Žena je podijelila trik za brzinsko osvježenje masne kose bez suhog šampona. Genijalno!

Instagram@xomelissatovar Djevojka je podilila trik za osvježenje kose bez upotrebe suhog šampona
Vidi originalni članak
  • Za mnoge od nas suhi šampon je spas kad ne stignemo oprati kosu 
  • Djevojka Melissa Tovar na TikToku je podijelila trik za osvježavanje masne kose koji ne uključuje suhi šampon i čini nam se genijalnim
  • Znaš što ti je činiti idući put umjesto posegnuti za suhim šamponom...

Suhi šampon je prvo za čime ćemo posegnuti za dodavanje svježine masnoj kosi i većina nas se oslanjaju na njega između dva pranja kose. No, jedna žena na TikToku je podijelila ovaj jednostavan trik kako bi masna kosa učas izgledala čisto i kad nemaš suhi šampon pri ruci. Poslušaj...

Life&style Influencerica nije prala kosu 7 dana kako bi napravila detox kose, sama se uvjeri je li vrijedilo

Melissa Tovar redovito dijeli savjete o ljepoti i njezi kože na svom TikTok računu, a njezin najnoviji trik impresionirao je mnoge. Melissa je podijelila svoj trik za masnu kosu uz natpis "Upali svaki put! Ovo je za moja kosa neoprana treći dan." Objasnila je: "Umjesto suhog šampona, sljedeći put kada vam se kosa jako masti, probajte ovo."

@xomelissatovar

works every time! This is day 3 hair for me :) ##hairhack ##hairtutorial ##hairideas ##hair101

♬ Classic - MKTO

Selekcioniraj prednji sloj kose, na kojem je obično najvidljivije da je kosa masna. Namoči ga, našamponiraj, a zatim isperi. Možeš dodati sprej za volumen, a zatim osuši kosu fenom, kao u videu. I to je to, kad završiš, kosa će izgledati kao svježe oprana. U videu vidimo kako Melissa demonstrira svoju jednostavnu metodu i može se reći da je genijalna. Kosa joj izgleda sjajno i pomislili bismo da je cijela svježe oprana. Melissa je rekla da je ova metoda "rješenje od 5-10 minuta u odnosu na sat vremena za cijelu kosu." Video je očito impresionirao brojne ljude jer je prikupio nevjerojatnih 125,2 tisuća pregleda i podijeljen je 102 puta.

Istraživanja su pokazala da žene s ovom frizurom izgledaju najinteligentnije

Mnogi korisnici TikToka bili su impresionirani Melissinom idejom te su to izrazili u komentarima. Jedna osoba je rekla: "Opsjednuta sam ovim trikom." Druga je dodala: "Ovo mijenja igru." Treća je komentirala: "U redu, pokušat ću ovo!" na što je Melissa odgovorila "Nevjerojatno je!!"

Beauty Produženi bob je frizura koja je uvijek u modi, a nose je i poznate dame

Bilo je i mnogo drugih korisnika TikToka koji su već koristili ovu metodu i zaklinju se u nju za osvježavanje kose između pranja. Jedna osoba je komentirala: "Ovo radim godinama, mnogo bolje od suhog šampona." Druga je rekla: "Definitivno sam ovo već radila!" Trećaje dodala: "Zaboravila sam na ovaj trik iako sam to često radila u srednjoj školi. Hvala na podsjetniku!"

Posjeti Miss7.24sata.hr