8 zvijezda otkrilo je kako izgleda njihova kupaonica. Čini se da je tuš glavna fora...

Instagram @januaryjones celebrity kupaonice
Vidi originalni članak
  • Prekrasni domovi slavnih zvijezda uvijek su odlična inspiracija za uređenje, a trenutno u fokus stavljamo kupaonice
  • Ove su poznate dame u svoje luksuzno uređene kupaonice umjesto kade odlučile staviti tuš te pokrenule pravi mali trend u kojem u 2023. tušu dajemo prednost 
  • Za inspiraciju donosimo predivno uređene kupaonice Drew Barrymore, Jennifer Lopez, Kate Hudson i drugih celebrityja

Uređenje kupaonice, baš kao i ostatka našeg doma nikad nije lak zadatak, a predivnih inspiracija ima posvuda. Nove ideje za dizajn viđamo svaki dan, a ako je suditi prema predviđanjima trendova na Pinterestu, ove ćemo godine u kupaonicama stavljati naglasak na tuševe, dok klasične kade ostavljamo u 2022.

Walk in tuš ili kućna spa kupaonica mnogima koji uređuju kupaonicu su na listi želja, inspiracija za dizajn ne nedostaje. Brojni celebrityji također su otkrili izgled svojih luksuzno uređenih kupaonica s velikim, prostranim tuševima, koji izgledaju nevjerojatno. U nastavku donosimo osam najljepših kupaonica celebrityja s tuševima.

Jennifer Aniston

Kupaonica slavne 'prijateljice' uređena je vrlo smirujuće, njezin tuš možda je najbolji dio cijele prostorije. U potpunosti od mramora, s velikom klupom i staklenim vratima te mjedenim ručkama i glavom tuša. Savršeni završni touch je dodatak ogledala ispod glave tuša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Tia Mowry

Tuš Tije Mowry sličan je onom Jennifer Aniston, zbog jednakih materijala koji su korišteni, poput mramora na zidovima te mjeda na pipi, tušu i kvaki. Moderan i minimalistički touch dodan je uz pomoć crnih rubova na staklenim vratima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TiaMowry (@tiamowry)

Jennifer Garner

Jennifer Garner još je jedna zvijezda čiji je tuš uređen u sličnom stilu s mramorom i mjedom, a njen se dizajn razlikuje po praktično ugrađenim policama u zid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner)

January Jones

Kupaonica slavne glumice uređena je u chic vintage stilu, s nježno žutim pločicama kroz cijelu kupaonicu, koje prostoriji daju retro štih te se savršeno uklapaju u ostatak uređenja.

Jennifer Lopez

Kupaonica glamurozne pjevačice nema mramor niti zlatne slavine, već je kupaonski zid uz koji je smješten tuš ukrašen tamnim kamenom, što kupaonici daje rustikalnu i ugodnu atmosferu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ciara

Izrazito prostran, tuš koji se nalazi u Ciarinoj kupaonici zapravo je mala prostorija za sebe, okružena staklom u sivo-bijelom ambijentu sa srebrnim naglascima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Drew Barrymore

Dom Drew Barrymore po onome što je podijelila na svojem Instagramu, izrazito je udoban i eklektičan prostor pa se takvo uređenje nastavlja i u njenoj kupaonici. Šarmantan manji tuš ukrašen je pločicama u bijeloj i plavoj boji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Kate Hudson

Impresivan kupaonski prostor ove holivudske glumice smješten je u kutu prostorije na čijim se zidovima nalaze tapete s vintage cvjetnim uzorkom te je okružen zaobljenim staklenim vratima, i predivnim zlatnim detaljima od mjedi.

Life&style Bilo je dovoljno da poznata influencerica spomene bubble tanjure u objavama i da postanu apsolutni hit

Posjeti Miss7.24sata.hr