Tjedni horoskop: Bikove, djevice i jarce očekuje izvrstan tjedan, a za tri znaka je bolje da ga prespavaju

shutterstock Tjedni horoskop
Vidi originalni članak
  • Službeno je počelo vrijeme pomrčina i to s pomrčinom sunca u subotu te s mladim mjesecom u Biku
  • Sada je pravo vrijeme za promjene! 
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak

Osim mladog mjeseca u znaku bika te pomrčine sunca, trenutačno djeluje i retrogradni Pluton. Sve to može stvoriti sudbonosne trenutke. Pomrčine su uvijek pozivnice iz svemira za resetiranje kursa. Vrijeme je za akciju!

Tjedni horoskop od 2. do 9. svibnja

Bik

Sretan rođendan i sve najbolje! Nakon pomrčine ćeš možda jasno osjetiti naredbu „gasi svjetla“ čak i usred bijela dana. Dok se nosiš s uzbuđenjem (i nevjerojatnom žudnjom za čokoladom) koju donosi pomrčina, sasvim je u redu dosljedno slušati svoje tijelo i NIŠTA ne raditi. Ili razmišljati! Odmaraj i uživaj…

Blizanci

Poruka ove pomrčine je za blizance doista vrlo jednostavna: prepusti se svojoj potrebi za odmorom. Zagrli svaku sofu, svaki naslonjač. Nije važno gdje, ali svakako se ušuškaj negdje! Trenutačno prolazimo kroz čitave kvantne skokove u svom razvoju i naše tijelo zaslužuje odmor! Nemoj dopusti da te sada nešto izbaci iz ravnoteže. Jednostavno nemoj! 

Horoskop Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka zaljubit će se u svibnju

Rak

Vrijeme pomrčina izvlači neke stvari na površinu. To također uključuje (nažalost) da se jedna ili druga vrata zalupe. I to s grmljavinom! Ali, druga se vrata zajamčeno ponovno otvaraju. Zato nemoj biti tužna! Molimo te da paziš na prste kada pokušavaš držati vrata otvorena. Neke stvari se jednostavno moraju pustiti.

Lav

Ovotjedna pomrčina sunca u znaku bika otkrit će ti nevjerojatnom jasnoćom kako će se stvari odvijati u tvojoj profesionalnoj budućnosti. Očekuju te kvantni skokovi! Očekuj neočekivani porast energije. Tvoj je posao ispravno dekodirati i primiti poruke s neba. Ali, nemoj biti u stresu! Ne postoje ispravne ili pogrešne odluke, samo vrijedni zadaci za učenje.

Djevica

Kada sunce sklizne iza vela sjene tijekom pomrčine, imat ćeš vrlo posebnu priliku preispitati svoju karijeru, studij ili razinu znanja općenito. Bljeskovi kristalno jasnog uvida mogu promijeniti tvoju perspektivu. Čak i ako to znači okretanje jedne ili dvije misli za 180 stupnjeva, ne brini. Tvoji novi uvidi zlata su vrijedni i ukazuju na put u budućnost. 

Vaga

Vaga je znak koji žudi za stalnom vezom više od ostalih znakova. Može se reći da vaga rijetko ostaje sama. Ponekad je onda teško razlučiti kakav je doista tko. A tvoje je razlučivanje trenutačno pomalo maglovito. Ovotjedna pomrčina sunca ima za cilj pomoći ti da razlikuješ energetske vampire od onih dobrih ljudi koji se pojavljuju i s vremena na vrijeme obogaćuju naše živote. Dobro pogledaj tko te mami kojim (lažnim) obećanjima!

Škorpion

Nemoj dopustiti da te bilo što ovaj tjedan izbaci iz tračnica te planiraj sve tako da si priuštiš nešto dobro, lijepo i nadasve jako ugodno! Čežnja za prihvaćanjem, pohvalom ili naklonošću drugih tjera te da zaviriš u kalež čežnje bez dna. To je potpuno ljudska želja. Zato se prestani osuđivati zbog toga, ali počni više misliti na sebe. 

Horoskop Ovi horoskopski znakovi redovito ostanu bez love na kraju mjeseca

Strijelac

Ova pomrčina sunca označava golemu, crvenu i super oštru kozmičku prekretnicu. Možda ćeš smatrati da su određene navike, rituali i rutine zreli za potpuno ažuriranje sustava. Pogotovo one nezdrave. Slijedi ovaj impuls. Iskoristi trenutak i razmisli o tome kako možeš stvoriti uspješan ekosustav i radno okruženje u kojem ćeš se osjećati dobro onakva kakva jesi – što je sjajno.

Jarac

Dok naše drago sunce uranja u baršunasti mrak tijekom ovotjedne pomrčine, a čak i mjesec nestaje, možda ćeš osjetiti nježan nalet ispod svojih krila. Nešto u tebi traži više radosti, više lakoće i, iznad svega, više vitalnosti. Vrijedno je slijediti taj osjećaj! Vjeruj svojoj gladi za samoizražavanjem, vjeruj snazi kreativnog genija koja teče kroz tebe, vjeruj u sebe... Što god sada da poduzmeš, barem dvostruko će ti se isplatiti!

Vodenjak

Ovaj tjedan ćeš se osjećati vrlo ugodno te ćeš osjećati snažnu povezanost sa svojom obitelji. Osjetit ćeš i povezanost s prošlošću. Možda je dobra ideja zapaliti svijeću ili izvaditi bakin špil karata. Fotoalbumi i dnevnici također su dobar izvor uspomena! Jako je važno da se ovaj tjedan maksimalno opustiš i napuniš energijom – trebat će ti! 

Ribe

Ova pomrčina sunca stavlja fokus na tvoju komunikaciju. Planeti ispituju način na koji se izražavaš, ali i način na koji obrađuješ informacije. Stoga je sada vrlo lijep trenutak da podijeliš svoje osjećaje. Kako god to želiš napraviti - bilo da napišeš ljubavno pismo ili naslikaš sliku. Ili jednostavno reci nekome što misliš. Sada je idealno vrijeme za to. Za tebe sada pušu povoljni romantični vjetrovi – iskoristi to! 

Ovan

Vjerojatno si to osjećala cijeli prošli tjedan, neobjašnjivo olovo u nogama, pomalo zamagljen mozak i nekako... uh! Ali, svemir te čuje! Ne brini, do sada je svaki oblak, koliko god crn bio, nestao. Vidjet ćeš da će ovaj tjedan biti puno lakši. Najkasnije do srijede krenut će ti sve nabolje! 

Posjeti Miss7.24sata.hr