Tjedni horoskop:3 znaka mogla bi pronaći ljubav života, dok druga 3 očekuju nevolje u raju

Instagram @kateehutchins Tjedni horoskop
Vidi originalni članak
  • Nakon posljednjih nekoliko tjedana u znaku lava, komunikacijski planet Merkur prelazi u znak djevice
  • Većina horoskopskih znakova može očekivati mješovit tjedan – sa sretnim završetkom na kraju
  • Tema zdravlja i tijela također postaje sve više u fokusu, a u ljubavi se svašta događa

Energija djevice sada postaje sve uočljivija, jer će nakon sunca i Merkur u ponedjeljak prijeći u znak koji je poznat po razumu, osjećaju dužnosti i temeljitosti. Mnogim horoskopskim znakovima teški zadaci postaju lakši s ovom energijom - osobito kada imamo cilj. 

Tjedni horoskop od 9. do 15. rujna 2024. godine

Tjedan će od nas zahtijevati puno truda i strpljenja. Ali, postoji svjetlo na kraju tunela: u nedjelju se planet ljubavi Venera i planet sreće Jupiter spajaju u harmoničnom aspektu i mnogi horoskopski znakovi moći će zaboraviti nedaće koje su ih morile proteklih dana te će moći provesti prekrasno vrijeme sa svojom najdražom osobom. Vodenjaci, ribe i blizanci mogli bi pronaći ljubav svog života, dok jarci, ovnovi i škorpioni mogu očekivati prolazne nesuglasice. 

Jarac

Ljubav: Sada možeš sama učiniti nešto kako bi stvari između vas dvoje uskoro postale opuštenije. Razjasni što to stoji između vas. Ako te nešto muči, ne bavi se time sama, nego razgovaraj o tome s partnerom. I budi iskrena prema sebi kao samcu. Uzbuđuje te trenutačni flert? Ne igraj se osjećajima. Ako se ne osjećaš dobro, pričekaj nekoga tko te doista zanima.

Posao: Na poslu stvari izgledaju obećavajuće. Merkur te podržava i pomoći će ti da napreduješ. Ostavi iza sebe prevelika očekivanja i iluzije i koncentriraj se na ono što te doista pokreće. 

Zdravlje: Tvoja snaga će ovaj tjedan ležati u mudrom upravljanju energijom. Sunce će ti pomoći da se usredotočiš na ono što ti ide dobro. Tvoje sunčano raspoloženje pomoći će ti da se dobro nosiš sa stresnim fazama. Sport slobodno možeš ponekad otkazati, jer tvoje tjelesno stanje nije baš na visini.

Vodenjak

Ljubav: Venera će te maziti ovaj tjedan. Samci će puno flertovati. Međutim, ne želiš se još obvezati, samo se želiš malo zabaviti. Za vikend je mjesec u vodenjaku: sprema za tebe osobito sladak flert. 

Posao: Sada si jako euforična, što zaslađuje tvoj ljubavni život. Ali, trebaš biti oprezna na poslu. Sklona si preuzeti više posla nego što u konačnici možeš podnijeti. Nemoj dopustiti da to ode predaleko. Usredotoči se na ono što je važno. Sve ostalo može pričekati dok te zvijezde više ne podrže u pitanjima karijere.

Zdravlje: Tvoja krivulja energije je usmjerena prema dolje, ali barometar dobrog raspoloženja je izvrstan. Jupiter djeluje kao faktor tvoje kozmičke sreće pa ćeš privlačiti sretne trenutke u svoj život. Ali, ponekad preskoči neki događaj u slobodno vrijeme. Nećeš izdržati ako ćeš svaki dan biti u pokretu. Radi ono što te doista zanima. Tada ćeš moći izvući maksimum iz toga. 

Ribe

Ljubav: Venera je zauzeta drugim horoskopskim znakovima, ali Mars te doista mazi. Počet ćeš sanjati o bijegu od svakodnevice zajedno s osobom koju voliš. Samci će biti oduševljeni svojim flertom. Čini se da je sve u najboljem redu. Ali, nemoj biti previše euforična. Uživaj u trenutku. S vremenom ćeš vidjeti što će se iz toga razviti. Živi ovdje i sada, to je dovoljno.

Posao: Ne pokušavaj sama progurati važan projekt. Mogla bi naletjeli na zidove. Bez timskog duha neće ići. Nedosljednosti je potrebno riješiti i važno je jasno objasniti svoje razloge klijentima i šefovima. Tada će ti izići u susret. Nemoj pogriješiti ignorirajući druge. Što ćeš bolje komunicirati, bolje će ti sve ići ovaj tjedan.

Zdravlje: Dok ti sunce nastoji iscijediti snagu, Mars na tebe djeluje okrepljujuće. Kao vodenom znaku, tvoja je intuicija ionako izraženija. Ovaj tjedan će ti to osobito koristiti. Možda te neke stvari i potresu, ali navečer ćeš opet naći svoje središte i procesuirati ono što si doživjela.

Ovan

Ljubav: Ovaj tjedan će ti biti tako-tako. Venera ti sada golica želju za kontradikcijom pa ćeš se češće svađati s najdražom osobom - jednostavno zato jer uživaš u tome i smatraš da je poticajno. Ali, to također može smetati tvom sugovorniku, osobito ako se protiviš iz principa. Iskoristi vatrenu mjesečevu energiju do srijede da osvježiš svoj ljubavni život. Trenutačno djeluješ vrlo zavodljivo. Samci bi trebali sada početi flertovati i zaboraviti na sram. 

Posao: Bila si dosta aktivna u posljednjih nekoliko tjedana i puno si napredovala na svom poslu. Zaslužuješ kratki odmor – i to je upravo ono što bi trebala napraviti ovaj tjedan. Poslovni planet Merkur te je prestao podržavati. Jupiter se brine da u osnovi ostaneš na pravom putu i da s vremena na vrijeme postižeš manje uspjehe. Ali, trenutačno nije moguće više od toga. Kad je novac u pitanju, mame li te impulzivne kupovine? Suzdrži se! Naime, ono što misliš da je sjajno samo će ti se kratko sviđati - i ubrzo završiti negdje na dnu ormara.

Zdravlje: Tvoja kondicija pada, a energija je dovoljna tek za ono što hitno moraš napraviti. U slobodno vrijeme bi se trebala opuštati. Lezi i ne radi ništa. Naravno, to bi na prvu moglo iritirati vatreni znak poput tebe. Ali, sa stajališta zvijezda to je sada prava stvar. Potreban ti je odmor kako bi uskoro mogla krenuti u pravu akciju. 

Horoskop Ova tri znaka cijeli će život biti sretna jer znaju uživati u malim stvarima

Bik

Ljubav: Sunce ti sada daje poseban šarm, a erotični Mars pruža ti senzualne trnce. I to baš onako kako voliš: ne prejako, nego nježno. Sve će se vrtjeti oko zavođenja s puno osjetljivosti – a to je jedna od tvojih prednosti. Ono što ti se također jako sviđa: osoba koju voliš se sada osjeća jednako kao i ti. Jednostavno ćete se dobro razumjeti i imati fantastičnu međusobnu vezu. Još uvijek si solo? Šanse za novu ljubav su izvrsne!

Posao: Nedavno si  možda bila malo razočarana sobom jer jednostavno nisi mogla ostvariti svoje planove. Ali, za to je bio kriv retrogradni Merkur. Sada je poslovni planet ponovno bolji za tebe pa će posao ponovno krenuti u smjeru kojem želiš. Sada možeš raditi na eventualnim zaostacima. Tvoj osjećaj za novac također je ponovno izvrstan i otkrivat ćeš potencijale za uštedu.

Zdravlje: Tvoja energija bit će dovoljna za sve što se treba dogoditi. To je također zato jer je mudro raspoređuješ i iznutra si potpuno opuštena. Sunce i Mars šalju ti dodatnu energiju, ali također te smiruju iznutra i pomažu ti da se opustiš navečer.

Blizanci

Ljubav: Ljubavni život ti se stalno mijenja, a to je upravo ono što voliš. Dosada ili rutina nemaju šanse kada Venera zrači iz vage. Ove vibracije obećavaju sreću, senzualne trnce i taman onu dozu raznolikosti koja ti jednostavno treba. Samci će se brzo uplesti u slatki flert. Mogla bi pronaći osobu koja ima nešto što te uzbuđuje i privlači. Iz flerta bi se definitivno mogla razviti velika ljubav! 

Posao: Na poslu malo uspori. Ljubav sada očito igra glavnu ulogu, pa obaveze ponekad moraju pričekati. Osobito jer si u zadnje vrijeme bila u stalnoj žurbi i već si dovršila puno stvari koje si zapravo planirala obaviti ovaj tjedan. Ali, budi oprezna sa svojim novcem jer bi mogla previše trošiti. 

Zdravlje: Općenito ćeš se osjećati dobro i fokusirati se na lijepe strane života. Jupiter i Venera sada stvaraju prijateljsko raspoloženje. Ali, tvoja izdržljivost je prilično slaba. A to znači sljedeće: ležaljka u vrtu ili na balkonu jednostavno te mami puno više od staze za trčanje. Nemoj se mučiti vježbanjem, nego radije malo uspori. Uskoro ćeš ponovno imati više energije na raspolaganju.

Rak

Ljubav: Ljubav te u potpunosti ispunjava i čini sretnom. S erotskim Marsom uz sebe uživat ćeš u naletu emocija. A ako si slobodna, jedan naizgled bezazleni flert mogao bi ti se uvući pod kožu. Jedna će osoba zaokupiti tvoje misli i brzo ćeš primijetiti kako te nešto privlači k njemu poput magneta. Nemoj se boriti protiv toga, vjeruj svojim osjećajima, jer to će te odvesti u sretne ljubavne vode. 

Posao: Koncentrirat ćeš se na projekte koji te doista pokreću. Također ćeš osvajati bodove svojim pametnim upravljanjem vremenom. Puno toga te čeka ovaj tjedan. Merkur će ti pomoći da ne budeš previše subjektivna, kao što si inače. Pronaći ćeš dobru ravnotežu razuma i osjećaja. Također ćeš prepoznati koja će te strategija dovesti do uspjeha te stvoriti stabilni temelj za tvoju karijeru.

Zdravlje: Nemoj se samo lijeno brčkati u bazenu ili moru. U slobodno vrijeme bavi se sportom. Sada će ti sve ići lakše. To vrijedi i za odmor navečer. Više nećeš toliko razmišljati o onome što si doživjela tijekom dana, nego ćeš jednostavno uživati u trenutku.

Lav

Ljubav: U prvoj polovici tjedna će na tebe djelovati vatreni Mjesec u znaku strijelca: srce će ti zaigrati kad samo pomisliš na svog dragog. I samci će imati slaba koljena pri flertu. Ali nemoj žuriti. U suprotnom, ova navala emocija mogla bi prilično naglo završiti. Naime, u drugoj polovici tjedna će zvijezde djelovati pomalo otrežnjujuće. Tada će uslijediti temeljna rasprava. Testirat ćeš stvarnu vrijednost onoga što je počelo tako obećavajuće. To će omogućiti samcima da vide je li ovaj flert samo kratka avantura ili ima potencijala za više.

Posao: Imaš puno ambicioznih ciljeva. Ali, ovaj tjedan nema potrebnu kozmičku podršku za njihovu realizaciju. No, neće biti baš tako loše. Merkur je na tvojoj strani posljednjih nekoliko tjedana i već si izgradila čvrste temelje za nastavak uspješnog rada. Sada čak možeš ranije završiti posao. Kupuj samo ono što ti je doista potrebno, jer trenutačno ti upravljanje novcem ne ide baš dobro. 

Zdravlje: Vatreni Mjesec u znaku strijelca davat će ti puno snage do srijede. Nakon toga će tvoji izvori snage presušiti. Stoga nemoj brzati, nego se radije udobno odmaraj kod kuće. Vikend je idealan razmisliš  te istražiš svoje tajne čežnje i želje pa napraviš nešto za svoje duhovno blagostanje.

Djevica

Ljubav: Pokazivat ćeš svoju nježnu stranu, jer te Mars čini mekšom i prijemčivom za senzualne osjećaje. Jednostavno ćeš uživati u ljubavi ne preispitujući sve i sva. Inače, tvoja potreba za sigurnošću često te sprječava da se bezrezervno upustiš u flert. Sada su stvari drugačije. Sada je dobro za tebe da se prepustiš i živiš više u trenutku. Ljubav ti ovaj tjedan priprema posebne trenutke.

Posao: Sunce obasjava tvoj put u karijeri, a Merkur pruža posebne prilike i unosne poslove. Dakle, stvari za tebe ovaj tjedan idu samo u jednom smjeru: strmoglavo prema gore. Što god ćeš raditi, uspjet ćeš. Sada točno znaš koja će strategija funkcionirati i kojim putem moraš ići kako bi uspjela. Bez zaobilaznica, bez dodatnog posla, bez da te to opterećuje. Krivulja tvojih prihoda također je usmjerena prema gore.

Zdravlje: Jednostavno se osjećaš izvrsno i primjećuješ da tvoje tijelo i duša savršeno funkcioniraju zajedno. Zvijezde te maze pozitivnim impulsima. U četvrtak i petak će ti Mjesec dati dosljednost koja ti je potrebna da se oslobodiš loše navike i uneseš nove pozitivne rutine u svoj život.

Vaga 

Ljubav: Venera će ti pomoći da ljubav zasja u najljepšim bojama – a ti zajedno s njom. Nije ni čudo. Kada je Venera na tvojoj strani, provest ćeš najbolje vrijeme u godini. Samci će moći birati ili pak uživati u koketiranju s nekoliko osoba. Uglavnom, dobit ćeš ono što će te usrećiti, jer sada si Venerina miljenica.

Posao: Na poslu ćeš osvajati šarmom i osjećajnošću. Venera će ti pomoći da pokažeš svoju najbolju stranu i usmjeriš razgovore i pregovore u željenom smjeru. Također ćeš vrlo vješto delegirati manje važne stvari i zablistati svojim društvenim talentima. Ali, od tebe sada ne treba očekivati neku super mudru taktiku. Djelovat ćeš čisto intuitivno. 

Zdravlje: Sve što ćeš dobro raditi za sebe imat će intenzivniji učinak. Njega i dobrobit dobra su ideja. S druge strane, manje je vjerojatno da ćeš sudjelovati u sportovima u kojima se znoji. Sada je vrijeme za uživanju u životu i promicanje mentalnog blagostanja. Tvoje zalihe energije, s druge strane, nisu baš tako dobro popunjene. Ali, to ti neće smetati jer slobodno vrijeme ćeš ionako radije provoditi opuštajući se.

Škorpion

Ljubav: U svakodnevnom životu su moguće svađe s partnerom. Ali u erotskom smislu savršeno ćete se nadopunjavati. Izbjegavaj duge razgovore. Govor tijela je bolji način da se osjećate blisko. Samci ne bi trebali odbaciti flert. Previše pitanja obično iritira i na kraju bi mogla otjerati drugu osobu. Vjeruj svom osjećaju: ako misliš da sve ide dobro, prepusti se i dopusti da te očara ovaj poseban trenutak.

Posao: Merkur u djevici pomoći će ti da razmišljaš unaprijed. Prepoznat ćeš što je dugoročno najbolje za tebe i koja će financijska strategija još više podebljati tvoj račun. Ako je moguće, važne odluke trebala bi donijeti u četvrtak ili petak. Mjesec u jarcu djeluje kao dodatna provjera stvarnosti i pomoći će ti da filtriraš najbolju opciju za sebe.

Zdravlje: Sada se osjećaš bolje kada znaš što je dobro za tebe - i kako možeš unijeti još više toga u svoj život. Dva planeta moći, Sunce i Mars, idealno surađuju i daju ti stabilnu osnovnu energiju, ali i sposobnost dobrog oporavka. Ono što te posebno izdvaja ovaj tjedan: intuitivno ćeš osjećati kada možeš biti malo aktivnija, a kada ti treba odmor.

Strijelac

Ljubav: Pokazat ćeš, kao samac, svoju nježnu stranu i uzeti si više vremena za zavođenje te da doista upoznaš svoj flert. Međutim, Venera malo prigušuje tvoju vatrenu energiju. To je dobro za tebe. Pomoći će ti razjasniti otvorena pitanja u vezi s potrebnom osjetljivošću. U svakom slučaju, sklad ti je trenutačno jako važan i radit ćeš puno da ga održiš. 

Posao: Ovo neće baš biti tvoj tjedan. Na poslu će se pojaviti prepreke i moraš promijeniti strategiju. Također malo smanji očekivanja. Naravno da ti se to neće svidjeti. Ali, umjesto da se opireš, trebala bi pokušati ići s tokom i izbjegavati otpor. Sada jednostavno ne možeš napredovati, ali to će razdoblje brzo proći. 

Zdravlje: Početkom tjedna ćeš nailaziti na zidove premda doista želiš biti aktivna. To ćeš brzo primijetiti, jer će ti nedostajati snage. Kako tjedan odmiče, bit će ti lakše opustiti se i usporiti. To baš ne odgovara tvojoj prirodi. Ali i vatrenom strijelcu tu i tamo trebaju trenuci mira.

Horoskop Žene rođene u ova 3 znaka su alfa žene: samouvjerene su, neustrašive i uvijek znaju što žele

Posjeti Miss7.24sata.hr