10 pjesama koje smo u 2017. slušali na repeat

YouTube Screenshot
2017. definitivno je bila godina za stvaranje zaraznih hitova kojima nitko nije uspio odoljeti. Pa, iako u nekim pjesmama još uvijek znamo samo jednu jedinu riječ (znam da znaš na što mislim), sigurni smo da će ovi hitovi ostati na našoj glazbenoj listi i duboko u 2018.
Vidi originalni članak

Budući da je ova godina bila posebno plodna, bilo je teško odabrati samo 10 hitova koje smo slušali dok nam uši nisu počele krvariti. Zbog toga donosimo ljestvicu samo onih hitova za koje smo, u trenutku kad bi došle na red, svi pojačavali radio.
Iako nema najlošije, mislim da svi znamo koja je najbolja, pa krenimo od broja 10 za dodatnu dramatiku:


10. "Friends," Justin Bieber and BloodPop

Jedna od onih koja ti se polako uvlači u kožu sa svakim sljedećim slušanjem. Ne moramo svi i biti "Belieberi" da bi se složili da je ovaj novi Justin Bieber stvarno super.


9.  "Bad Liar", Selena Gomez

Selena je, za razliku od svoje BFF Taylor Swift, u fazu zločeste cure ušla mrvicu kasnije i počela donositi hitove koji nimalo ne nalikuju slatkoj i dražesnoj "curi iz susjedstva", ali se ne žalimo jer je ovaj hit zaslužio svoje mjesto na "repeat" listi iste sekunde kad smo stisnuli "play".


8. "You Don't Know Me", Raye

Raye je došla niotkuda i to s hitom "Shh", jednim od onih za koje si sigurna da ti se sviđa, ali nisi sigurna i zašto. "You Don't Know Me" nije razočarao. Štoviše, obožavali smo je toliko da smo hipnotizirano buljili u Jax Jonesa na kutiji pahuljica toliko da spot nije bio ni potreban. Ipak, drago nam je da su ga napravili jer je odličan!


7.  "Malibu," Miley Cyrus

Nakon psihodelije i plivanja u šljokicama u pjesmi "Dead Petz", Miley se na trenutak vratila u korijene svoje zemlje ovom prekrasnom ljubavnom pjesmom za koju smo sigurni da je posvećena Liamu Hemsworthu što nam je jasno budući da bismo i mi takvom frajeru vrlo rado pisali ljubavne pjesme. Jedini minus u spotu je činjenica da spot sadrži samo jednog od njezinih pasa, ali ne sve.


6. "Sign of the Times," Harry Styles

Mislim... treba li se išta više komentirati od SAVRŠENO?


5. "Rockabye", Clean Bandit

Ovaj smo hit odvrtjeli toliko puta da nam se čini da postoji već godinama, zar ne? Pa, jedno je sigurno - nije osvojio srca samo majki.

 

SAMI HITOVI 11 legendarnih hrvatskih hitova koje znaš napamet

 


4. "Attention", Charlie Puth

Kad sam prvi put poslušala ovu stvar, bila mi je grozna. Do refrena. Sad je ne mogu prestati slušati. Kad sam ju prvi put pustila dečka, tvrdio je da mu nije ništa posebno. Sad ju oboje svakom prilikom pjevamo iz petnih žila.


3. "Wild Thoughts", DJ Khaled feat. Rihanna and Bryson Tiller

"Wild Thoughts", popularnija kao "Wah Wah Wah", Rihanna s oblinama i zvukovi slavnog Santaninog hita iz 1999 = nepogrešivi recept za hit godine. OK, možda nije osvojila titulu apsolutno naj hita godine, ali ju zato bez razmišljanje stavljamo u naš top 3.


2.  "Shape of you", Ed Sheeran

Pjesma s kojom je Sheeran definitivno dokazao kako ne zna stvoriti pjesmu koja neće zauzeti visoko mjesto na top ljestvici, ali i pjesma koja s apsolutnim pobjednikom dijeli jednu bitnu karakteristiku, a to je ona da ju ili obožavaš ili apsolutno ne možeš smisliti, ali ne zato što nije dobra, već zato što imaš osjećaj da su je pustili više puta nego što su od 1994. pustili "All I Want For Christmas Is You". Dostaaaaa!


1. "Despacito," Luis Fonsi feat. Daddy Yankee

DES-PA-jeSI-li-ti-TO sumnjala? Naravno da se nijedna ne može mjeriti sa slavnim Despacitom koji je cijeli svijet natjerao da pjevaju "De-spa-cito, tntntntnt o ...ito..." Čudi nas sam to što se sve ovo vrijeme nitko nije odvažio naučiti koju riječ više.

 

FUN Obožavaš "Despacito"? Onda poslušaj i ovih 5 latino hitova!



Nemojte nas krivo shvatiti - hitova je bilo toliko da mi ni top 100 ne bi bila dovoljna, a poredati iste bilo je nemoguće. Oduševljeni smo novim stvarima koje smo pjevušili u 2017. i jedino što nam preostaje je vidjeti što će nam naši omiljeni pjevači pripremiti sljedeće i hoće li Luis Fonsi ikada stvoriti išta i blizu ovako popularnog? Hm, teško.

Posjeti Miss7.24sata.hr