Ovo su 4 najuspješnija horoskopska znaka prema astrologiji, što ti misliš o tome?

shutterstock Najuspješniji horoskopski znakovi
Vidi originalni članak
  • Definicija uspjeha za svaku osobu izgleda malo drugačije
  • Ovisno o tvojim vrijednostima i ciljevima, tvoje tumačenje postignuća u životu može biti penjanje na ljestvici do pozicije glavnog ili izvršnog direktora 
  • S druge strane, netko drugi tko dobrovoljno pomaže svojoj zajednici osjeća se jednako ispunjeno 

Astrološki, tvoja natalna karta je pronicljiv alat koji ti može pomoći da prepoznaš prednosti koje ti omogućuju da postigneš svoje ciljeve i približiš se svojoj verziji uspjeha. Osim toga, može točno odrediti određene začkoljice koje razlučuju jesi li jednostavno rođena s kvalitetom zvijezde. Kako god, tvoj datum rođenja pokazuje jesi li  jedan od najuspješnijih horoskopskih znakova ili ne...

Dok ti tvoj sunčev znak može dati opći pregled tvojih vanjskih kvaliteta, postoje i drugi elementi u tvojoj natalnoj karti koji govore o tvojoj sreći i sudbini, poput tvog Jupiterovog znaka i sjevernih čvorova. Prema astrologinji Lauren Ash, tvoj znak u odnosu na Jupiter dio je tvoje karte rođenja koji će ti pokazati bogatstvo i sreću. U astrologiji, povoljan Jupiter vlada obiljem, pa ako je tvoj Jupiterov znak vodenjak, na primjer, možda ćeš biti blagoslovljena užurbanim društvenim životom, budući da se zračni znak odnosi na prijateljstvo i društvo.

via GIPHY

Tvoj sjeverni čvor, s druge strane, ukazuje na tvoju sudbinu, osobito kada je u pitanju tvoja karijera i osobni poziv. Ash kaže da postojanje više planetarnih položaja ili sjevernog čvora u desetoj kući profesije i poziva obično govori o tome jesi li rođena sa srećom u karijeri. 

Jesi li predodređena za uspješan život? Nastavi čitati kako bi saznala imaš li sreće biti jedan od najuspješnijih znakova zodijaka.

Horoskop Stiglo je proljeće! Ovih 6 horoskopskih znakova uskoro će se jako zaljubiti

Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Budući da si element vatre i prvi znak horoskopa, s pravom se osjećaš kao da ti je suđeno da vodiš uspješan život. Tvoj vatreni stav tjera te da riskiraš ako ništa drugo ne uspije. Ne samo to, nego te tvoja kompetitivnost drži u pobjedničkom razmišljanju.

„Ovnovi su najhrabriji u potrazi za svojim ciljevima“, objašnjava Ash. 
„Oni se ne zadovoljavaju samo time da slijede plan za uspjeh - puno više vole biti prvi ili najbolji u nečemu.“ Čak i ako su izgledi protiv tebe, imaš veliku dozu izdržljivosti i odlučnosti da pokušaš ponovo, sve dok ne budeš prva.

Osim toga, stalno si puna inovativnih ideja, što ti daje prednost. Bez obzira imaš li planove za velike lige ili ući u povijesne knjige, ništa te ne sprječava da postigneš konačni uspjeh.

via GIPHY

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Imaš kritičko oko za detalje, a tvoja potreba da postaviš presedan i postaneš najbolja varijanta sebe, tek su nekoliko razloga zašto imaš toliko uspjeha u životu. „Djevice su nevjerojatno posebne i drže se visokog standarda“, kaže Ash. Zemljani si znak, što ti prirodno daje prizemljen stav koji ti pomaže da ostaneš fokusirana na svoje ciljeve.

„Djevice su najfleksibilniji zemaljski znakovi zbog svog promjenjivog modaliteta. To znači da su spremni prilagoditi svoje planove kako bi se lakše prilagodili novim prilikama, a rade to bolje od ostalih“, objašnjava Ash. Uz tvoju fleksibilnost u tandemu s perfekcionističkom prirodom, jednostavno nećeš podnijeti ništa manje, a to se osobito odnosi na tvoju potrebu da se ostvariš.

Za djevice uspjeh nije nužno povezan s karijerom, ali kakva god da je tvoja verzija uspjeha – npr. biti najbolji organizator zabave u grupi prijatelja - dovoljno je da se osjećaš ostvareno. „Djevice najbolje uspijevaju kada žive u svakodnevnom skladu sa svojim najvišim pozivom“, kaže Ash.

Life&style Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka najlošije se ljube, njima treba dodatni trening

Škorpion (23. listopada - 21. studenog)

Ne samo da te tvoja strast vodi do monumentalnih visina, nego te tvoja želja za stvaranjem intimnih odnosa i kreativnih pothvata održava motiviranim u svim područjima života. U tradicionalnoj astrologiji tobom vlada Mars, planet impulsa i strasti. Ova zlonamjerna planeta se hvata posla i ne mari za posljedice ako se ciljevi ostvare.

Ash objašnjava da, budući da tobom vlada osma kuća transformacije i ponovnog rođenja, imaš onu vrstu odvojenosti koja je potrebna da svoje osjećaje držiš u zasebnom spremniku kako bi mogla ostvariti svoje ciljeve. Ostaješ motivirana jer duboko vjeruješ da je život prolazan pa možeš pokušati živjeti najbolji mogući život, čak i ako si suočena s nevoljama.

Tvoja tvrda vanjština i nezasitna potreba za poticanjem smislenih veza s drugima čine te jako uspješnom u vezama, ali Ash kaže da je tvoj c'est la vie izgled ono što te tjera da uspiješ. „Škorpioni najviše uspjeha pronalaze u odvojenosti i učenju jednostavnog uživanja u životu kakav jest u svakom trenutku.“

via GIPHY

Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)

Mnogo je čimbenika koji doprinose tvojoj naprednoj prirodi. Za početak, tobom vlada deseta kuća zanimanja i osobnog poziva, što dovoljno govori o tvojoj ambiciji i sklonosti veličini. Svoju karijeru shvaćaš ozbiljno i vođena si uspjehom u svemu što si zamislila.

Prema Ash, Jarci mogu zahvaliti svom vladajućem planetu, Saturnu, koji upravlja disciplinom i odlučnošću, za svoj nagon za uspjehom. Saturn je učitelj napornog rada i odgovornosti, a daje ti radnu etiku koja ti je potrebna za postizanje ciljeva. Kao kardinalni zemaljski znak, možeš se uzemljiti u okruženjima visokih pritisaka i možeš uzeti smjer bez da ga shvaćaš osobno. „Uspjeh jarca proizlazi iz njegove sposobnosti da napreduje unutar postojećih struktura i prihvaća kritike i povratne informacije“, objašnjava Ash. Ne dopuštaš da te kritičari uplaše – ipak ciljaš na zlato! 

Posjeti Miss7.24sata.hr