6 slatkih božićnih poklona s domaćim potpisom

Mini bor
U domaćoj proizvodnji pronašle smo nekoliko genijalnih poklona koji će oduševiti naše najbliže - a tako potičemo i kupnju hrvatskih proizvoda!
Vidi originalni članak

Ako si "kampanjac" poput nas i biraš većinu poklona par dana prije Božića, onda će te naše super slatke last-minute ideje razveseliti i inspirirati. I ne, na našem popisu nema već sto puta viđenih stvari - ovim će se poklonima tvoja obitelj i prijatelji sigurno iznenaditi i razveseliti. Plus: svi su iz domaće proizvodnje na koju smo jako ponosni! Bilo da ideš u goste pa ti treba neka lijepa čokolada za domaćine ili poklon za tetku kojoj stvarno više ne znaš što odabrati, naših 6 malih poklon ideja idealne su za SVE!

Mini bor

Mini bor predstavlja jedinstvenu božićnu priču u kojoj postaješ vlasnik malog, zelenog i živog bića za kojeg ćeš imati priliku brinuti još dugi niz godina te uživati u njegovom rastu. Ova fenomenalna hrvatska ideja mladog bračnog para Anje i Matije Đurinek idealan je dar za Božić, a može biti i inovativan poslovni poklon te fantastičan ukras za stan ili ured. Savršeno pristaje u svaki mali prostor ili ured jer ga je iznimno lako njegovati, ne zauzima puno mjesta, a jednakom mjerom stvara onaj božićni ugođaj te unosi miris pravog bora.

99 kuna

Gin&tonic svijeća

Znamo da si obožavateljica Gin&Tonica, ma tko nije?! A nakon svih čokolada, čajeva, kolača i sladoleda - sada imamo i gin&tonic svijeću! Domaći brend svijeća Joko Sense ove je godine otkrio novi must-have proizvod za sve fanove ovog obožavanog pića, tako da od sada i cijeli tvoj dom može mirisati u ovom tonu. Još jedan plus je i neodoljivo rozo pakiranje koje će se tako dobro uklopiti u žensku sobu...

Gin&tonic svijeća, 350ml, 59 kuna

HOROSKOP Koji dio Božića najviše voliš - prema astrolozima

Lana's Duckass lončići/šalice

Produkt dizajnerica Lana Hudina pokrenula je svoj brend prije 10 godina, a ove je sezone u prodaju lansirala lončiće s božićnim motivima. Simpatični likovi na njezinim lončićima i šalicama kližu, sanjkaju se i izrađuju snjegovića, a savršen su poklon za sve ljubitelje kave i čaja u ovim hladnim zimskim mjesecima. 

Lončić, 70 kuna i šalica, 60 kuna

Life&style Njegov poklon pokazat će ti da li te zaista voli?

Dilemma poster

Ovi posteri oduševljavaju u svako doba godine, ali božićno izdanje Dilemma postera savršeno je kao poklon za sve obožavatelje slika i uređenja interijera. Osim zabavnih i prigodnih natpisa, na posterima možeš kupiti i simpatičnu ilustraciju soba ili djeda božićnjaka. Cijena varira ovisno o veličini postera, a okvir se uklapa u svačiji stil doma. 

120-300 kuna, ovisno o veličini

Taman čokolade

Svaki Taman proizvod krije svoju priču, od izgleda table ili praline, preko mirisa i teksture do kompleksnih okusa koji su fino izbalansirani. Brand čokolada Taman pokrenuo je i osmislio Stiv Kahlina, bivši glazbenik, reper poznatiji pod nazivom El Bahattee te dizajner, koji se nakon godina uživanja u otkrivanju čokoladnih divota iz čitavog svijeta, sa svojom suprugom Sanjom odlučio i sam okušati u proizvodnji čarobnih čokoladnih okusa. U Taman ponudi nalaze se čokolade u 9 različitih okusa, praline i čokoladni deserti te čokolade na žličici. 

49 kuna

Santa's bag hohoho

Vreća baš onakva u kakvoj Djed Božićnjak nosi darove odlična je ideja za pakiranje poklona za one najmlađe, ali i one starije. Osim što izgleda posebno i efektno, super stvar je što može biti personalizirana. Crvenim slovima na dnu vreće tako može pisati tvoje ime ili ime onoga i one kojima je namijenjena. Osim što ćeš riješiti zamatanje poklona, dobit ćeš i pravi blagdanski ukras za doma. 

150 kuna

Posjeti Miss7.24sata.hr