Valove za svečanu frizuru možeš napraviti pomoću ukrasa za bor! Pogledaj kako

Instagram@realbryannaalexis
Vidi originalni članak
  • Na TikToku se pojavila još jedna neobična ideja za oblikovanje kovrči bez korištenja topline
  • Britanski salon BROW&BLO lounge oko kose svog modela omotao je lameiranu božićnu ukrasnu vrpcu
  • S ovom metodom oblikovanja kose u potpunosti ćeš ući u blagdanski ugođaj!

Iako nam se slaganje kovrči omotavanjem kose oko pojasa kućnog ogrtača već činilo dovoljno neobično, ove blagdanske sezone pronašli smo jedan još neobičniji način za predivne kovrče.

Stilizacija kose Voluminozne kovrče moguće je postići i bez figara. Otkrivamo ti najbolje trikove s društvenih mreža

Kao i većina beauty trikova u zadnje vrijeme i ovaj je osvanuo na TikToku. Ako su kovrče bez korištenja topline dobivene pomoću pojasa kućnog ogrtača bile hit ljeta, onda će one s ukrasima za bor biti omiljene ove zime! Britanski salon BROW&BLO lounge na svojem je TikToku objavio video na kojem plavu kosu jedne djevojke uvijaju oko svjetlucave božićne ukrasne trake.

@thebrowandblolounge Reply to @sianawatts Hair is better to be damp to help it curl, Grips can be placed in to help it stay over night 🥰#thebrowandblolounge #hairhacks ♬ Underneath the Tree - Kelly Clarkson

Baš kao i pojas od ogrtača, traku su stavile na vrh glave, a zatim omotale pramenove kose oko trake i na kraju pričvrstile vrhove kose. Nakon što si šljokičastu vrpcu skinule, kosa modela bila je u predivno oblikovanim valovima!

@thebrowandblolounge Forget the dressing gown back, it’s all about the tinsel ❤️🎄🌟😍 #thebrowandblolounge #hairstyle #christmas #BIGASYOOX ♬ sparkle and shine transition - eilidh x

U komentarima, korisnice nisu skrivale svoje oduševljenje i pohvalile su ideju koja je savršena za božićno vrijeme, no neke su primjetile koliko bi sigurno neudobno bilo nositi taj ukras duže vrijeme na glavi jer bi sigurno bilo iritantno.

Savjet zlata vrijedan Ovih 5 frizura odlazi u zasluženu mirovinu. A evo kojim ih trendovima ih možeš (lako) zamijeniti

Posjeti Miss7.24sata.hr