3 najljepša trenda za uređenje malih i velikih dnevnih soba u 2021.

Shutterstock/Getty
Vidi originalni članak
  • 2021. godina je pred vratima i spremne smo za novi početak 
  • U to se uključuje i uređenje stana 
  • Donosimo ti najbolje trendove za velike i male dnevne sobe 

Dom. Riječ s kojom povezujemo toliko mnogo. Zaštićenost, ugodnost, opuštanje, udobnost. Toliko toga doživimo u svoja četiri zida, a osobito u dnevnoj sobi. Zato trebamo uljepšati upravo to područje doma. Sljedeći stilovi uređenja su jako lijepi, a ujedno se manje prostorije čine većima. 

Skandinavski minimalizam 

Svijetle boje i jasne linije vode do toga da tvoja dnevna soba izgleda prostranije i smirujuće. Bijeli, sivi i pastelno obojeni akcenti obilježavaju ovaj stil te će i u 2021. godini biti savršen odabir za uređenje doma. 

Nova suradnja H&M je najavio novu suradnju! Evo koja slavna dizajnerica kreira posebnu liniju za dom

Novi ruralni stil 

Imati veliku kuću na selu vjerojatno je san mnogih od nas. Međutim, do ostvarenja tog sna možemo unijeti ruralni stil u naše dnevne sobe. Moderan ruralni stil donosi toplinu i udobnost u tvoj dom, a upravo to se traži za dnevnu sobu, zar ne?

Srednjovjekovni moderni američki stil 

Srednjovjekovni moderni američki je dizajnerski pokret u interijeru, proizvodu, grafičkom dizajnu, arhitekturi i urbanom razvoju koji je bio popularan otprilike 1945. do 1969. godine, za vrijeme američkog razdoblja nakon Drugog svjetskog rata. Slično kao i kod skandinavskog stila, jasne linije i oblici dat će više širine tvojoj dnevnoj sobi. Možeš dati svom dnevnom boravku sasvim novi dodir, koji je ujedno elegantan te zanimljiv. 

Life&style Bijele kuhinje odlaze u povijest, ovo su trendovi za najtopliju prostoriju doma u 2021.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr