Tjedni horoskop: Jarci, ribe i rakovi šarmiraju sve oko sebe, a 3 znaka očekuju nevolje u ljubavi

Instagram @alenafilinkova3
Vidi originalni članak
  • Konjunkcija Merkur-Sunce 30. rujna 2024. ne donosi samo mentalnu jasnoću, nego i hrabrost za jasniju komunikaciju
  • Sada će nam biti lakše jasno formulirati ideje i provoditi planove
  • Zato mnoge horoskopske znakove čeka produktivan tjedan pun intenzivnih razgovora, pregovora i kreativnih ideja.

Dobro je vrijeme za donošenje odluka, razmjenu znanja ili pokretanje novih projekata, jer je sada naš um posebno budan. Novi lunarni ciklus počinje s mladim mjesecom 2. listopada 2024. godine. Budući da se odvija u znaku vage, sljedeći mjesec bit će posvećen susretima.

Tjedni horoskop od 30. rujna do 6. listopada 2024.

Budući da su uključeni i mjesečevi čvorovi, ovo je i karmičko vrijeme u kojem nam se mogu dogoditi sudbonosni susreti. Vrijedi držati oči i uši otvorenima. To osobito vrijedi za jarce, ribe i rakove, koje uz puno zabave očekuje i puno emocija i strasti. 

Jarac

Ljubav: Očekuje te više osjećaja, više strasti, više drame. Venera pokreće ovaj intenzitet i čini te prijemčivom za velike osjećaje. Upravo zato što si to obično uskraćuješ, sada ćeš uživati u moru emocija. Samci će puno flertovati i uskoro bi se mogli jako zaljubiti.

Posao: Na poslu je ipak preporučljivo postupati opreznije i pustiti osjećaje po strani. Racionalne odluke su tvoja snaga - i toga se sada trebaš držati. Ako još uvijek nisi sigurna kako riješiti neke probleme, pričekaj. Bolje da kreneš malo kasnije, ali s dobro promišljenim planom, umjesto da brzaš i moraš se stalno vraćati jer si otišla u krivom smjeru.

Zdravlje: Ovog tjedna Venera želi da sebi posvetiš više pažnje. Priušti si malo više: omiljenu čokoladu, posjet restoranu ili onaj fini parfem koji te već dugo mami. 

Vodenjak

Ljubav: Sada nikako ne možeš ugoditi osobi koju voliš, a mogao bi ti i izletjeti neki nepromišljeni komentar. To bi moglo stvoriti napetu atmosferu između vas dvoje. U svakom slučaju, ljubavne zvijezde ovog tjedna ukazuju na nesuglasice, ali postoji tračak nade: Merkur i Jupiter će ti pomoći da se fokusiraš na pozitivne strane. Čak i ako dođe do svađe, razumjet ćete se u bitnim stvarima i držati se zajedno. A malo svađe ponekad može biti vrlo uzbudljivo.

Posao: Na poslu stvari izgledaju puno mirnije. Merkur je tvoj vodič u karijeri i može ti otvoriti prethodno zatvorena vrata. Sada ćeš marljivo raditi, a i bit će teško odoljeti tvom šarmu. Iskoristi to za razjašnjavanje osjetljivih tema. Pronaći ćeš kompromis s kojim obje strane mogu živjeti.

Zdravlje: Dobre ideje sada samo izviru iz tebe - i osiguravaju da u svoj svakodnevni život uvijek dodaš nove uzbudljive impulse. Upravo je to tvoj eliksir sreće: tvoja okretnost i svestranost. Jedino još moraš malo bolje raspodijeliti energiju uživat ćeš u bezbrižnoj svakodnevici. 

Ribe

Ljubav: Sada doista uživate u ljubavi i osjećaju bliskosti između vas dvoje. Trenutačno vam ne trebaju velike riječi jer oboje znate što se onome drugome mota po glavi. Romantična Venera i erotični Mars poslat će vam pozitivne signale i puno ćeš se smijati i zabavljati s voljenom osobom. Pred vama je tjedan pun dubokih osjećaja kojem se oboje možete radovati.

Posao: Koji će te projekt doista potaknuti i koja je ponuda zapravo unosna? Venera će ti izoštriti osjetila pa ćeš je brzo prepoznati. I pomoći će ti da se riješiš nepotrebnog rada ili loših kupovina. Međutim, Merkur ukazuje na manje nesuglasice među kolegama. Kloni se toga ako je moguće i usredotoči se na svoje planove i ciljeve. Tako ćeš najbolje iskoristiti kozmičku kvalitetu koja prevladava ovaj tjedan.

Zdravlje: Pronaći ćeš dobru ravnotežu između aktivnih trenutaka i razdoblja odmora, što će ti omogućiti da opušteno kliziš kroz tjedan. Osobito blagotvorno djeluje wellness i sve ono što ti miluje dušu i opušta. Također ćeš uživati u vremenu sa svojom obitelji i iz toga dobiti puno snage. 

Ovan

Ljubav: Sve ti je trenutačno nekako sporo i pomalo dosadno. Kao vatreni znak bit ćeš stoga strastvena i intenzivna - ali budi oprezna, jer time bi mogla iritirati druge. Radije se opusti nekim sportom. Uostalom, trebaš potrošiti višak energije, jer bi inače mogla započeti svađu koja bi mogla postati vrlo žestoka. Vježbaj ljubav prema sebi ako stvari ne idu dobro s osobom koju voliš. Na sreću, ova će faza brzo proći. 

Posao: Bez obzira što radiš, čini se da nailaziš na zidove. Ne brini o tome, samo stavi nove ideje na čekanje neko vrijeme. Dovoljno je obaviti rutinske poslove i ono što hitno treba obaviti. Ne bi se trebala boriti protiv ovih napetih zvijezda, nego radije čekaj svoju priliku, jer bi inače samo nepotrebno trošila svoju energiju, a na kraju ne bi bila zadovoljna rezultatima.

Zdravlje: Tvoja će kondicija prilično varirati. Ponekad ćeš se osjećati dobro i spremna na akciju. Ali, onda ti se odjednom više neće ništa dati. Izbjegavaj ove krajnosti, samo te dodatno opterećuju. Teži ka mirnoj ravnoteži. To će biti najbolji način da proguraš ovaj nimalo lak tjedan.

Horoskop Duhovi, crna mačka, petak 13.... 4 najpraznovjernija horoskopska znaka vjeruju u to

Bik

Ljubav: Ljubav igra važnu ulogu za tebe ovaj tjedan. Ali vjerojatno ne jedino u pozitivnom smislu. Uživat ćeš u erotskim trenucima s dragom osobom. Ali također ćeš primijetiti da postoji nešto između vas što treba razjasniti. Venera ti sada daje do znanja što propuštaš i što tražiš u drugima. Time posebno osvještavaš što ti u vezi ne odgovara. Ali također ćeš imati spoznaju kako promijeniti nešto u vezi s tim. To može biti stresno, a ponekad i bolno. Ali to je neophodno kako bi uskoro mogla bezbrižno uživati u radosti ljubavi.

Posao: Najviše ćeš postići na početku tjedna. Mjesec ti daje potreban pregled i izdržljivost da se uhvatiš u koštac čak i sa složenim temama te uspješno riješiš probleme. Nakon toga ćeš izgubiti dio motivacije za veliki napredak. Radit ćeš što treba, ali tvoja inicijativa neće biti osobito velika. Zbog toga ćeš poželjeti kupovati. Pazi da ne pretjeraš i isprazniš svoj račun.

Zdravlje: Tvoja kondicija je u redu, ali ništa više od toga. U slobodno vrijeme se trebaš malo opustiti. Ako želiš promijeniti način prehrane, mjesec u znaku djevice bit će ti podrška u ponedjeljak i utorak. Tijekom vikenda se u tebi može početi širiti nezadovoljstvo. Razjasni si što ti točno ne odgovara? Primjerice, kojeg se poroka već dugo želiš riješiti? Sada imaš potrebnu dosljednost da iz svog života izbaciš ono što koči tvoj unutarnji rast.

Blizanci

Ljubav: Ljubavne zvijezde drže se povučeno pa će tvoje raspoloženje biti prilično neutralno. Kako je dobro da ti jesensko sunce budi smisao za lijepo pa ćeš uvijek imati ideju za napraviti nešto lijepo i točno ćeš osjetiti kako možeš uljepšati zajedničku svakodnevicu. Zahvaljujući svojoj šarmantnoj prirodi, tvoj će partner brzo slijediti tvoj primjer. A ako si slobodna, mogla bi brzo pronaći novu ljubav.

Posao: Tvoje ideje za posao su sada doista dobre. Sjajna stvar u vezi s tim jest da ih sada možeš izvrsno predstaviti i drugima te pobuditi njihov entuzijazam. Kao tim ćete postići puno više nego ti sama. Upravo je to srž tvog uspjeha: timski duh koji svjesno promoviraš, što čini tvoj svakodnevni posao nevjerojatno lakšim.

Zdravlje: Sunce ti daje unutarnji sjaj i samopouzdanje. To će ti olakšati svakodnevni život i nećeš previše osjetiti da te Mars koči i ne daje ti energiju. To može biti čak i pozitivno: ublažava tvoju potrebu da stalno želiš iskusiti nove stvari i čini te iznutra smirenijom. Na ovaj način možeš još bolje uživati u trenutku. 

Rak

Ljubav: Zaista ćeš lebdjeti na oblacima i imati tjedan pun ljubavi kakav ni Hollywood ne bi mogao bolje prokazati. Venera ti sada omogućuje da intenzivno uživaš u svakom trenutku s osobom koju voliš, a Mars također potiče strast. Samci će se totalno zaljubiti! Jednostavno isključi glavu i prepusti se osjećajima.

Posao: Uz toliko ljubavi posao ponekad zna biti u drugom planu. Ako je moguće, uzmi si kreativnu stanku. Ali nemoj se odvlačiti od posla s dugim odlascima u kupovinu. To bi te moglo koštati više nego što misliš. 

Zdravlje: Mars ti daje dobru kondiciju i otpornost na stres. Svjesno se fokusiraj na lijepe strane života i demonstriraj mentalnu snagu. Tamo gdje se obično upustiš u razmišljanje i pokvariš si raspoloženje, sada možeš ostati pozitivna. Raspoloženje, kondicija, zdravlje: sve ti je trenutačno stabilnije i manje promjenjivo, što je naravno jako dobro za tebe.

Lav

Ljubav: Tvoja strastvena strana je samo malo usporena, ali ljubav je ipak lijepa, samo drugačija. Sunce će ti dati novu lakoću. Sada se radi o tome da ne ideš odmah do kraja, nego samo uživaj u flertu. Upravo ta neobavezujuća priroda koja te obično izluđuje je ono što ti se sviđa kod njega. Još ne znaš kamo to vodi, ali se veseliš svemu što te čeka. Parovi će zajedno isprobavati nove stvari. Seksualni aspekt, s druge strane, igra podređenu ulogu. Intelektualni sklad vam je sada jednostavno važniji. A za to se brine sunce.

Posao: Tvoje retoričke vještine će blistati - i olakšati ti radni tjedan. Uvijek ćeš naći prave riječi i sada je idealno vrijeme za pokucati na vrata šefa i tražiti veću plaću. 

Zdravlje: Iznad svega ćeš biti mentalno jaka i fokusirana na lijepe strane života. Međutim, kondicija ti pomalo slabi jer ti Mars ne daje dovoljno energije. Ionako sada baš nisi toliko zainteresirana za sport i aktivnosti u slobodno vrijeme. Ali će te privlačiti uživanje u životu na opušten način: uz gutljaj vina dok gledaš prekrasan zalazak sunca. U ležaljci s prekrasnom glazbom u ušima. Ili tako da jednostavno malo popričaš s dragim ljudima…

Djevica

Ljubav: Kada dva planeta ljubavi, Venera i Mars, utječu na tebe, tvoja meka strana dolazi do izražaja pa se više prepuštaš ljubavi. U vezi će vladati ugodna atmosfera, a samce će razveseliti poziv na spoj. Tamo gdje inače kontroliraš svoje osjećaje, sada ćeš im se lakše prepuštati - i bit ćeš nagrađena predivnim trenucima punim ljubavi.

Posao: Posao je sada za tebe sporedna stvar. Naravno da ćeš obavljati najvažnije zadatke, ali ponekad ćeš nešto ostaviti za kasnije ako nije baš hitno. Pošto je tvoja profesionalna ambicija u drugom planu, neće biti nekog napretka na poslu. Ali, zaslužuješ ovaj kratki odmor. Budući da si dosad tako dosljedno radila, nećeš zaostajati, nego se možeš mirne savjesti malo odmoriti. Važne stvari obavi u ponedjeljak i utorak (uz pomoć Mjeseca će ti to ići nesmetano), nakon čega ćeš imati više slobode.

Zdravlje: Ovaj tjedan će ti zabava biti u prvom planu. To je prekrasno opuštajuće. Samo ćeš kliziti kroz tjedan ne znajući točno kamo će te odvesti. Pokušaj da baš sve ne planiraš, nego budi otvorena za nove putove i isprobaj nove hobije. To će obogatiti tvoj svakodnevni život.

Vaga

Ljubav: U vezi bi moglo doći do trzavica, ali tvoj će šarm brzo izgladiti stvari i uskoro će ponovno zavladati sklad. Samci bi u početku mogli biti razočarani flertom. Ali, nećeš se povući. Upravo to će učiniti ljubav tako uzbudljivom ovaj tjedan: neke stvari ispast će drugačije od očekivanog, a na kraju će ti se doista svidjeti ovaj novi smjer u kojem ti ide život.

Posao: Tvoji uspjesi na poslu govorit će sami za sebe – a, naravno, i u tvoju korist. S Merkurom na svojoj strani klizit ćeš kroz radni tjedan kao da si na tračnicama pa možeš dati snažan poticaj svojoj karijeri. Tvoj račun je također na putu rasta i Jupiter će ti stalno pružati dobre prilike. Nemoj dugo oklijevati, zgrabi svaku! 

Zdravlje: Tvoj šarm grije srca drugih, a tebe to jača mentalno. Ne treba ti dodatna snagu Marsa kako bi se osjećala dobro. Uživaj u opuštajućim danima i šetnji kroz zlatno jesenje lišće. To će te bolje održavati u formi od odlaska u teretanu. 

Škorpion

Ljubav: S Venerom uz sebe, ljubav će ovaj tjedan blistati u najljepšim bojama i vrlo lako bi mogla otkriti novu stranu svog partnera koja će te fascinirati i inspirirati. A to će vašu zajedničku svakodnevicu učiniti malo šarenijom. I samci će se prepustiti ljubavnoj sreći. Ovo će biti tjedan baš kakav voliš!

Posao: Uz takve ljubavne vrhunce posao može biti u drugom planu. Međutim, kreativan rad i sve ono što potiče tvoju maštu i inventivnost sada savršeno funkcionira. Očekuje te vrlo dobar i uspješan radni tjedan. 

Zdravlje: Stabilna kondicija, obilje dobrog raspoloženja i sunca u srcu - i tvoj recept za lijepo slobodno vrijeme koje te veseli je spreman. Pametno ćeš ignorirati sve što je stresno. Venera želi da živiš u trenutku i staviš užitak na prvo mjesto.

Strijelac 

Ljubav: Druga polovica tjedna donosi nekoliko uzbudljivih trenutaka. Ali, vrijeme prije i poslije te neće baš oduševiti. Sve ide tako-tako, bez velikih uspona i padova, što ti je previše dosadno. Kao vatreni znak najviše voliš kada vatra gori između tebe i partnera. Iskoristi mjesečevu energiju od srijede do petka u vrijeme ručka da uneseš nove impulse u svoju svakodnevnu vezu. Inače, ovaj tjedan odvoji više vremena za sebe i svoje osobne interese.

Posao: Proći ćeš kroz radni tjedan sa šarmom, pametnim argumentima, ispravnom taktikom i gotovo grandioznim idejama. Uspjeh je zapravo samo pitanje vremena. Merkur definitivno daje zeleno svjetlo za tvoje ciljeve i projekte, a i daje ti smisao za financije. 

Zdravlje: Umjesto da se baciš na slobodne aktivnosti dok ne ostaneš bez daha, sada bi trebala potražiti opušteniju zabavu – i to u kombinaciji s kulinarskim delicijama, jer sada se budi gurman u tebi.

Horoskop Ova 3 horoskopska znaka najveći su spavalice zodijaka, doslovno mrze rano ustati

Posjeti Miss7.24sata.hr