5 božićnih poklona koje ne želimo naći pod drvcem

Getty Images
Ne znamo zašto, ali svake godine se pod borom nađe nekoliko nepotrebnih i neželjenih poklona. Dosta je toga! Donosimo listu najnepoželjnijih
Vidi originalni članak

„Oh, hvala! Prekrasna kravata s patkicama! To sam oduvijek želio!“ Ili: „Prekrasna vesta s pahuljama. I paket velikih bijelih gaća! Baš mi je to trebalo, hvala!“ To nitko ne želi više čuti, odnosno neugodno se iznenaditi kad otvori poklon. Donosimo top 5 najgorih božićnih poklona. 

5 mjesto: čarape 

„Najbolje“ su one s motivom Djeda Božićnjaka – nosit ćemo ih na svaki Badnjak, obećajemo! (A one šarene s krznom na vrhu nećemo nikad nositi!) 

POKLONI MI Vrijeme darivanja: 30 poklona do 60 kuna!

4. mjesto: goblen 

Nalazi se ispod drvca češće nego što to misliš – i to s kompletnim priborom, odnosno iglama i koncima. Da, već se vidimo kako na Staru godinu sjedimo doma pred televizorom i „pikamo“ goblen. 

3. mjesto: CD Celine Dion 

Zapravo, ovdje smo mogli izabrati i neki drugi CD kao primjer. Ali, sada je 2017. godina, i tko još sluša CD-ove? (I Celine Dion?)

2. mjesto: budilica 

Što nam rodbina (ili čak dečko???!!!) želi time reći? Pravit ćemo se da ne znamo. 

PREDIVNI BLAGDANI! Dokazano: Božićni ukrasi podižu razinu sreće!

1. mjesto: glačalo 

Kućanski aparati na prvom su mjestu nepoželjnih poklona, jer rijetko tko si od srca želi novo kuhinjsko pomagalo. Ono, ruku na srce – pa tko si želi glačalo za Božić? 

Posjeti Miss7.24sata.hr