Žene pokazuju izrast na kosi kako bi dale podršku frizerima - pridruži se!

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Sigurno već imaš izrast na kosi i pitaš se što učiniti
  • Imamo rješenje: uključi se u kampanju #pokaziizrast i podrži naše frizere
  • Tako ćeš dati podršku ljudima koji su zbog pamdemije ostali bez izvora primanja

 

Ako te ovih dana malo i zabrinjava izrast na kosi, bez brige, nisi jedina, ali sigurno to i nije tvoja najveća briga ovog trenutka. Zdravlje, tvoje i tvojih najbližih kao i tvoje zajednice sada je svakako prioritet, ali ova zdravstvena kriza imat će i golem utjecaj na ekonomiju - neke djelatnosti već su strašno pogođene, poput frizera koji su morali zatvoriti svoje salone i prestati zarađivati.
Baš kao podrška ljudima koji sada gube izvore zarade pokrenuta je kampanja Pokaži svoj izrast s hashtagom #showyourroots u kojem žene ponosno pokazuju svoj izrast u kosi, a time i odluku da će, kad pandemija okonča, otići kod frizera na bojenje kako bi ti ljudi što prije mogli popraviti svoj narušeni imovinski status.

Kampanja je pokrenuta i kod nas, frizerski salon Nikas je pozvao žene da podrže i naše frizere s hashtagom #pokaziizrast, a mislimo da je to najmanje što možemo učiniti za naše frizere. 

SAVJETI Ne mora biti običan rep: 5 frizura koje sjajno izgledaju na neopranoj kosi

Dok opasnost ne prođe, svakako možeš sakriti izrast uz pomoć posebnih preparata ili, recimo, staviti razdjeljak kako bi se što manje vidio ili, pak, sklopiti privremeni mir s njim i ponosno ga nositi. 

Neke metode održavanja kose u izolaciji pronađi ovdje. 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr