Tjedni horoskop: Zvijezde su nam sada maksimalno naklonjene, vrijeme je za akciju i novi početak!

shutterstock
Vidi originalni članak
  • Naš život sada može postati lakši, ugodniji i uzbudljiviji, tako nam barem poručuju zvijezde
  • Budi odvažna, za mnoge stižu pozitivne promjene, samo treba dovoljno hrabrosti za novi početak
  • Inovator, planet Uran, pomoći će nam osloboditi se balasta, sve što je potrebno je jasna odluka - i kreni

Svibanj je, a to znači da dani postaju duži i da temperature rastu. Napokon smo dočekali proljeće i obasjavaju nas tople zrake sunca. A nije samo sunce ono što sada daje pozitivnu energiju, nego, s astrološke točke gledišta, u svibnju su također neki događaji kojima se možeš veseliti: pomrčine Sunca i Mjeseca predstavljaju promjene, a Jupiter, planet sreće, osigurava da se pozitivni preokreti doista i dogode.

Tjedni horoskop od 8. do 14. svibnja

Dok se neki ljudi još uvijek osjećaju preopterećeni brojnim promjenama povezanim s proljetnim umorom, drugi se pune energijom i kreću ispočetka. Vremena se mijenjaju, pa tako i mi. Naravno, to je jako dobro kada su pozitivne promjene na pomolu: sada hodamo kroz dan žustrim koracima i možemo uživati u svakodnevnim stvarima.

Ono što nam sada dodatno pomaže je promjena perspektive. Kako se Venera i Pluton susreću ovaj tjedan, opuštanje neće biti baš lako, jer Pluton iznad svega želi bliske i intenzivne veze, kako na poslu, tako u ljubavnom životu. Ponekad je bolje pustiti neke stvari kako bismo se osjećali lakše, što je logično, zar ne? Samo trebaš skupiti hrabrosti i odbaciti od sebe sve što ti već duže vremena smeta. Budi odvažna, budi sigurna u sebe, jer zvijezde su ti sada maksimalno naklonjene. Vrijeme je za akciju!  

Life&style 5 horoskopkih znakova koji će prije živjeti nevjenčano nego u braku, oni ne vjeruju u 'papir'

Jarac

Ljubav: Venera se okreće samcima. Zanimat će te tajanstvena osoba koju je teško procijeniti. To će te izvući iz tvog toliko voljenog odmora. Sada je dobro vrijeme i za parove. Postoji potreba za razgovorom jer s nekim stvarima u vezi nisi baš zadovoljna.

Posao: Priželjkuješ novi zalet u pogledu posla i karijere. Planet inovacija Uran i poslovni guru Merkur pomoći će ti da spretno iskoristiš svoje šanse i uspostaviš kontakte s važnim ljudima. Financijski aspekti također su pozitivni pa se slobodno odvaži na veću kupovinu. 

Zdravlje: Venera i Mars se susreću i stoga se tjelesno ne osjećaš dovoljno dobro. Treba ti više odmora i vremena za sebe, ali bez stresa. Navečer će ti dobro odgovarati lagana kuhinja.

Vodenjak

Ljubav: Sada sve izgleda dobro. Samci će u flertovanju i izlascima upoznati zanimljive ljude s kojima će se brzo vezati. Osjetit ćeš točno što ti odgovara, a što ne. Vodenjaci u vezi uživaju u skladnom razdoblju u kojem se mogu osloniti na voljenu osobu i zajedno se jako dobro zabavljaju.

Posao: Radit ćeš vrlo koncentrirano. Koristit ćeš svoje znanje i iskustvo i prenositi ga na druge kolege. Brzo ćeš prepoznati o kojim se novim zadacima radi i iznosit ćeš činjenice na stol. Ali, budi oprezna: Merkur i Uran te čine malo previše nemarnom kada je novac u pitanju.

Zdravlje: Suprotstavljene zvijezde uzrokuju da si svaki dan u tjednu u drugačijem stanju. Najbolje ćeš funkcionirati kada svoju snagu koristiš ciljano i imaš više vremena za oporavak. Osobito dobro će na tebe djelovati kratki izleti.

Ribe

Ljubav: Ovo će ti biti jedan od najboljih tjedana u godini! Kod riba u vezi čista je ljubav na dnevnom redu, jer te Venera i Mars maze i paze. Aktivno traženje će se samcima itekako isplatiti. Tvoj seksepil je sada magnetski, pa nećeš dugo čekati na obožavatelje. Čak je i prava, duboka ljubav u blizini...

Posao: Trenutačno razvijaš jednu kreativnu ideju za drugom. Svoje ideje prezentirat ćeš na potpuno simpatičan način i njima inspirirati druge. Sunce i Mars čine sve mogućim, a također ćeš financije planirati s pažnjom i trošiti jedino kada je to doista potrebno.

Zdravlje: U formi si i vrlo si fleksibilna. Trio Sunca, Venere i Marsa čini te izuzetno snažnom i izdržljivom. Ali, ne samo da si puna energije, nego i uživaš u životu i svim lijepim stvarima koje nudi.

Ovan

Ljubav: Kao samac ćeš uživati u svojoj slobodi. Zvijezde promoviraju tvoju neovisnost pa teško da ćeš sada pronaći odgovarajućeg obožavatelja. Venera i Mars se križaju i pobuđuju blago nezadovoljstvo u vezi. Sklona si partnera učiniti ljubomornim. Bolje je ne pretjerivati.

Posao: Zahvaljujući Jupiteru je tvoj optimizam vrlo velik i ne manjka ti ideja. Međutim, tvoje radno okruženje je dosta zahtjevno, a kolege nisu kooperativni kao inače. Sada se mogu popraviti i financijska pitanja. Treba ti strpljenja i takta kada je u pitanju poboljšanje uvjeta.

Zdravlje: Otkazivanjem nepotrebnih sastanaka dobit ćeš više slobode za svoje hobije i opuštanje. Mars preporučuje smanjenje vježbanja i odabir laganih fitness treninga. Promjena okruženja i izleti imaju pozitivan i mentalno obogaćujući učinak na tebe.

Bik

Ljubav: Venera budi tvoje zanimanje za ljubav i flert. Za samce će sljedeći spoj biti vrlo vruć i probudit će leptiriće u trbuhu. Bikovi u vezi osvježavat će osjećaje prema partneru i osjećaju upravo ono što je dobro za vezu. Romantika i nježnost će te jednako uzbuđivati kao i senzualna erotika.

Posao: Na poslu je sve dobro, tvoji argumenti su valjani i uvjeravaju poslovne partnere i kolege. Tvoji zadaci odgovaraju tvojim interesima i pokazat ćeš punu predanost poslu. Kreativni rad ti je osobito lagan. Financijsko planiranje ide ti dobro, kao i privatne investicije.

Zdravlje: Imaš jake živce i mentalno si spremna. Vrlo si dobro raspoložena i živiš točno u svom osobnom ritmu. Venera budi u tebi velikog znalca. Počasti se finim desertom nakon gurmanskog obroka. Nema problema, samo odradi dodatni krug dok trčiš ili hodaš.

Blizanci

Ljubav: Potpuno si opuštena i uživaš u blizini partnera. Vas dvoje naglašavate sličnosti i savršeno se usklađujete. Samci žele izlaziti. Sada si jako komunikativna pa ćeš lako uspostavljati nove kontakte.

Posao: Impulsi s Jupitera pomažu ti da djeluješ mudro, a u isto vrijeme orijentirano na uspjeh. Jako si komunikativna na svom poslu pa timski rad funkcionira izvrsno. Freelanceri će dobiti nove klijente pa će moći izgraditi solidniju bazu. Financijski sada imaš više prostora.

Zdravlje: Voliš se navečer opustiti na sofi uz čašu dobrog vina. Ali, disciplinirana si, znaš svoje granice i puno se krećeš. Tvoja razina energije je sada impresivna.

Rak

Ljubav: Svjetlucave zvijezde zasladit će ti ovaj tjedan. Samci će biti toliko seksi da će sumanuto privlačiti fanove koji će se jednostavno topiti od miline. Rakovi u vezi će uživati u idili, jer sada mogu točno osjetiti zašto su se zaljubili u svog partnera. Ovaj tjedan doista ćeš uživati. 

Posao: Djelovat ćeš izvrsno na kreativnoj razini, a to ćeš postići svojim stilom i inovativnim idejama. Osim toga, pametno raspolažeš svojim novcem i osiguravaš si prednosti. Ne boj se cjenkati za dobru ponudu!

Zdravlje: Ovo će biti vrlo dobar tjedan za tebe. To je zato što ti Mars šalje energične vibracije. Treba ti akcija i kretanje i bježiš od svih. Ali, možeš i uživati te si s vremena na vrijeme priušti odmor i učinkovitu njegu.

Lav

Ljubav: Tvoje samopouzdanje je golemo. Kao samac ćeš biti zahtjevna i tražiti suputnika koji ti ima što ponuditi na svim razinama. Kod parove će sve biti dobro ako će zajedno planirati i dijeliti svoje snove. Nemoj zaboraviti da vas je dvoje u vezi! 

Posao: Bit ćeš jako cijenjena kao kolega. Dobit ćeš više priznanja i možda novi uzbudljivi profesionalni izazov. Jupiter potiče dobre odnose s važnim ljudima. Još uvijek moraš malo prilagoditi svoje financije. Merkur te potiče da uđeš u trag nepotrebnim troškovima.

Zdravlje: Super je da ti Jupiter daje toliko energije ovaj tjedan. Napadat ćeš, nećeš bježati od mogućih prepreka i imat ćeš puno povjerenja u sebe. 

Djevica

Ljubav: Kupid ima svoje strijele spremne za tebe. Samcima se sada isplati flertovati i dogovarati spojeve. U vezama je sve u najboljem redu. Venera djeluje kao pojačivač ljubavi i pomaže vam da intenzivno uživate u zajedničkom vremenu.

Posao: Zvijezde jačaju tvoj položaj na poslu. Imat ćeš dobar odnos sa šefom ili drugim važnim ljudima i vješto ćeš koristiti svoje veze. Kad je riječ o pregovorima o važnom ugovoru, snaći ćeš se i riješiti sve na obostrano zadovoljstvo. 

Zdravlje: Sunce i Merkur daju ti novo samopouzdanje i mentalnu snagu. Osjećat ćeš se čvrsto iznutra, što doprinosi pozitivnim mislima. Navečer se također možeš fino isključiti i opušteno završiti dan.

Vaga

Ljubav: Bit će burno kod samaca. Zvijezde će probuditi tvoju želju za brzim avanturama. Ali, Venera i Mars se susreću pa neće baš sve ići kako ćeš si zamisliti. Kod parova ne manjka strasti. Ali, nepotrebna ljubomora i sitne polemike uvijek izazivaju nemir.

Posao: Ovaj tjedan te čeka velika gužva. Novi zadaci i komplicirani kolege izazivat će nemir. Sjajno je to da si diplomatski nastrojena i prijateljski ćeš rješavati teške situacije. Također ćeš biti vrlo mudra i umjerena s novcem.

Zdravlje: Zvijezde preporučuju više pribranosti i redovite stanke za odmor. Meditacija i autogeni trening imat će izvrstan učinak na tebe. Tvoj element, zrak, služi kao izvor energije: duge šetnje ti sada donose puno toga dobroga.

Škorpion

Ljubav: Sada spavaća soba i ljubavni život uzima sve više maha kod samaca. Tražena si i želiš zabavu, puno flertovanja i iskričave kontakte. Zabava i raznolikost u slobodno vrijeme popularni su i među parovima. Dobro se slažete, napredujete u svim zajedničkim projektima i uživate u erotici.

Posao: Trenutačno kotiraš kao kolegica s puno empatije i kreativnosti. Ideja ti ne nedostaje, a novi kontakti obećavaju. Međutim, kada je riječ o financijama, Merkur te mami da postaneš pretjerano rastrošna. Pripazi na novac i barem dvaput razmisli prije nego se odlučiš na kupovinu. 

Zdravlje: Sada napokon polako puniš baterije. Osjećaš se bolje iz dana u dan i osjećaš da si fokusirana. Uostalom, ne samo da naporno radiš, nego uvijek imaš vremena i za odmor.

Strijelac

Ljubav: Zahvaljujući Jupiteru imat ćeš poriv nešto promijeniti u vezi. Međutim, to bi moglo dovesti do svađe. Uskladi se s partnerom i izbjegavaj djelovati sama. Samci će flertovati na uobičajeno sofisticiran način. Ali, potrebno ti je više strpljenja kako bi pronašla osobu koja će doista biti vrijedna tvojih osjećaja. 

Posao: Jupiter ti čuva leđa pa ćeš jasno i nedvosmisleno predstavljati svoja stajališta. Kolege ili nadređeni ti vjeruju i uživaju raditi s tobom. Financijski ti se isplati obratiti pažnju na popuste prilikom kupovine. Također postoji mogućnost uštede u mjesečnim troškovima.

Zdravlje: Zvijezde obećavaju vrlo intenzivan tjedan, osobito psihički. Ali, Jupiter potiče tvoju vedrinu i također te čini optimističnijom. Zapravo ćeš se osjećati jako dobro u svim pogledima. 

Horoskop Evo zašto je prekrasno, ali ponekad i jako zahtjevno imati horoskopskog bika u svom životu

Posjeti Miss7.24sata.hr