Zbog ove maskare i pudera posebno se veselimo što brend Too Faced stiže u Hrvatsku

Instagram/Jenlyn Rodriguez
Vidi originalni članak
  • Na police hrvatskog Douglasa 13. lipnja dolazi američki makeup brand Too Faced
  • Njihova maskara Better Than Sex ima kultni status, a beauty influencerice ne mogu dovoljno nahvaliti puder Born This Way
  • Otkrivamo ti pet najpoznatijih proizvoda ovog kozmetičkog branda koje mi s nestrpljenjem iščekujemo vidjeti na policama

Američki makeup brend Too Faced će se od  sutra,13. lipnja naći na policama odabranih Douglas parfumerijama. Brend je poznat po kvalitetnoj kozmetici koju krase šarmantna pakiranja i zanimljivi nazivi proizvoda. Osim lijepog izgleda proizvoda, brend je poznat i po cruelty-free formuli bez glutena i parabena. Sve su ovo razlozi koji jasno svjedoče  o tome zašto je Too Faced stekao toliku popularnost među ljubiteljicama šminke diljem svijeta. Budući da još uvijek nije poznata cjelokupna ponuda otkrivamo ti pet najpoznatijih proizvoda ovog kozmetičkog branda koje mi osobno jedva čekamo vidjeti na policama.

 

Life&style Nije do tvoje loše sreće: jedna stvar koja ti se stalno događa ima sasvim logično objašnjenje!

1. Better then Sex maskara

Maskara koja je u rekordnom roku stekla status ikone, obavezan je dio kozmetičkih torbica brojnih ljubiteljica šminke, a mnoge od njih se kunu kako stvarno opravda svoj kreativan naziv. Ova maskara je već nekoliko sezona najprodavaniji proizvod brenda Too Faced, a interes za nju ne jenjava. Stoga smo prilično uvjerene kako ćemo i se i same od sutra moći uvjeriti da li je ona uistinu bolja od seksa!

2. Born this way puder

Ovaj puder se na tržištu pojavio 2015. godine, a vrlo brzo je stekao poklonice diljem svijeta te je i danas među beauty influencerima jedan od najspominjanijih proizvoda. Namijenjen je za normalnu kožu, a nakon nanošenja pruža srednju do potpunu pokrivenost te sprječava pretjerani sjaj kože. Dolazi u 35 nijansi, a istoimena linija uključuje i korektore za postizanje savršenog tena.

3. Hangover Primer

Kao i mnoge Too Faced proizvodi i ovaj primer krasi privlačno ime, a odlikuju ga i vrhunski sastojci koji osvježavaju i hidratiziraju kožu te produljuju trajanje tvoga pudera. Namijenjen je osobama koje imaju suhu, umornu i/ili sivkastu kožu, ali i svima nama koje smo jutro dočekala na nogama. 

tajne zavođenja Zašto su Francuskinje tako dobre ljubavnice i što možemo naučiti od njih?

4. Sweethearts Perfect Flush Blush

Ovo rumenilo dolazi u preslatkom srcolikom pakiranju i sadrži tri nijanse koje možeš koristiti  zasebno ili ih spojiti u raskošnu višedimenzionalnu boju. Izvrstan je odabir za sve ljubiteljice rumenila sa shimmerom, a dolazi u tri verzije: nude, ružičastoj i boji breskve.

5. Chocolate Bar Eyeshadow Palette

Palete sjenila za oči inspirirane okusima čokolade su još jedan makeup klasika proizašlih iz tvornice brenda Too Faced. A kako i ne bi, jer osim što izgledom podsjećaju na omiljenu slasticu velikog broja žena, one čak i mirišu kao čokolada

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr