5 horoskopskih znakova koji se vraćaju nakon prekida

Thinkstock / Spencer Davies
Za neke znakove ljubav je zapisana u zvijezdama pa čak i ako se rastanete, veliki su izgledi da će vam se vratiti
Vidi originalni članak

Horoskop možda čitaš samo za zabavu uz kavicu, ali jesi li znala da katkad može otkriti i kako će se netko ponašati u određenoj situaciji, a naročito kakav će biti u vezi? Znak u kojem je netko rođen do jedne mjere određuje karakter pa tako i koliko je u ljubavi romantičan, pustolovan, vjeran …. i kako se nosi s prekidom.

Naravno da su tu u igri i drugi utjecaji - prijašnje veze, odgoj, okolina - ali zvijezde su vrlo važne kod sastanaka i rastanaka. U kojem je znaku rođen vaš partner pa ćete znati što možete očekivati od njega u slučaju da stvari pođu u krivo. Hoće li prihvatiti da je vezi kraj ili će dotrčati natrag u tvoj zagrljaj? Kod ovih 5 znakova najveći su izgledi da prekid nije zauvijek.

1. Riba

Najnježniji, najosjećajniji i najsenzibilniji od svih horoskopskih znakova, Riba se zaljubljuje duboko i trajno. Čak i ako je prekid najbolji za oboje, ljudi rođeni u tom znaku teško će se otrgnuti od partnera i poduzet će sve da ostanete zajedno. A ako ipak raskineš, Ribe se gotovo uvijek vraćaju i dat će sve od sebe da nađu načina kako da te zadrže.

via GIPHY

2. Djevica

Rođeni u znaku Djevice brzo će i s lakoćom promijeniti partnera ako veza nije bila ozbiljna, ali jednom kad se doista zaljube, teško puštaju. Spremni su uložiti mnogo truda u vezu do koje im je istinski stalo. Čak i ako se gadno posvađate i prekinete, možeš gotovo sigurno računati na to da će ti se partner Djevica vratiti kako bi pokušao spasiti stvar.

HOROSKOP Koji se horoskopski znakovi međusobno nerviraju?

3. Lav

Istina, Lav ima ego velik kao kuća, ali jednom kad se zaljubi, bori se - no, kao lav. Površnu vezu brzo će zaboraviti, ali pravu ljubav nikako. Poslije razlaza možda će se držati frajerski, partijati i ubacivati se drugima, ali to ne znači da mu nije stalo; naprotiv, tako skriva da još misli na tebe. No, uzmite u obzir da je to Lav: prvi korak u pomirenju morate ipak napraviti vi, a on će to zadovoljno prihvatiti.

via GIPHY

Life&style Želiš li horoskop napravljen baš za tebe? I besplatan?

4. Jarac

Jarci vole na duge staze. Rođenima u tom znaku odgovaraju stabilne veze i obiteljski život tako da nisu skloni mijenjanju partnera. Jednom kad odluče biti s tobom, trudit će se da vaša veza uspije i da traje. Kao zemljani znak, uglavnom su razboriti i znatno skloniji logičnom promišljanju nego burnim emocijama. Ako misle da se veza može spasiti, vratit će se i poduzeti sve da je spase.

via GIPHY

5. Strijelac

Slobodni duhovi, nagli, strastveni, iskreni do boli … Strijelci nisu baš rođeni za duge i postojane veze. Ali jednom kad nađu ljubav svojeg života, nema toga što će ih spriječiti da s tobom budu zauvijek. Ako ste i raskinuli, znaj da će se tvoj Strijelac vratiti.

via GIPHY

Posjeti Miss7.24sata.hr