Ugledni Marie Claire je presudio: Ovo je najbolji ženski parfem svih vremena!

Instagram @wakeupandsmelltheperfume
Vidi originalni članak
  • Nakon rigoroznog procesa odabira Marie Claire objavio je dobitnike Fragrance Awardsa 2024., a među njima se našao i jedan favorit brojnih Hrvatica
  • Black Opium od YSL-a osvojio je titulu najboljeg ženskog mirisa svih vremena čime je potvrdio svoj status modernog klasika
  • Ovaj parfem sadrži odvažni akord crne kave, nježan cvijet naranče, te bazne note cedrovine i pačulija, stvarajući složeno i primamljivo mirisno iskustvo
  • Pročitaj više: Fenty Beauty ne prestaje s inovativnim proizvodima. Evo parfema u obliku kompaktnog balzama

Industrija mirisa neprestano se razvija i stalno nam nudi mnoštvo novih opcija, ali kako se snalaziti u ovom aromatičnom krajoliku? Za one koji traže inspiraciju, Marie Claire Fragrance Awards 2024. dodjela nagrada mogla bi poslužiti kao nit vodilja. Omiljeni klasik koji mnoge Hrvatice već također imaju na svojim policama je YSL Black Opium parfemska voda koja je osvojila titulu najboljeg ženskog mirisa svih vremena.

Beauty Nakon skoro 20 godina stanke, Nina Ricci ima novi parfem, Vénus. Dominira trenutačno najpopularnija nota...

Ovo priznanje ne samo da slavi ovaj bezvremenski miris, već nudi i inspiraciju za one koji žele dodatno istražiti golemi svijet parfema. Trijumf Black Opiuma služi kao dokaz njegove trajne privlačnosti i može poslužiti kao inspiracija za tvoju sljedeću kupovinu.

Rigorozan proces odabira

Tim Marie Claire posvetio je mjesece pedantnom testiranju i ocjenjivanju širokog spektra mirisa. Njihov rigorozan proces uključivao je opsežno prskanje, raspršivanje i mirisanje kako bi se svaki miris u potpunosti doživio. Tim se uključio u žestoke rasprave oko specifičnih nota, kako bi osigurali da se svaki aspekt temeljito razmotrio. Kako bi procijenili performanse parfema u stvarnom svijetu, proveli su i testove u različitim društvenim situacijama, što im je omogućilo da vide kako se svaki miris ponaša u različitim okruženjima. Osim toga, pažljivo su ocjenjivali i dugotrajnost svakog mirisa. Ovaj sveobuhvatni pristup osigurao je to da se samo istinski posebni mirisi nađu na popisu dobitnika.

Beauty Već znamo da su parfemi inspirirani koktelima najveći trend jeseni - ovih 7 će se rasprodati!

Zašto se YSL Black Opium ističe u mnoštvu?

YSL-ov Black Opium osvojio je noseve i srca svojom jedinstvenom mješavinom nota. U gornjim notama nalaze se odvažni akord crne kave koji bude osjetila. Srce mirisa otkriva nježan cvijet naranče, što mu daje dašak ženstvenosti i uravnotežuje intenzivan početak. Kako se miris razvija, bazne note cedrovine i pačulija daju mu dubinu i trajnu snagu, osiguravajući da miris traje cijeli dan.

Ovaj cvjetni miris kave postiže savršenu ravnotežu između bogatih, intenzivnih aroma i blistavih, ženstvenih nota. Dodatak vanilije daje mu senzualnu privlačnost koja ostaje na koži i stvara složeno i primamljivo mirisno iskustvo. Majstorska kombinacija ovih nota rezultirala je mirisom koji je istovremeno odvažan i sofisticiran te privlačan raznim ukusima i preferencijama.

Beauty Prema TikToku, ovaj parfem će ti zaraditi više komplimenata od svih koje si dosad isprobala

Više od mirisa

Elegantna crna svjetlucava bočica Black Opium parfema odiše sofisticiranošću i tajanstvenošću. Ovo moderno remek-djelo crpi inspiraciju iz kultnog mirisa Opium koji je Yves Saint Laurent lansirao 1977. godine, odajući počast svom legendarnom prethodniku. Za stvaranje Black Opiuma zaslužna su četiri majstora parfumera: Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp i Honorine Blanc. Njihov kombinirani talent i vizija rezultirali su mirisom koji je istovremeno bezvremenski i suvremen, privlačan širokom rasponu žena kroz generacije.

Beauty Kultni Marc Jacobs Daisy dobio je novu, 'divlju' verziju s mirisnim notama cvijeta banane

Kako ga nositi?

Kao i mnoge druge parfeme, Black Opium je potrebno strateški nanijeti na pulsne točke. Brend preporučuje da započneš nježnim utapkavanjem mirisa na zapešća, da se miris zagrije toplinom tvog tijela. Zatim ga nanesi na vrat, a na kraju na prsa kako bi te u potpunosti obavio ovaj opojni miris. Ova metoda nanošenja pomoći će ti ostaviti zarazni trag mirisa koji se zadržava tijekom cijelog dana i noći.

Priznanje koje je Black Opiuma dobio kao "najbolji ženski miris svih vremena" učvrstilo je njegov status modernog klasika. Dakle, ako želiš dodati dašak misterije i senzualnosti svojoj kolekciji mirisa ili jednostavno želiš isprobati najbolje od najboljeg, YSL-ov Black Opium je izbor koji nećeš požaliti. Uostalom, to nije samo parfem, to je olfaktorno remek-djelo koje je izdržalo test vremena i osvojilo srca žena diljem svijeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NUNI (@nuriablanco3)

Beauty Lancôme ima novu verziju La vie est belle parfema, već se može kupiti i kod nas

Posjeti Miss7.24sata.hr