Diesel voli modne blogerice

Jure Perišić
Poznati highstreet brend Diesel odlučio je za svoju novu kampanju uključiti jedne od najpoznatijih hrvatskih modnih blogerica. Pet blogerica isprobalo je novu kolekciju traperica pod nazivom Fit your attitude.
Vidi originalni članak

U ulozi novih Dieselovih manekenki našle su se Nina Starčević, Barbara Repe, Katarina Matić, Izabela Rakonjić i Mila Puljiz.

"Buduči da smo snimali kampanju za novu liniju traperica koje su stvorene za moderne žene sa stavom, odabrale smo modele traperica koje su u skladu sa nasim stilovima i načinima ivota. Lookove smo upotpunile s ostalim komadima iz Dieselove raznolike ponude, gdje je svaka od nas pronašla nešto po svom ukusu. Osobno sam oduševljena njihovom novom kolekcijom jer su komadi trendovski, a opet bezvremenski i s lakoćom se mogu uklopiti u svašiji osobni stil", komentirala je blogerica Barbara Repe.

Kreativna ekipa dobila je slobodu pri organiziraciji i izradi samog koncepta kampanje koju je snimio mladi fotograf Jure Perišić. Blogerice naglašavaju kako je snimanje proteklo u zabavnom tonu.

"Sami smo birali odjecu, ja sam si uzela My Guy trapke jer uglavnom nosim uske trapke pa sam htjela ove isprobati i oduševile su me. Uzela sam majicu  bez rukava s velikim logom i na to sam skombinirala njihov hard core nakit i remen i moje cipelice sa šiljcima. Umalo sam zbrisala s tom robicom doma. Ja sam oduvijek bila veliki fan Diesela i najdraže su mi njihove traperice, tako da mi je i ova kolekcija izvrsna, nosila bi sve Fit your attitude modele", objasnila je blogerica Katarina Matić.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr