nadolazeća promjena vremena. Sunčani dani  dolaze kraju te svoje mjesto ustupaju kiši i tmurnim oblacima. Kako se povećava broj kišnih dana, kišobran postaje naš omiljen pratitelj bez kojeg se izlazak iz kuće pretvara u mokru noćnu moru. Ali koliko puta ti se desilo da si ga negdje izgubila ili zametnula? Nebrojeno....odnosno, 64 puta za vrijeme života ako je vjerovati jednom britanskom istraživanju.

Life&style Priprema, uredi, sad! traje i dalje - prijavi se i osvoji besplatno preuređenje!

Kako bi se unaprijed pripremila na potragu za izgubljenim kišobranom donosimo ti jednu mozgalicu. U njoj se među mnoštvom nojeva našao upravo jedan kišobran. Možeš li ga uočiti? Imaš 45 sekundi.

Ova mozgalicu, poznatu i kao vizualnu slagalicu, kreirala je britanska kompanija Lenosre sa željom aktualiziranja brige o važnosti održavanja mentalnog zdravlja. Premda ti se može čini da je ova jednostavna mozgalica tek "dječja igra, ona zapravo doprinosi tvojim kognitivnim sposobnostima i vježba mozak. Kako napreduješ u otkrivanju?

via GIPHY

A ovo je rješenje, nadamo se da si bila uspješna!

 I zapamti, mozgalice nisu samo zabavne, već su i su izvrstan način da održiš mentalnu higijenu i britak um.

ZABAVA ZA MOZAK Ova naizgled jednostavna mozgalica s konjem zbunjuje internet - svaka čast ako ju točno riješiš!


miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.
 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr