Želiš smanjiti celulit i opseg tijela? Evo kako to napraviti na profesionalan način

PR/V.B.Z. Afrodita Professional proizvodi
Vidi originalni članak
  • S dolaskom toplijih dana, već razmišljamo o plaži,a i o tome kako do tada oblikovati svoje tijelo i smanjiti celulit
  • Kako bi olakšali borbu s "narančinom korom" predstavljamo ti tri proizvoda iz Afrodita kozmetike s kojima ćeš se kod kuće moći na profesionalan način boriti protiv vidljivosti celulita i oblikovati svoje tijelo
  • Ovi proizvodi postati će tvoja omiljena trojka u borbi protiv "narančine kore" i bit ćeš spremnija za ljeto više nego ikad

Bliže nam se topli dani, a s njima i povećava ista borba koju konstantno vodimo: ona s celulitom. "Narančina kora" problem je koji možemo riješiti prehranom, bavljenjem sportom ili masažama, a uz to imamo i neke druge saveznike koji nam mogu pomoći, one kozmetičke. Poznato je kako neki sastojci krema mogu smanjiti vidljivost "narančine kore" i pomoći da oblikujemo naše tijelo kako bi bile spremne za ljetne dane. Saveznici koji će nam pomoći u tome dolaze iz Afrodita kozmetike. 

Afrodita Professional predstavlja 3 profesionalna pomoćnika pri oblikovanju tijela,  sa višim koncentracijama aktivnih sastojaka, snažnijim djelovanjem i odličnim rezultatima za smanjenje masnih jastučića, vidljivosti celulita i vidljivo učvršćivanje kože.

3 profesionalna rješenja su sada na raspolaganju i tebi za visoko učinkovitu anticelulitnu njegu kod kuće, a ne samo za profesionalnu upotrebu u salonima. Važno je znati da ovi proizvodi nisu dostupni u drogerijama, već ćeš ih pronaći ovdje u web shopu Afrodita i shopovima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7, Galleria Business Center - Iblerov trg 10) i u partnerskim kozmetičkim salonima. Upoznaj ih! 

Prvi pomoćnik je anticelulitna krema s učinkom grijanja. Fat burning Afrodita Professional smanjuje obujam i masne jastučiće te skladištenje masti u potkožnom tkivu, povećava prokrvljenost kože, smanjuje opseg bedara, trbuha i bokova te vidljivost celulita. 

Za koga i kad? 

Za sve koji žele ponajprije smanjiti opseg na kritičnim područjima tijela, ublažiti izgled narančine kore i preoblikovati stas. Peckanje, crvenilo i osjećaj umjerenog do intenzivnog grijanja nakon nanošenja očekivani su, čak i poželjni učinci na koži, jer dokazuju da je proces prokrvljivanja kože intenzivno aktiviran i da "aktivni sastojci već super djeluju".

Drugi proizvod je anticelulitni gel s učinkom hlađenja. Body slimming Afrodita Professional smanjuje izgled narančine kore, povećava prokrvljenost kože, potiče izlučivanje toksina, smanjuje "zaostajanje" vode u tijelu, ubrzava topljenje masti i smanjuje debljinu masnog tkiva te opseg bedara, trbuha i bokova.

Za koga i kad? 

Preporučen je svima koji se žele riješiti izgleda narančine kore te smanjiti opseg na kritičnim dijelovima tijela. Idealan za sve koji imaju problema sa zadržavanjem vode u tijelu, s naticanjem i bolovima u nogama, jer izražen učinak hlađenja djeluje iznimno blagotvorno, opuštajuće i osvježavajuće. 

Tvoj treći pomoćnik je čudesna krema za oblikovanje i učvršćivanje. Body shaping Afrodita Professional vidljivo poboljšava čvrstoću i strukturu kože, obnavlja oštećeno vezivno tkivo te kožu bogato njeguje, čini je baršunasto glatkom i privlačnom. 

Trebam li je stvarno? Naravno… to je točka na i!

Krema aktivno učvršćuje tkivo (bedra, nadlaktice, dekolte). Odmah nakon nanošenja koža će ti biti glađa na dodir (obožavamo taj osjećaj, zar ne?), a svakom ponovnom uporabom i čvršća i mladolikija. Primjetne rezultate primijetiti ćeš uz svakodnevnu uporabu u kombinaciji s gelom Body slimming i kremom Fat burning. Izvrsno je sredstvo za njegu prsa i dekoltea jer zateže kožu, učvršćuje ju i vidljivo pomlađuje. 

Recept za najbolje rezultate je kombinirana uporaba sva tri proizvoda jer upravo kombiniranje učinka grijanja i hlađenja te večernja njega za učvršćivanje donose izvrsne rezultate. Oba anticelulitna proizvoda je potrebno upotrebljavati naizmjence, prvi dan proizvod s učinkom grijanja, drugi dan proizvod s učinkom hlađenja, a navečer nakon osvježenja pod tušem savjetujemo koristiti čudesnu kremu za oblikovanje i učvršćivanje.  

Posjeti Miss7.24sata.hr