5 horoskopskih znakova koji mrze pravila i propise: tko će prekršiti i zakon da ispadne frajer?

Luz Fuertes/Unsplash Ovi horoskopski znakovi mzre pravila i propise
Vidi originalni članak
  • U mnogim područjima života postoje pravila i smjernice kojih se čovjek treba pridržavati
  • Ako ih se pridržavaš, nema problema, no nije bajno ni uvijek raditi ono što ti se kaže
  • Neki su tako bolji u tome, a neki pravi, neukrotiv buntovnici

Naime, neke osobe jednostavno mrze kad im se govori što da rade. A to je uglavnom povezano s tvojom osobnošću i tvojim horoskopskim znakom. Konkretno, ovih pet horoskopskih znakova jednostavno ne slijedi pravila.

Lav

Lav voli biti u centru pozornosti. A kako bi privukao pažnju što većeg broja ljudi, ne štedi trošak i trud. Zakoni i propisi također su mu potpuno nebitni. Sve dok na kraju dana može ispričati dobre priče – ako je u glavni u društvu, bilo koje sredstvo je u redu. U njegovim očima pravila su za kukavice.

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima izuzetno su razmažene, baš sve mora biti po njihovom

via GIPHY

Bik

Bikovi se smatraju izuzetno tvrdoglavima i krutima. Stoga ne čudi što je ovom horoskopskom znaku jako teško pridržavati se pravila. Ne voli kad mu netko nešto diktira ili propisuje, radije se upušta u duge rasprave, umjesto da samo napravi ono što se od njega traži.

Vodenjak

Slično je i s vodenjakom. Naime, ni on se ne slaže s pravilima i propisima, jer mu je sloboda jednostavno sveta. Voli uzbuđenja i pustolovine. Za njega je kršenje pravila jednostavno dio toga i čini njegov život uzbudljivijim. Zbog toga je vodenjak u prošlosti dobio poneku kaznu.

via GIPHY

Rak

Rak se također nekako ne slaže s pravilima. Premda nije tvrdoglav, totalno je sumnjičav. Sumnja u bilo kakvo objašnjenje koje stoji iza pravila i umjesto toga postavlja sebi vlastite smjernice. Zauzvrat, čak prihvaća rasprave i sučeljavanja sa zakonom.

Moda Koje su cipele savršene za tvoj horoskopski znak? Jer, jedne su nam uvijek draže od drugih, zar ne?

Strijelac

Strijelac također ima problema s pravilima. Naime, ovaj horoskopski znak je vrlo slobodoljubiv i uživa u svojoj neovisnosti. A ako se iznenada pojavi nešto što ne smije učiniti, naljuti se. Stoga ne čudi da strijelci često imaju problema sa zakonom.

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom
 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr