Žene ova 4 horoskopska znaka stalno pokušavaju poboljšati stil odijevanja svog partnera

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Ovo su četiri horoskopska znaka koji su iznimno samouvjereni kada su u pitanju njihovi modni odabiri
  • Čak su skloni diktirati i partneru kako da se odjene. Tom su nekako sklonije žene, zar ne?
  • Naravno, pa to nam je misija! U čemu bi on samo odjeven hodao da ne pripazimo...  

Mnogi ljudi vide odijevanje kao način izražavanja onoga što jesu. Neki su svjesni svojih 'modnih sposobnosti', a neki su i jako sigurni u vlastiti stil. Ove dame i gospoda, koji podržavaju visoku modu ili jako paze na svoj osobni stil, smatraju se pravim ljubiteljima mode. No, čak i ako nemamo tako visoke ciljeve, jako često imamo stav kako ne bi trebalo. A krive cipele ili košulja najviše nas mogu uzrujati kad su na našem partneru.

Horoskop qqwe

Postoje četiri horoskopska znaka koji zadatak da svog dragog malo "srede", poboljšaju mu stil i naprave reprezentativnim primjerkom dobro odjevenog muškarca shvaćaju preozbiljno. Otkrit ćemo ti tko su one... I same se vole lijepo odjenuti pa ne žele pokraj sebe imati modno spadalo - jer, ruku na srce, mnogim muškarcima je odjeća samo sredstvo kojim prekrivaju tijelo.

Rak

Račice više vole da stvari budu jasne i prikladne. Prizemljene i skromne same nisu velike obožavateljice upadljivih modnih kombinacija niti pate na modne dodatake i odjeću. S druge strane, jednostavno uživaju gledajući svog partnera kako se dotjeruje - za njih. To ih može jako napaliti, pa se fokusiraju na svaki detalj odjeće svog partnera. 

Ovan

Ovnice vole biti u centru pozornosti! Oni sebe dosljedno vide kao važne protagoniste i junakinje na pozornici života i nerijetko sebe stavljaju na prvo mjesto. Zašto im je onda uopće važno kako je odjeven njihov partner?  Mrze scenarij u kojem bi ih on osramotio. Stoga često daju sve od sebe i paze da svaki detalj u garderobi partnera odgovara njihovom.

Ribe

Kada je riječ o odijevanju, ribe imaju prirodan osjećaj za stil i nikad ne mogu pogriješiti. One su uvijek tip-top sređene i imaju izvrstan smisao za modu - te imaju tendenciju da snažno utječu na svog partnera. Od odgovarajućih cipela i torbi, do modnih dodataka i parfema, sve je pažljivo isplanirano.

Vaga

Vage imaju neobičan smisao za modu. Sklone su stvaranju vlastitih modnih trendova, umjesto da ih se striktno pridržavaju. Imaju poseban smisao za modu i dosljedno se ističu svojim odvažnim odabirom odjeće. Njihovi hrabriji i otkačeniji modni stil može čak izazvati da partneru bude pomalo neugodno. Često nagovaraju partnera da se jednako modno predstave kao par.

Horoskop Ova 4 horoskopska znaka neće imati nimalo sreće u ljubavi u 2023. godini

Posjeti Miss7.24sata.hr