U dm su došli lakovi za nokte u 10 neodoljivih ljetnih boja - koštaju samo 2,55 eura i želimo ih sve!

Instagram @polishedbylolo
Vidi originalni članak

Ljetna sezona je savršeno vrijeme za prihvaćanje živih boja i izražavanje svog jedinstvenog stila kroz najljepšu manikuru. U dm su upravo stigli novi lakovi za nokte, dobro nam poznatog brenda Eveline Cosmetics. Kolekcija sadrži 10 neodoljivo raskošnih, pastelnih i svjetlucavih ljetnih boja, a svaka nijansa je pažljivo odabrana kako bi na najbolji mogući način odražavala radost i energiju ljetne sezone. Najbolji dio je to što su ovi visokokvalitetni lakovi za nokte nevjerojatno pristupačni. Svaka bočica košta samo 2,55 eura! Stoga možemo bez problema kombinirati i više nijansi koje će pristajati svim našim ljetnim odjevnim kombinacijama i raspoloženjima, a da pritom ne potrošimo jedno cijelo malo bogatstvo.

Beauty Manikura koja se presijava poput unutrašnjosti školjke savršena je za ljeto

Značajke Eveline gel lakova za nokte

Eveline je već dobro poznati brend u industriji ljepote, kojeg prepoznajemo po visokokvalitetnim proizvodima i pristupačnim cijenama. Njihov asortiman uključuje širok izbor makeup proizvoda, proizvoda za njegu kože i, naravno, lakova za nokte. Brend je posvećen kreiranju proizvoda koji nam pomažu da se osjećaju samouvjereno i lijepo, a njihova nova linija ljetnih lakova za nokte nije iznimka.

Eveline gel lak za nokte karakterizira vrlo brzo vrijeme sušenja. Zahvaljujući širokoj četkici, nanošenje ovog laka je jednostavno i brzo. Dugotrajna formula pruža učinak gela i dugo ostaje na noktima, bez pucanja i listanja. Zbog toga su Eveline gel lakovi savršeni za žene koje nemaju puno vremena za česte posjete kozmetičkim salonima, a istovremeno žele da im nokti budu njegovani i izgledaju ženstveno i elegantno.

Beauty "Nail tint" zamjenjuje klasične lakove ovo proljeće, za zdrave i prirodno lijepe nokte

Kreiraj prekrasnu manikuru s Eveline gel lakom za nokte u boji po izboru

S Eveline gel lakom za nokte možeš napraviti najljepše manikure s gel efektom bez potrebe za korištenjem UV i LED lampi. 10 neodoljivih ljetnih boja koje su upravo stigle u DM daju ti pregršt mogućnosti izbora. Bilo da želiš svoje nokte uskladiti s odjećom ili jednostavno želiš svaki tjedan isprobati novu boju, ovi lakovi za nokte su za tebe. Dostupni su za kupovinu putem linka, a u nastavku možeš vidjeti koje su to sve boje stigle u našu omiljenu drogeriju.

Beauty Poput korektora za nokte - ovaj lak prekriva sve nesavršenosti i zapunjava neravnine od listanja

Beauty Nakon ruske, sad je beauty svijetom ponovno zavladala japanska manikura! Otkrij o čemu se radi

Posjeti Miss7.24sata.hr