WOW! Ove umjetne nokte ne samo da možeš koristiti puno puta, već i izgledaju genijalno!

Instagram/Jenlyn Rodriguez
Vidi originalni članak
  • Nepovjerljive smo često prema noktima koje kupimo u drogerijama i same lijepimo, ali pronašle smo proizvod koji nas je zaintrigirao
  • Riječ je o umjetnim noktima koji se mogu višestruko koristiti i dolaze u šezdeset različitih nijansi
  • Ovo bi mogla biti najlakša manikura za održavanje, a i izgleda jako dobro 

Firma Static Nails nedavno je lansirala prvu manikuru za ponovnu upotrebu. Da, dobro čitaš - ponovnu upotrebu! Proizveli su čitav niz lakiranih noktiju koji traju i do 18 dana, a najbolja stvar je što se mogu koristiti iznova i iznova.

Tvoje zdravlje Uzdužni ili poprečni? Što ti žljebovi na noktima poručuju o tvom zdravlju

Korištenje je vrlo jednostavno. Odabereš količinu njihovog posebno formuliranog ljepila i upotrijebiš ga onoliko koliko ti treba. Malo kako bi ih zadržala jedan ili dva dan, a znatno više kako bi ih zadržala nekoliko tjedana. Odlični su za korištenje ako su ti nokti oštećeni nakon uklanjanja gela i obećavaju da neće ostaviti nove ostatke, oštetiti tvoj prirodni nokat ili se prejako zalijepiti za tvoj nokat. Izgledaju elegantno i iznenađujuće prirodno.

LJETO U BIJELIM HLAČAMA Ovo je definitivno najzahvalniji ljetni komad odjeće koji možeš nositi na sto načina - osmislile smo tri outfita koja će te inspirirati

Najveća prednost ovih noktiju je što ti ljepilo daje luksuz vremena koliko ćeš ih imati. Na taj način je nemoguće da ti brzo dosade. To je njihova vlastita formula koja se veže kao akril, ali se otapa dok ju nosiš. Logično, što više ljepila, to dulje nokti ostaju. Nakon nekoliko dana ljepilo se počinje lomiti, a ne ostavljaja nikakva oštećenja ili ostatke. Napravili su šezdeset setova, pa možeš izabrati nokte koje ćeš lako mijenjati i kombinirati na sve odjevne kombinacije u svakakvim prilikama. 

Navodno su izdržljivi. Pronašli smo komentar kupca: "Čistila sam s njima, prala suđe, radila u vrtu i vježbala, ništa im se nije dogodilo. Traju mi danima, ali pazim na količinu ljepila koju stavljam." Nama to zvuči kao genijalni izum, a mislimo da bi se i tebi mogao svidjeti. U nastavku smo izdvojili nekoliko primjera iz njihovih setova u koje smo se zaljubili. 

Metalic nokti

Mat nokti

 

SAVJETI Nokti su ti požutjeli od laka? Evo kako da opet budu lijepi i sjajni

Francuska manikura bijela i crna

Mi jedva čekamo da nam stignu naši paketi i da isprobamo ove nokte u koje smo se zaljubili na prvi pogled. Rihanni vjerujemo da su Static Nails nokti dobar izbor, ipak je ona ovisnik o manikurama. 

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr