Trend noktiju pod nazivom 'Dirty Martini' savršen je za jesen

Instagram Prljavi martini manikura noktiju
Vidi originalni članak
  • Za jesen su u trendu takozvani 'prljavi martini' nokti
  • Izgled ima maslinastu boju ili potpunu maslinastozelenu nijansu
  • Manikura može biti minimalistička ili 'over the top', ovisno o tvom stilu

Možda ne želiš da ljeto završi, ali postoji nekoliko stvari o jeseni kojima se vrijedi veseliti. Promjena vremena znači da je vrijeme da počneš pakirati svoje kratke traper hlače i zamijeniš svoju garderobu žarkih boja za prigušeniju paletu s dubljim, toplijim bojama — a to se odnosi i na manikuru. Premda ne vidimo da će se minimalistički trendovi poput glaziranih noktiju u obliku krafni Hailey Bieber ili manikure supermodela inspirirane 90-ima uskoro pojaviti bilo gdje, spremni smo početi prihvaćati zemljanije tonove, a novi trend nazvan 'prljavi martini' je savršen način za to.

Trend noktiju doživio je mnoštvo iteracija na društvenim mrežama, uključujući male maslinaste naljepnice za nokte, pa čak i dizajne koji oponašaju stvarnu čašu za martini. Međutim, najlakši pristup trendu koji smo do sada vidjeli su nokti obojeni u maslinasto zelenu boju. Slavne osobe poput Selene Gomez nedavno su viđene s 'dirty martini' manikurom s maslinastozelenom nijansom, a to je nijansa koja savršeno pristaje uz jesensko krupno pletivo i tamne traperice.

Beauty Čokoladno glazirani nokti novi su trend koji je pokrenula Hailey Bieber - 6 milijuna žena pregledalo je video!

Prošle godine je zelena definitivno imala trenutak. Vidjeli smo neonsko zelenu, kadulja zelenu, pa čak i 'bottega veneta' zelenu, svaka je došla na red i bila u centru pažnje, a sada je vrijeme da žuto-zelena nijansa inspirirana prljavim martinijem zauzme svoje mjesto na središtu beauty pozornice.

Bilo da želiš dati sve od sebe i zatražiti maslinastu dekoraciju noktiju na sljedećem terminu u salonu ili želiš biti jednostavna s potpunom bojom u savršenoj zelenoj nijansi, 'prljavi martini' manikura ima ponešto za svakoga…

Martini nokti sa staklenim detaljima

Jedina stvar koja je važnija za martini osim maslina je čaša za martini. Ovaj nail art look poigrava se svim bitnim elementima s mliječnom bazom za manikuru.

Martini nokti s crvenim jamicama

Voliš maslinasto-zelenu boju noktiju, ali želiš dodati nešto više? Pomoću kista za detalje i detalja crvenog laka nacrtaj kružnu maslinastu 'jamicu' na svakom noktu.

Zeleni martini nokti

Stavi klasičnu maslinasto zelenu nijansu — bonus ako ima sjajni završetak za dojam koktela — za jednostavne, minimalističke martini nokte.

Martini nokti sa sitnim detaljima masline

Sve je u detaljima: očisti svoje prirodne nokte od bilo kakvog laka i upotrijebi kist za crtanje noktiju s finim vrhom kako bi naslikala sitne, svjetlucave masline na raznim mjestima u podnožju noktiju. Rezultat je jednostavna martini manikura s efektom negativnog prostora.

Martini francuska manikura

Maslinasto-zelena boja noktiju također funkcionira kao savršena zamjena za bijele vrhove u klasičnoj francuskoj manikuri.

Martini nail art detalji

Postoji puno komponenti dobrog martinija koje zatim možeš koristiti kao naljepnicu za nokte: maslina, čaša za martini, neizbježna karta za poker…

Tamnozeleni Martini nokti

Ako tradicionalna svijetla maslinasto-zelena boja nije baš tvoj stil, pokušaj s dubljim tonom nijanse.

Beauty Baršunasti nokti veliki su trend na TikToku i savršena jesenska manikura

Posjeti Miss7.24sata.hr