5 stvari u kojima možeš uživati na Valentinovo ako si single

Instagram
Ako si single za Valentinovo, nadamo se da nisi upala u komercijalni vrtlog ludila koji od jednog dana život pretvara u romantičnu bajku. Provedi Valentinovo s najboljim frendicama, jer one su tu, a dečki dolaze i odlaze! Dajemo ti 5 dobrih opcija za "najromantičniju" večer u godini
Vidi originalni članak

Vjerujemo da je više manje svima ovako (drugačije ne bi trebalo ni biti!); ako imaš dečka, Valentinovo ćete najvjerojatnije provesti na kakvoj večeri, a kasnije završiti doma u krevetu, a ako si single, nećeš luđački tražiti spoj već ćeš lagano zaboraviti što se uopće događa i... gledati Ligu prvaka (hej, i neke koje imaju dečka dobro su upoznate s tim da igraju Real Madrid i PSG, just saying).

U svakom slučaju, Valentinovo je samo jedan dan u godini i iako se mnogi jako trude dati mu taj romantičan allure u tonovima crvene i ružičaste s morem srčeka, on u jednoj stabilnoj i sretnoj vezi ne znači puno. Vama je svaki dan Valentinovo, svaki petak razlog da zajedno ispijete bocu dobroga vina, srijeda izlika da idete u kino jer su karte jeftinije, a četvrtkom na večeru u kakav posh restoran jer brijete na dobru hranu; mislimo da si skužila bit. Upravo zato, ako si single, primi best frendicu za ruku (u ideji, i ona bi trebala biti single!) i počastite se nekim stvarima koji rade "parovi" - jer i vi ste par, dynamic-duo kao nijedan drugi, koji si uvijek međusobno drži leđa i zašto ne bi baš taj dan proslavili prijateljstvo!? Dajemo vam 5 ludo dobrih ideja što napraviti za Valentinovo ako si single!

BFF 10 pomalo odvratnih stvari koje radimo samo s najboljom prijateljicom

1. Ići u kino na "50 nijansi slobodniji"

Iz osobnog iskustva mogu reći da je date na prvom filmu "50 nijansi" za Valentinovo bio urnebesno smiješan - ukratko, svi smo se rugali rečenicama iz filma, a u kinu je bilo podjednako frendica koliko i parova. Ako si gledala sve filmove dosad, odite se podružiti na treći nastavak, a ako želite gledati nešto klasičnije - predlažemo "Oblik vode", fantastičan ljubavni film koji govori o različitostima - baš kao vas dvije i vaša ljubav na Valentinovo. 

2. Sudjelovati u radionici pizze u Duksi

Dakle, koliko je ovo dobro? Nauči sve tajne dobre pizze od Dalibora Rajkovića Strica, dugogodišnjeg pizza majstora i voditelja Dukse posljednjih pet godina! Radionica košta 150 kn po osobi, a traje od 17:30-20:30, tijekom čega će te naučiti sve o povijesti pizze, ali i s praktičnim dijelom, gdje će te naučiti kako napraviti izvrsno tanko tijesto, kako spojiti okuse i kako je peći. Uz to, pit će se Zmajske craft pive i Agropošta sokići, a na kraju svaki polaznik dobije i poklon te diplomu! Prijave su na njihovom Facebooku. Idealno!

3. Ići na turu zagrebačkih mračnih romansi

Umjesto lijepih ljubavnih priča, Secret Zagreb organizira turu posvećenu nesretnim i neuzvraćenim ljubavima naše metropole. Tura se održava na dva termina na samo Valentinovo, ali i na dva termina u subotu. Trajanje ture je 1:45 min, a karta je 75 kn u pretprodaji ili 100 kn na licu mjesta - i vrijedi za dvije osobe! Eto prilike da otkriješ nešto o Zagrebu, prošetaš se na svježem zraku i možda zgroziš nad kakvom ljubavnom sudbom - koja je, srećom, tebe izbjegla!

4. Ići na Beer Pong Valentine's Day u Kset

Ovo beer pong "prvenstvo", pametno, ne održava se usred tjedna već u subotu, pa će svi obožavatelji Kseta slaviti dan zaljubljenih dvaput. Možda nisi zaljubljena u dečka, ali si zaljubljena u pivo - idealno! A ako dobro ciljaš, još i bolje. Prijavljujete se u parovima, akontacija po paru je 30 kuna, a šank radi do ponoći pa kasnije možeš unijeti i svoje piće u klub. Odlično rješenje za "pomaknuto" Valentinovo.

5. Kuhati večeru kod kuće

Imamo odličnu ideju - odi na "Tasty" stranicu na YouTubeu i potraži nekakav slastan recept - ali ono, da je skoro pa pretjeran. Recimo puni krumpire s morem sira i slanine, napravi pizza-zvijezdu od lisnatog tijesta ili primjerice hot dog vijenac? Da, Tasty nudi baš sve to, objašnjeno u nekoliko jednostavnih koraka. Uz takvu atipičnu gozbu i kakvu bocu dobroga pića (alkoholno ili bezalkoholno, na vama je), jednostavno uživajte u društvu jedna druge, gledajte film ili seriju, prelazite kakvu igricu ili naprosto odradite dobru trač partiju. Zabava garantirana.

Posjeti Miss7.24sata.hr