Tjedni horoskop: Svi trebamo obratiti pozornost na osjećaje, a 3 znaka očekuje ljubavna renesansa

Instagram @cyrielleverstuyft
Vidi originalni članak
  • Ovaj tjedan pada i prvi dan ljeta, ljetni solsticij ili ravnodnevica, a to će uzburkati stvari na nebu, ali i u našim osjećajima
  • Sunce prelazi u znak osjećajnog raka i nikome neće biti "svejedno", sve smo samo ne ravnodušni
  • Osjećaji sada imaju važno mjesto, a mentalne stvari su važnije od materijalnih

Sunce prelazi u horoskopski znak raka 20. lipnja, a tada se obilježava i ljetni solsticij. Na taj dan u godini će dan i noć biti jednake dužine. Sunce koje upravo izlazi počinje se kretati u suprotnom smjeru, a nakon najviše točke slijedi spuštanje u dubinu.

Tjedni horoskop od 17. do 23. lipnja 2024. godine

Ljetni solsticij je također i prekretnica za sve nas: mentalne i emotivne stvari zamjenjuju materijalne stvari, zato je pravo vrijeme da pogledaš u sebe i dobro razmisliš o svemu. Napravi retrospekciju te pogledaj i u prošlost pa ispitaj zašto si to što jesi i tu gdje jesi. Obrati pažnju na svoje osjećaje – ako ti se nešto ne svidi, ako smatraš da si pogriješila ili još uvijek griješiš, vrijeme je da nešto poduzmeš i „oslobodiš se“. Mnogi će shvatiti je li im trenutačno bolje biti solo, neki će se samo dobro zabavljati, dok će drugi učvrstiti svoju vezu dubokim razgovorima. 

Jarac

Ljubav: Kada ćeš izlaziti, bit ćeš hiperaktivna. Mars sada golica tvoju želju za novim kontaktima i avanturama, ali i za isprobavanje nečeg novog u krevetu – što također može divno osvježiti vezu. Kad je riječ o vezi, Venera prolazi kroz tvoju kuću. To sugerira prilično uzbudljiv tjedan i daje ti hrabrost. Govorit ćeš o onome što ti se odavno ne sviđa. Na taj način se među tobom i partnerom može razjasniti štošta. Primijetit ćeš da se čak i u teškim fazama možeš osloniti na svog partnera.

Posao: Na poslu nemaš pardona. Mars i Uran daju ti veliki poticaj i čine te ambicioznom. Nemoj bježati od rasprave ako se nadaš da ćeš od nje imati koristi. Tvoj osjećaj za pravdu je trenutačno osobito jak. Ali, još uvijek možeš poboljšati situaciju financijski. Pogledaj malo bolje, postoji još neotkriveni potencijal uštede.

Zdravlje: Snažan Mars učinit će te agresivnom ovaj tjedan. Tvoj energetski barometar će porasti. U subotu će biti čarobno: bit će pun mjesec u jarcu. To se događa samo jednom godišnje i vrlo je poseban trenutak za tebe. Jasnije ćeš osjećati što te čini sretnom. Fokus je na duhovnom bogatstvu – što je dobro za tebe kao jarca. 

Vodenjak

Ljubav: Sunce i Jupiter učinit će da tvoj šarm zablista. Slobodni će iskoristiti svaku priliku za zabavu i flert. A mogla bi se čak prve večeri zaputiti sa svojim poznanikom u spavaću sobu. Jednostavno ne želiš čekati, samo želiš uživati u svakom trenutku. Stvari u tvoj vezi su škakljive. S jedne strane te snažno privlači sugovornik. S druge strane se sve brzo sruši. Rješenje: osloni se na svoj tipični smisao za humor kako bi izbjegla probleme.

Posao: Puna si ideja i nemaš problema s fleksibilnošću. To će ti pomoći da dobro prebrodiš tjedan i napreduješ kroz izazove. Važno: govori jasno i budi temeljita. Tada ćeš imati više vremena za važne stvari.

Zdravlje: Napeti Mars preporučuje da ovaj tjedan budeš opreznija i distanciranija. Općenito ćeš biti optimistična jer Jupiter dobro djeluje na tebe. Ali, brzo ćeš se osjećati stjerana u kut u stresnim fazama. Uz dobro upravljanje vremenom možeš izbjeći takve situacije.

Ribe

Ljubav: Venera i Mars ističu tvoju nježnu stranu i pomoći će ti da intenzivno uživaš u senzualnoj atmosferi ljubavi. Sada točno znaš kako možeš zavesti drugu osobu i oduševiti je. Slobodni će plesati na svim ljetnim zabavama u gradu i uživati u koketiranju. Moguć je i susret koji će te duboko dirnuti. Trenutak upoznavanja mogao bi imati posebnu čaroliju.

Posao: Nemaš problema zasukati rukave i sve obaviti. Također ćeš biti dobar timski radnik i uvijek uz kolege kada trebaju tvoju pomoć. Financijski ćeš biti velikodušna – i možeš si to dopustiti. Venera otkriva: sada možeš pronaći nešto što si dugo tražila.

Zdravlje: Ovaj tjedan ćeš više stavljati naglasak na odmor i oslobađat ćeš se nepotrebnog pritiska iz svakodnevice. Što se jela tiče, možda ćeš si priuštiti malo više, jer Venera čini da se osjećaš velikodušno kada je riječ o uživanju u životu. Ali, također ćeš znati kada je dosta pa ćeš moći uživati bez imalo žaljenja. 

Ovan

Ljubav: Sunce i Jupiter stavljaju te u osvajačko raspoloženje, ali Venera također donosi nekoliko komplikacija. Moguć je pokoji kratki bljesak, vjerojatno ništa više. Stvari u vezi idu dobro. Želite se bolje uskladiti pa ćete pričati kako bi trebala izgledati vaša zajednička budućnost. Tvoj partner bi mogao imati neke drugačije prohtjeve – razjasnite sve dok još ima vremena… 

Posao: Zahvaljujući snazi sunca i guruu sreće Jupiteru na tvojoj strani, stvari mogu ići samo u jednom smjeru za tebe: na bolje! Tvoja ambicija je velika, a dugoročni projekti se dobro razvijaju. Ustrajna si i rješavat ćeš probleme temeljito i pouzdano. Međutim, budi oprezna: sklona si luksuzu i ne pridržavaš se uvijek ograničenja svog računa.

Zdravlje: Što više sporta i akcije ovaj tjedan, to ćeš se bolje osjećati. Potrebna ti je tjelesna aktivnost kako bi ispuhala višak energije. Stres? Sada možeš izbrisati tu riječ iz svog vokabulara.

Horoskop Ovi horoskopski znakovi su supertalentirani za zaraditi i uštedjeti novac. Njihove su kasice uvijek pune

Bik

Ljubav: Točno ćeš znati kako uvijek iznova razmaziti i zavesti osobu koju voliš. Romantična Venera i erotični Mars istovremeno djeluju stimulativno i stabilizirajuće na tvoju vezu. Ako si slobodna, imat ćeš pregršt spojeva. Stvari ti trenutno idu prilično dobro!

Posao: Bit ćeš jako odlučna na svom poslu i želiš nešto promijeniti. Mars u biku motivira te za posebne projekte. Merkur osigurava da sve čega se prihvatiš rješavaš uspješno uz potrebnu fleksibilnost i osjećaj za financije. Bit ćeš uspješna na poslu i napunit ćeš svoju blagajnu.

Zdravlje: Sada bi mogla napredovati tijekom vježbanja te čak i nakon dugog dana ćeš još uvijek imati želju da se krećeš i radiš nešto. Tijekom kondicijskih treninga razvijat ćeš veliku ambiciju, a u svakodnevnom životu bit ćeš dobro pripremljena za sve izazove koji te čekaju.

Blizanci

Ljubav: Sunce i Jupiter u blizancima učinit će te poželjnim središtem pažnje na svim zabavama do četvrtka navečer. Intenzivno ćeš razgovarati i ići na spojeve. Sretna si u svojoj vezi jer vaša srca kucaju istim ritmom. Čak i ti ćeš padati u zanos, što baš i nije tvoj stil. Za vikend raspoloženje postaje malo mutnije jer sunce napušta tvoj horoskopski znak. Trebat će ti više vremena za sebe. Ne bi trebala nužno planirati spojeve za vikend.

Posao: Sunce i sretan planet Jupiter u tvom znaku daju ti novi entuzijazam i puno prilika na poslu. Tvoji ciljevi su jasni i brzo ćeš uvjeriti druge u njih. Zajamčeno ti je priznanje i bit ćeš spremna preuzeti veću odgovornost. Dugoročno gledano, financije će ti također ići bolje.

Zdravlje: Sa Suncem i Jupiterom u blizancima, sretnica si ovog tjedna. Sportski si nastrojena, a u isto vrijeme potpuno opuštena - ravnoteža koju je tako teško postići. Svakodnevni stres? Ne hvala. To ćeš ostaviti drugima. Ljeto ćeš započeti s puno snage i u dobrom raspoloženju. Tvoja će energija rasti iz dana u dan.

Rak

Ljubav: Baš na vrijeme za početak tjedna, Venera unosi pozitivne stvari u tvoj ljubavni život. Lako ćeš privlačiti pozornost. Kao samac, ne samo da ćeš biti u centru svake zabave, nego ćeš biti i vrlo tražena. U vezi ćeš se osjećati voljeno i konačno ćeš se moći prepustiti i u potpunosti uživati u trenutku. Tvoja entuzijastična priroda sada dobiva zamah pa ćeš biti u sedmom nebu, gdje ćeš i ostati do sredine srpnja.

Posao: Sve izgleda jako dobro! Merkur u raku te snažno potiče i pomaže ti. Na poslu ćeš dobiti priznanje za kojim već dugo čezneš, a vrlo dobro ćeš moći razjasniti financijska pitanja. Ali, to nije sve. Venera u Raku podržava te sada u svim prezentacijama i daje ti gotovo briljantne ideje za buduće projekte. Surfat ćeš valom uspjeha. A kao vodeni znak, prirodno si vješta u surfanju i savršeno hvataš svaki val.

Zdravlje: Razmišljat ćeš progresivno i fokusirati se na zdrav način života. Venera će poticati tvoju želju da brineš o sebi i fokusiraš se na više dobrobiti. Neptun također otkriva: voda djeluje na tebe kao poseban izvor energije. Navečer se na brzinu okupaj ili istuširaj – i zaspat ćeš potpuno opuštena i dobro se naspavati.

Lav

Ljubav: Sunce i Jupiter su sada vodiči tvoje sreće pa flert i zaljubljivanje funkcioniraju. Također ćeš se dobro zabavljati u vezi. Osjećat ćete snažnu privlačnost jedno prema drugome, moći obnoviti svoju ljubav i uživati u erotici koja izaziva trnce. Erotski Mars je u napetosti. Ali tebi je to prilično privlačno jer ova napetost potpiruje vatru u spavaćoj sobi.

Posao: Ovaj tjedan bit će obilježen osobito empatičnom notom. Uživat ćeš u timskom radu i pronalaziti prave riječi u razgovoru. Ali, još uvijek imaš prevelik pritisak kada je u pitanju tvoje financijsko planiranje. 

Zdravlje: Tvoja vedra priroda dominirat će ovaj tjedan. Ali, nedostajat će ti motivacija kada je u pitanju sport. Radije bi se udobno smjestila na trosjed u slobodno vrijeme nego vezala tenisice za trčanje. Stvari izgledaju bolje kada se radi o zabavi – uživat ćeš! 

Djevica

Ljubav: Slobodni će se otvarati ljubavi. Venera i Mars gotovo će te pretvoriti u ljubavnog anđela – blistat ćeš i očaravati zanimljive ljude. Sada možeš revitalizirati vezu. Vas dvoje intenzivno ćete uživati u intimi, erotici i svemu lijepom.

Posao: Veseli se izvrsnom tjednu, jer Merkur će ti zazvoniti na kasi. Imat ćeš osjećaj za ponude koje su doista unosne i mudro ćeš dijeliti novac. Pronaći ćeš povoljne ponude, osobito kada je riječ o modi, luksuzu i umjetnosti. Na poslu stvari idu mirno jer Merkur i Venera potiču dobru suradnju. Imat ćeš dobar odnos sa svojim šefom.

Zdravlje: Venera budi tvoju životnu radost. Sada želiš uživati i intenzivno se brinuti o sebi. Umjetnost, kultura ili jednostavno prekrasan ambijent sada posebno blagotvorno djeluju na tvoju dušu. Navečer se možeš brzo opustiti - ako je to ono što želiš. Ali, Mars je također vrlo povoljan i za sport. Na tebi je kako ćeš provesti večer. U svakom slučaju, zabavit ćeš se.

Vaga 

Ljubav: Samci su trenutačno rastrgani. Sunce i Jupiter te čine samouvjerenom i karizmatičnom, ali Venera ukazuje na stres kod flerta. Mali odmor od spojeva je dobar za tebe. Ako si u vezi, sukobljene zvijezde ukazuju na blagi izazov: ako sebi i drugoj osobi daš više slobode, veza će se ovaj tjedan razvijati puno opuštenije.

Posao: Merkur i Venera bude u tebi sve vrste želja. Tvoja poznata ljubav prema luksuzu sada je golema. Sklona si trošiti novac na nepotrebne stvari. Ali, manje je sada više. Međutim, ima i pozitivnih stvari: Jupiter ti sada daje smisao za brza rješenja i učinkovit timski rad. 

Zdravlje: Sunce i Jupiter te čine snažnom, što ćeš i brzo primijetiti: snažnija si i otpornija nego inače. S lakoćom ćeš se nositi sa svojim obavezama. Svjesno ćeš se odricati stresa u slobodno vrijeme. Navečer ćeš se samo htjeti opustiti na lijepom mjestu.

Škorpion

Ljubav: Ovaj tjedan ćeš biti jako mazna. Imat ćeš puno razumijevanja za osobu koju voliš, a i puno ćete razgovarati. Merkur i Venera osiguravaju sklad i bliskost. Slobodni će puno putovati i koketirati kad im se ukaže prilika. Venera otkriva: mogli bi se zapravo vrlo ozbiljno zaljubiti. 

Posao: Merkur i Venera osiguravaju harmoniju na poslu i pozitivno djeluju na nadređene ili važne osobe za tebe. Čekaš neku potvrdu ili odobrenje? Sada bi mogla dobiti potvrdni odgovor! Stvari također izgledaju dobro s tvojim financijama. 

Zdravlje: Kao škorpion, veliki si znalac i voliš guštati. Stres i kružni treninzi sada mogu pričekati, jer Mars ti trenutačno jednostavno ne daje dovoljno snage za to. Radije se udobno smjesti na trosjed u slobodno vrijeme i počasti se hladnim ljetnim pićem.

Strijelac 

Ljubav: Veza ti je trenutačno u fokusu. Puno ćeš razmišljati o svojoj vezi - a možda ćeš biti sklona raditi to i na pesimističan način. Naime, ono što ti ne odgovara smetat će ti još više nego inače, pa bi bilo dobro da se umjesto toga više koncentriraš na ono što ti ide dobro. Tada ćeš općenito biti sretnija i moći ćeš više uživati u zajedničkom vremenu. Samci će potražiti novu ljubav. Ali, nemoj ništa požurivati i neka ti sve dođe u miru.

Posao: Kada su poslovi i karijera u pitanju, trenutačno nedostaje astroloških poticaja za veće promjene. To ti daje priliku održavati stvari urednima na svom radnom mjestu ili u svojim datotekama. Ne moraš izmišljati kotač svaki dan. Financijski ćeš imati velike želje, ali Jupiter i Saturn preporučuju pametniju računicu. Ako si u nedoumici, ostavi novčanik u torbi.

Zdravlje: Četvrtak i petak možeš označiti crvenom bojom u svom kalendaru. U ta dva dana mjesec prolazi kroz znak strijelca i primijetit ćeš kako ti to daje više snage i djeluje kao poticaj endorfina. Inače, tvoje zdravlje nije pod utjecajem zvijezda i tjedan bi mogao proći prilično opušteno.

Horoskop Ovi horoskopski znakovi imaju najbolji osjećaj za modu. Uvijek dobro odjeveni pravi su trendseteri

Posjeti Miss7.24sata.hr