Treba ti nešto za razbuđivanje? Ova 3 parfema mirišu kao svježe pripremljena jutarnja kava

PR Parfemi s mirisom kave
Vidi originalni članak
  • Što je bolje od mirisa vruće, tek pripremljene crne kave ujutro? 
  • Za ljubitelje kave taj je miris neodoljiv, čini ih sretnima i omogućuje im da dan započnu s pozitivnim mislima
  • Donosimo ti 3 najbolja parfema s mirisom kave kojima je gotovo nemoguće odoljeti

Parfemi s mirisom kave postali su trend posljednjih godina, što i ne čudi, jer ipak je kava kod mnogih omiljeni jutarnji napitak i budi pozitivne emocije. Postoje različiti načini stvaranja parfema od kave – i ne počinje uvijek sa samim zrnom kave. U mnogim slučajevima miris kave u parfemima postiže se kreativnom kombinacijom nota poput tonke, vanilije, kakaa ili čak dimljenih i začinskih komponenti. To stvara profil mirisa koji podsjeća na aromu kave bez izravne potrebe za kavom kao glavnim sastojkom.

Naravno, vjerodostojnije je ako se u proces uključi zrno kave: prirodna ulja sadržana u zrnu kave, na primjer, mogu se ekstrahirati različitim procesima kako bi se koristila u parfemima kao dio osnovne note.

Ova 3 parfema predivno mirišu na kavu

1. 'Boss The Scent Absolute for Her', Hugo Boss

Temeljena na izvornom parfemu 'The Scent for Her' Hugo Bossa, ova verzija miriše puno intenzivnije i senzualnije – i, naravno, poput kave. S ovim parfemom će biti sretni i ljubitelji voćnih parfema, jer se ovdje miješaju mirisi slatke breskve i vanilije. Rezultat je voćni, orijentalni parfem koji tjera da poželiš šalicu kave kad god ga naneseš!

Life&style Komarci te i dalje izluđuju usprkos svim repelentima? Imamo (mirisno) rješenje od samo 2 sastojka

2. 'The Only One', Dolce & Gabbana

Već pri pogledu na ovu svijetlosmeđu bočicu poželiš šalicu kave! Ali, ovaj senzualan i ženstven Dolce & Gabbana parfem također će zajamčeno impresionirati ljubitelje kave. Započinje cvjetnim mirisom ljubičica koji se lijepo uklapa u ljeto. Tu su i bergamot te intenzivne note kave koje zaokružuju vanilija i pačuli. Dakle, postoji puno toga što čini 'The Only One' uzbudljivom, neočekivanom kombinacijom!

3. 'Coffee Break', Maison Margiela

Samo ime ovog uniseks parfema tjera da srca ljubitelja kave brže kucaju - a ako pogledaš kompoziciju mirisa i recenzije o njemu, miris zapravo podsjeća na ugodan odmor uz šalicu kave. Karakteristične note kave ističu se odmah nakon prskanja, plus miris lavande i aroma mlijeka. Božanstveno!  

Beauty Parfemi koji hlade: 6 mirisa koji djeluju poput kockice leda ili naleta hladnog vjetra

Posjeti Miss7.24sata.hr